Flight Murder Mystery Game in Restaurant Madou’s Folie in Brussel

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Restaurant Madou’s Folie Brussel. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Brussel with Restaurant Madou’s Folie. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Brussel. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening with collegues, friends or family in Restaurant Madou’s Folie Brussel!

Attention! Flight Murder is our Dutch "Moordvlucht Moordspel" translated in English and does contain some pretty spicy Dutch humour.


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Madou’s Folie. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Restaurant Madou’s Folie

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €25,00 + Spel €29,50 = €54,50 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €25,00 + Spel €27,00 = €52,00 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 30 personen Diner €25,00 + Spel €24,50 = €49,50 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 30 personen
About 3 - 3,5 hours
Er is 1 locatie voor dit spel in Brussel

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk twee gangen menu;
  • Inclusief één drankje per persoon (bier, wijn, fris);
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De overige drankjes zijn niet inbegrepen.

 

Standaard serveert Restaurant Madou’s Folie bij dit dinerspel

Drie gangen voorbeeld menu a €25 per persoon

Croquette de fromage ou crevettes grises
Cheese croquette or grey shrimps croquette
Kaaskroket of grijze garnaalkroket
Of
Potage de légumes
Vegetable soup
Groentesoep
Of
Salade frisée aus lardons
Curly salad with bacon
Frisé salade met spek
* * *
Lapin à la Kriek avec frites ou stoemp
Rabbit cooked with Kriek (cherry beer) with fries or mashed potatoes
Konijn bereid met Kriek bier met frieten of stoemp
Of
Carbonade à la flamande avec frites ou stoemp
Beef stew cooked in dark beer with fries of mashed potatoes
Stoofkarbonade met frieten of stoemp
Of
Boulettes véganes sauce tomate servies avec frites
Vegan meatballs with tomato sauce and fries
Veganistische balletjes in tomatensaus met frieten
Of
Moules frites
Mussels and fries
Mosselen en frieten
* * *
Mousse au spéculoos
Speculoos mousse
Speculaasmousse
Of
Crème brûlée

Avec une boisson et un café
With one drink and one coffee
Met een drankje en een koffie

Waar ligt Restaurant Madou’s Folie ?

Drukpersstraat 23
Brussel

 

 

Dinerspellen in de buurt van Restaurant Madou’s Folie


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Madou’s Folie. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Restaurant Madou’s Folie vindt u hier

 

 

Restaurant Madou’s Folie

Restaurant Madou’s Folie met zijn mooie oranje gevel, bevindt zich op 10 minuten afstand van de Grote Markt, vlakbij het Koninklijk Circus van Brussel. Het huis is gespecialiseerd in gastronomische en hedendaagse bistronomie keuken en heeft haar inspiratie gehaald bij Slow Food voor de smaken en kleuren.


 

De plaats Brussel

Brussel is de grootste stad en tevens hoofdstad van België. Althans, het stedelijk gebied waar de gemeente Brussel centraal in is gelegen. De stad is onderdeel van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dit is een apart gewest dat ligt binnen het Vlaams Gewest dat verder geen bevoegdheden heeft in Brussel. Binnen het Brussels Hoofdstedelijk gewest wonen zo´n 1,2 miljoen inwoners. Het stedelijke gebied telt maar liefst bijna twee miljoen inwoners. Brussel is de meeste ‘stadse’ stad van België, met alle voorkomende groeistuipen en problematiek die bij een grote stad horen. Zo is Brussel de plek waar gelukzoekers uit België en elders naartoe trekken in de hoop dat er in de grote stad betere kansen liggen.

De stad Brussel is meer dan duizend jaar oud en behoort sinds de late middeleeuwen tot de één van de belangrijkste steden van de lage landen. In deze periode is onder andere de omwalling gebouwd die nu de binnenring om Brussel vormt. Hier is men in het jaar 1357 aan begonnen. In 1379 was de vijfhoekige stadsomwalling gereed. De omwalling omvatte 7 heuvels: de Zavel, de Kruidtuin, de St-Pietersberg, de Kunstberg, de Warmoesberg, de St-Michielsberg en de Koudenberg. Namen die je tegenwoordig nog terugvindt op plattegronden en naambordjes van Brussel. De eeuwen daarna is Brussel gestaag gegroeid. Brussel is zelfs een tijdje de hoofdstad geweest van de Nederlanden, een gebied waar een groot deel van wat nu Nederland is ook toe behoorde.

In de periode 1815-1830 heeft Brussel een rol gespeeld die het tegenwoordig opnieuw speelt: afwisselend hoofdstad zijn samen met een andere stad. Toen was het hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden samen met Den Haag. Tegenwoordig is Brussel de officieuze hoofdstad van de Europese Unie (officieel heeft de EU geen hoofdstad). Het Europees Parlement zetelt hoofdzakelijk in Brussel, maar vergadert eens per maand plenair in Straatsburg (Frankrijk). Deze vergaderingen duren vier dagen en zorgen voor een ware volksverhuizing tussen Brussel en Straatsburg.