Dinerquiz The Code in eigen locatie

Dinerquiz The Code kunt u reserveren in een groot aantal arrangementslocaties in België. Het voordeel daarvan is een gunstige arrangementsprijs en een goed op elkaar afgestemd spel- en culinair gedeelte. Zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar. Ook bijzonder geschikt voor internationale gezelschappen.

Restaurant naar keuze

Daarnaast is Dinerquiz The code ook te boeken in een door u zelf gekozen locatie in België. Denkt u bijvoorbeeld aan een restaurant bij u in de buurt of uw bedrijfskantine. U reserveert het spel met spelbegeleiding bij Dinerspel.be en regelt zelf een locatie en het culinaire gedeelte. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens samen met uw gezelschap een fantastische avond of middag van.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal voor een zelfgevonden restaurant is 15 deelnemers. Het maximum aantal is in principe onbeperkt. Kleinere gezelschappen dan 15 personen kunnen Dinerquiz The Code ook op locatie spelen, echter wordt dan wel het minimum aantal spelers in rekening gebracht.

Enkele eenvoudige voorwaarden

De uw locatie in dient aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen:

 • Uw groep beschikt over een eigen afgesloten ruimte;
 • Enige medewerking van de locatie wat betreft de timing van het draaiboek is prettig;
 • Wij maken gebruik van audio-apparatuur. Niet op belachelijk hoge volumes, maar Dinerquiz The Code kan enig rumoer opleveren;
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto;
 • Dinerquiz The Code is niet geschikt voor tuinfeesten, of om te spelen in barbecue-, wok- steengrill- en gourmetrestaurants. Het spel kan behalve met een diner wel uitstekend worden gecombineerd met tapas, hapjes of een High Tea.
 • Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij je thuis of in particuliere gelegenheden. De locatie dient openbaar te zijn, zoals bijvoorbeeld een restaurant of zalencentrum.

Neemt u gerust contact met ons op om te overleggen of de door u gekozen locatie geschikt is voor een dinerspel.

Verplaatsingskosten
Voor zelf gekozen locaties in België rekenen wij verplaatsingskosten á €0,35 per gereden kilometer. Deze zijn afhankelijk van de standplaats van de beschikbare spelhost en worden vooraf aan u geoffreerd.


Meer informatie over Dinerquiz The Code

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in je zelfgekozen restaurant. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag bij opmerking de plaatsnaam van het restaurant vermelden)

Man Vrouw
Versturen

 

Prijzen Dinerquiz The Code in eigen locatie

Aantal personen Spel (met spelbegeleiding)
Van 15 t/m 250 personen €29,50 incl. BTW per persoon

 

Inbegrepen:

 • het spel + alle benodigdheden;
 • geluidsapparatuur van Dinerspel.nl;
 • de spelbegeleiding / presentatie van Dinerspel;

Niet inbegrepen is het diner.

Zorgt u voor een aparte ruimte, waar geen andere gasten van de betreffende locaties in verblijven. Dinerquiz The Code werkt met geluidsfragmenten en een presentator met microfoon. Dit is mogelijk belangrijk om te weten voor de door u gekozen locatie.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit dinerspel in een zelfgevonden locatie. Je ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee je online kunt reserveren. (Graag even de plaatsnaam van de locatie vermelden bij opmerking)

Man Vrouw
Versturen

 

Eigen locatie

Een aantal van onze dinerspellen kunt u ook organiseren in een door u zelf gekozen locatie in Nederland en België.

Voor de spellen met spelbegeleiding is dit mogelijk vanaf 15 personen. Een lager aantal is mogelijk, maar u betaalt dan helaas wel voor het minimum aantal deelnemers.

U boekt het spel rechtstreeks bij Moorddiner.be en uw zorgt dan zelf voor een locatie, bijvoorbeeld een restaurant bij u in de buurt of uw bedrijfskantine. Onze spelbegeleiding maakt er vervolgens samen met het publiek een gezellige avond of eventueel middag van. Onze spelbegeleiders komen helaas niet bij mensen thuis of in andere particuliere locaties.

Uw eigen of zelf gevonden locatie dient wel aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld:

 • Uw groep beschikt over een eigen aparte (het liefst afgesloten) ruimte;
 • De locatie moet bereid zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
 • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto.
 • Het is een horeca locatie, bedrijfsruimte, zalencentrum of andere openbare ruimte.

Voor een moordspel of dinerquiz in uw eigen locatie rekenen wij €0,35 verplaatsingskosten per gereden kilometer van en naar uw locatie. Deze kosten worden op voorhand aan u geoffreerd.

Doe-het-zelf spellen - Thuis of in een zelfgevonden locatie

De doe-het-zelf spellen zijn al met kleinere groepjes te spelen. Deze kunt u via de webshop bestellen en gewoon thuis spelen of in een zelfgevonden locatie.