Dinerquiz The Code in Restaurant Madou’s Folie in Brussel

Een leuk en origineel groepsuitje organiseren in Brussel was nog nooit zo gemakkelijk! Dinerquiz The Code in Restaurant Madou’s Folie is dé activiteit voor een gezellige avond in Brussel. Geniet van een diner, verzorgd door Restaurant Madou’s Folie en speel deze grappige en spannende quiz. Welk team kraakt de code van de mysterieuze box op tafel? En zo ja, wat zit erin? De Dinerquiz wordt gepresenteerd door een gezellige presentator van Dinerspel.nl. Zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar. Ook bijzonder geschikt voor internationale gezelschappen.


Informatie over Dinerquiz The Code

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Madou’s Folie. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Dinerquiz The Code in Restaurant Madou’s Folie

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 10 t/m 30 personen Diner €29,00 + Spel €29,50 = €58,50 incl. BTW p.p.

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Dinerquiz The Code;
  • een heerlijk twee gangen menu;
  • uw eigen aparte zaal;
  • de presentator van Dinerspel
  • een leuk aandenken voor iedere deelnemer;

De drankjes zijn niet inbegrepen.

 

Standaard serveert Restaurant Madou’s Folie bij dit dinerspel

Drie gangen voorbeeld menu a €29 per persoon

Potage de légumes de saison
Seizoensgroentesoep
Seasonal vegetable soup
Trio de légumes grillés sauce vin blanc
Trio van gegrilde groenten in witte wijnsaus
Trio of grilled vegetables in white wine sauce

Duo de croquettes de crevettes grises et fromage
Duo van grijze garnalen en kaaskroketten
Duo of grey shrimp and cheese croquettes

* * *
Carbonade à la flamande au pain d'épices, spéculoos et
frites
Vlaamse stoofvlees met peperkoek, speculaas en frites
Flemish-style beef stew cooked in beer with gingerbread, speculoos and French fries

Waterzooi de poisson à la façon des Pêcheurs
Waterzooi van vis in de stijl van de Vissers
Waterzooi of fish in the way of the fishermen

Poitrine de magret de canard rôti jus brun au Porto
Gebraden eendenborst met jus van portwijn
Roasted breast of duck with port wine jus

Fines tagliatelles fraîches au gorgonzola et courgettes, noisettes et amandes grillées
Verse tagliatelle met gorgonzola en courgettes, geroosterde hazelnoten en amandelen
Fresh tagliatelle with gorgonzola and zucchini, roasted hazelnuts and almonds

* * *
Tiramisu

Mousse au chocolat
Chocolade mousse
Chocolate mousse

Waar ligt Restaurant Madou’s Folie ?

Drukpersstraat 23
Brussel

 

 

Dinerspellen in de buurt van Restaurant Madou’s Folie


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Madou’s Folie. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Restaurant Madou’s Folie vindt u hier

 

 

Restaurant Madou’s Folie

Restaurant Madou’s Folie met zijn mooie oranje gevel, bevindt zich op 10 minuten afstand van de Grote Markt, vlakbij het Koninklijk Circus van Brussel. Het huis is gespecialiseerd in gastronomische en hedendaagse bistronomie keuken en heeft haar inspiratie gehaald bij Slow Food voor de smaken en kleuren.


 

De plaats Brussel

Brussel is de grootste stad en tevens hoofdstad van België. Althans, het stedelijk gebied waar de gemeente Brussel centraal in is gelegen. De stad is onderdeel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dit is een apart gewest dat ligt binnen het Vlaams Gewest dat verder geen bevoegdheden heeft in Brussel. Binnen het Brussels Hoofdstedelijk gewest wonen zo´n 1,2 miljoen inwoners. Het stedelijke gebied telt maar liefst bijna twee miljoen inwoners. Brussel is de meeste ‘stadse’ stad van België, met alle voorkomende groeistuipen en problematiek die bij een grote stad horen. Zo is Brussel de plek waar gelukzoekers uit België en elders naartoe trekken in de hoop dat er in de grote stad betere kansen liggen.

De stad Brussel is meer dan duizend jaar oud en behoort sinds de late middeleeuwen tot de één van de belangrijkste steden van de lage landen. In deze periode is onder andere de omwalling gebouwd die nu de binnenring om Brussel vormt. Hier is men in het jaar 1357 aan begonnen. In 1379 was de vijfhoekige stadsomwalling gereed. De omwalling omvatte 7 heuvels: de Zavel, de Kruidtuin, de St-Pietersberg, de Kunstberg, de Warmoesberg, de St-Michielsberg en de Koudenberg. Namen die je tegenwoordig nog terugvindt op plattegronden en naambordjes van Brussel. De eeuwen daarna is Brussel gestaag gegroeid. Brussel is zelfs een tijdje de hoofdstad geweest van de Nederlanden, een gebied waar een groot deel van wat nu Nederland is ook toe behoorde.

In de periode 1815-1830 heeft Brussel een rol gespeeld die het tegenwoordig opnieuw speelt: afwisselend hoofdstad zijn samen met een andere stad. Toen was het hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden samen met Den Haag. Tegenwoordig is Brussel de officieuze hoofdstad van de Europese Unie (officieel heeft de EU geen hoofdstad). Het Europees Parlement zetelt hoofdzakelijk in Brussel, maar vergadert eens per maand plenair in Straatsburg (Frankrijk). Deze vergaderingen duren vier dagen en zorgen voor een ware volksverhuizing tussen Brussel en Straatsburg.