Voorbeeldmenu €25 (exclusief dranken)
Voorgerecht
Een samenstelling van onze tapaskaart om te delen
* * *
Hoofdschotel
De burgers van rubia gallega gemaakt: big ruby, big ruby bacon of italian ruby (ook Le veggy mogelijk) (onze burgers zijn glutenvrij, let wel, het broodje niet)
Of
Stoofvlees gemaakt met westmalle dubbel, slaatje en frietjes
Of
Pasta Pino: rucola , pesto , zongedroogde tomaatjes , pijnboompitten (optie pancetta)
Of
Steak belgisch witblauw, 6 weken gerijpt, 250 gr, met slaatje en frietjes (gelieve ook de bakwijze op te geven, en al dan niet saus: peperroom, champignonroom, kruidenboter of béarnaise)
Of
The nutty raisin: couscous, noten, rozijnen, paprika, ras-el-hanout, olijfolie, munt
Of
Noshi: vegan burger, rucola, mozarella, sundried tomato, green pesto
Of
Jaws: fishburger, vismet-sauce, tomato, lettuce
* * *
Dessert
Witte chocolademousse met crumble van speculaas
Of
Chocolade moelleux met ijs en verse aardbeien
Enkele opmerkingen:
- Deze locatie heeft glutenvrije pasta in huis
- De Rector werkt samen met slagerij Rondou, gerenommeerd tot ver buiten Leuven, en al eens te gast bij Jeroen Meus (dus vleesliefhebbers, aarzel niet)
- De Rector heeft een kleine maar zeer kwalitatieve wijnkaart. Het leuke voor u is dat zij op elke fles evenveel verdienen, dus wijnliefhebbers, bekijk ze even goed.