Flight Murder Mystery Game in Assen

Assen vormt een prachtig decor voor het Engelstalige Flight Murder Mystery Game. De perfecte activiteit voor een geslaagde avond met vrienden, collega's of familie in Assen. Geschikt voor internationale groepen die behalve een entertainend moordspel ook nog eens van de charmes van Assen kunnen genieten. Van alle Engelstalige invullingen voor een gezellig samenzijn in Assen is Flight Murder Mystery Game absoluut een van de leukste!


Meer informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Kies uw Flight Murder Mystery Game restaurant

 

 

De plaats Assen

De hoofdstad van Drenthe is Assen. Met haar 67.000 inwoners is Assen eigenlijk helemaal geen grote stad . Het is wel één van de groenste steden van Nederland en beschikt gezellig centrum met diverse terrasjes en winkelstraten.

In het jaar 1258 bevond zich in Assen een groot nonnenklooster, genaamd: "Sancta Marria de Campe" of "Mariënkamp". Deze is verplaatst van Coevorden naar een denkzandrug, waar nu het centrum van Assen zich bevind. Dit klooster werd jammergenoeg in 1602 opgeheven. Behalve het oude klooster zijn er natuurlijk ook diverse andere bezienswaardigheden te bezichtigen, waaronder 2 mooie woonhuizen; "het Witte huis" en "Huize Oversingel". Ook is het de moeite waard om de gebouwen van het Drents museum te bekijken. De stad telt maar liefst 139 rijksmonumenten. Assen is een van de jongste steden in Nederland met stadsrechte, want ze kreeg deze pas in 1809 van Napoleon. Op dit moment is Assen de snelst groeiende stad van Noord-Nederland.