Flight Murder Mystery Game in Genk

Genk vormt een prachtig decor voor het Engelstalige Flight Murder Mystery Game. De perfecte activiteit voor een geslaagde avond met vrienden, collega's of familie in Genk. Geschikt voor internationale groepen die behalve een entertainend moordspel ook nog eens van de charmes van Genk kunnen genieten. Van alle Engelstalige invullingen voor een gezellig samenzijn in Genk is Flight Murder Mystery Game absoluut een van de leukste!


Meer informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Kies uw Flight Murder Mystery Game restaurant

 

Kies een Flight Murder Mystery Game arrangement in Genk en vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan:

 

De plaats Genk

Genk is een stad in de Belgische provincie Limburg en is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Genk. De stadswijken van Genk hebben alles in huis voor een dagje te lekker shoppen of o gezellig op een terras een pintje te pakken. Of speel één van onze dinerspellen en geniet ondertussen van een heerlijk diner in één van onze restaurants in Genk.

Genk ligt voor een groot deel op het Kempens Plateau, op een hoogte van zo´n 80 meter. Hier waren vroeger heidevelden, die eind 19e eeuw werden beplant met voornamelijk naaldhout. De uitgestrekte bossen liggen met name ten oosten van Genk en maken deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier vindt men ook het Domein Kattenvennen, waar zich, bij het Planetarium, één van de toegangspoorten tot het Nationaal Park bevindt.

Genk heeft een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Bijvoorbeeld De Sint-Martinuskerk. Deze kerk is gelegen in het stadscentrum. Maar ook het Oude Gemeente huis met diverse bijzondere beelden is zeker de moeite waard om te bezichtigen. En tot slot de Oekraïense katholieke kerk mag ook zeker niet ontbreken tijdens uw bezoeken aan Genk.