Online escaperoom in uw eigen kot: The Key

Je hebt één uur de tijd! Lukt het jou?

Nodig uw familie, vrienden of collega’s uit voor een online escaperoom in uw eigen huis of op kantoor. Het wordt een échte escaperoom, als u de ruimte van het pand kunt afsluiten met sleutels. De sleutels gaan namelijk door een speciale sleuf in een sleutelbox in u krijgt ze pas terug wanneer u de code van het cijferslot heeft gekraakt. En dat alles moet binnen één uur tijd gebeuren, want anders zit uw vast. Spannend, maar uiteraard wel volledig veilig!

Online puzzels, opdrachten en hints

De Escaperoom start zodra u bent ingelogd en je op “start escaperoom” hebt geklikt. Alle opdrachten en puzzels verschijnen op uw scherm. Maar de tijd loopt en er is maar één uur! Teamwork dus. Verdeel de taken ga koortsachtig op zoek naar de code! Het gebruikmaken van internet op apparaten zoals tablets of telefoons is toegestaan. De Key is de amusantste  online escaperoom van België. Ook geschikt tijdens een videoborrel met familie, vrienden of collega’s. Bestelt u da per adres één sleutelbox benodigd.

Koop in de webshop

Escaperoom variant: Into The Box (thuis of restaurant)

Escaperooms zijn immens populair. Logisch, want het is spannend om opgesloten te worden en te proberen binnen een uur te ontsnappen. Er zijn op dit moment reeds honderden escaperooms in België en ze bestaan in allerlei varianten. Van heel simpel tot enorm ingewikkeld en high tech. Toch zit er aan de traditionele escaperooms een aantal nadelen. Zo zijn deze escaperooms niet mobiel. U zult altijd naar een specifieke locatie moeten reizen en u dient dit van te voren te hebben gereserveerd. En u bent ook met de groep in een vaak zeer kleine ruimte. Veel online escape rooms hebben ook niets met echt ontsnappen te maken, maar zijn eerder een soort video-spelletjes. En de prijs van een echte Escaperoom  is vaak zeer hoog. Daarom biedt Moorddiner.be naast onze eigen online escaperoom The Key ook  een escaperoom variant: Into The Box.

Into The Box Kluiskraakspel vanaf 4 personen

Vanaf €6,95 per spelboekjes (incl. Box)

Ontsnappen is grappig, maar inbreken ook. Nu wordt er bij Into The Box Kluiskraakspel niet echt ingebroken, maar het er draait wel om ergens in te komen. Bij Into The Box staat een met een cijferslot afgesloten box op tafel. Alle deelnemers krijgen een mooi spelboekje en er worden van te voren teams gevormd. De teams gaan proberen zo snel mogelijk de code van de box te kraken. Het spel levert uiteindelijk een winnend team en een individuele winnaar op. Wordt de code gekraakt en wat zou er in de box zitten? Spannend!

Teamspel met individuele winnaar

Into The Box speet u in teams, maar er is ook een individuele winnaar. Als de code wordt gekraakt, is dat wel een teamprestatie, maar de speler individueel met de hoogste score mag de box, met inhoud houden. Een hele eer natuurlijk en het is nog een leuk decoratief hebbedingetje ook!

Koop in de webshop