Flight Murder Mystery Game in Heffer - Cafés, Salons & Brasserie in Amsterdam

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Heffer - Cafés, Salons & Brasserie Amsterdam. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Amsterdam with Heffer - Cafés, Salons & Brasserie. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Amsterdam. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening with collegues, friends or family in Heffer - Cafés, Salons & Brasserie Amsterdam!


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Heffer - Cafés, Salons & Brasserie. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Heffer - Cafés, Salons & Brasserie

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €25,00 + Spel €24,95 = €49,95 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €25,00 + Spel €22,50 = €47,50 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 100 personen Diner €25,00 + Spel €20,00 = €45,00 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 100 personen
About 3 - 3,5 hours
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Amsterdam

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Heffer - Cafés, Salons & Brasserie bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu - €25 per persoon
 
Voorgerecht
  Heffer serveert 1 Culi Plate per 4 personen
Bestaande uit:
Carpaccio rolletjes gevuld met rucola sla, pijnbompitten en parmezaanse kaas, gegarneerd met een pesto dressing
Gerookte zalm rolletjes gevuld met rucola sla en roomkaas
Komkommer amuses gevuld met geitenkaas creme
Tomaat, mozarella, basilicum spiesjes
Broodmandje met tapenade en aioli

***

Hoofdgerecht: 1 keuze per persoon
Bourgondisch ambachtelijk gebakken hamburger met  dikke frieten en salade
Of
Kipsaté met rijst, kroepoek en atjar
Of
Zalmmoot met roseval aardappeltjes en verse dagverse groente
Of
Portobello- champignon gevuld met geitenkaas op een tomaten risotto en groene asperges
* * *
Dessert: 
Cheesecake

 

Waar ligt Heffer - Cafés, Salons & Brasserie ?

Beursstraat 1
Amsterdam

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Heffer - Cafés, Salons & Brasserie. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Heffer - Cafés, Salons & Brasserie vindt u hier

 

 

Heffer - Cafés, Salons & Brasserie

Café's, Salons & Brasserie "Heffer" ligt vlak achter de Beurs van Berlage en is één van de meest aansprekende horecalocaties van Amsterdam. Zoals de naam al doet vermoeden, herbergt dit prachtige historische gebouw uit 1635 verschillende cafés, salons en brasseries. De imposante ruimtes hebben allen een eigen klassieke en stijlvolle maar ook informele sfeer. Een aansprekende locatie dus om een dinerspel in hartje Amsterdam te beleven. Onze dinerspellen vinden plaats in één van de vijf cafés of zeven compleet ingerichte historische zalen. De keuken en bediening van Heffer zorgen ervoor dat het dinergedeelte van onze dinerspellen uitstekend verzorgd wordt. Voorafgaand en na afloop van het dinerspel kan er uiteraard gezellige geborreld worden in "Heffer", maar het bruisende uitgaansgebied van Amsterdam ligt ook op een steenworp afstand. Uitgebreide parkeer- en openbaar vervoermogelijkheden liggen vlakbij.


 

De plaats Amsterdam

Amsterdam die grote stad… Zó groot is Amsterdam eigenlijk niet. Zeker niet in vergelijking met andere hoofdsteden zoals Parijs, Londen of Berlijn. Zelfs Rotterdam is groter, qua oppervlakte dan, Amsterdam heeft weer meer inwoners. Die relatief bescheiden omvang geeft Amsterdam juist iets heel bijzonders. In welke metropool vind je dezelfde dorpse en ongedwongen sfeer als in Amsterdam? Alles kan en mag zolang het maar leuk blijft.

De lokalen zijn benaderbaar en relaxed, heel anders dan bijvoorbeeld in New York of Venetië. Terwijl Amsterdam wel een net zo interessant decor te bieden heeft, kleinschaliger misschien maar minstens zo bijzonder. Zeker voor toeristen. Die vallen van de ene verbazing in de andere.

De unieke bouwstijlen van de vele historische gebouwen, de geveltjes, grachten en sfeer op de bruisende pleinen zijn nergens mee te vergelijken. En dan de coffeeshops, de wallen, de haring met uitjes en de kroketten uit de muur. Met ongeloof worden de verhalen over deze maffe stad aangehoord door de thuisblijvers als Amerikanen, Italianen en Japanners thuis over hun ervaringen in Amsterdam vertellen. Waardoor ook wereldwijd de meest wilde misverstanden over Amsterdam de ronde doen. Amsterdam is geen stad maar een land. In Amsterdam zitten de vrouwen halfnaakt voor het raam en fietst iedereen knetterstoned en rauwe vis etend over straat. Als je een agent beledigt zegt die: Dank oe en de french fries are soaked in mayonaise. Dat zijn dan de buitenlandse toeristen maar ook voor veel niet Amsterdamse Nederlanders is Amsterdam een losbandig oord waar je je heel anders kan gedragen dan thuis.

Het moet dan ook gezegd worden, nergens in Nederland tref je op een gemiddelde, laten we zeggen dinsdagmiddag zoveel losgeslagen provincialen en toeristen die onder invloed van van alles en nog wat door de stad ronddolen. Zonder dat dat veel noemenswaardige problemen oplevert trouwens.