Flight Murder Mystery Game in Eetcafé Jour de Fête in Maastricht

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Eetcafé Jour de Fête Maastricht. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Maastricht with Eetcafé Jour de Fête. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Maastricht. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening with collegues, friends or family in Eetcafé Jour de Fête Maastricht!

Attention! Flight Murder is our Dutch "Moordvlucht Moordspel" translated in English and does contain some pretty spicy Dutch humour.


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Eetcafé Jour de Fête. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Eetcafé Jour de Fête

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 10 t/m 22 personen Diner €27,50 + Spel €29,50 = €57,00 incl. BTW p.p.

 


Van 10 tot 22 personen
About 3 - 3,5 hours
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Maastricht

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Eetcafé Jour de Fête bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu - €27,50 per persoon

Voorgerechten
Burrata jour de fête style met Provençaalse dressing en een mix van tomaatjes
Of
Carpaccio
dun gesneden runderlende met truffel-mayonaise, pijnboompitten, Parmezaan, zongedroogde tomaatjes.
* * *
Hoofdgerechten
Diamanthaas, champignonsaus of pepersaus, warme groente garnituur en aardappelgratin.
Of
Zalmfilet met hollandaisesaus, warme groente garnituur en aardappelgratin.
* * *
Desserts
Chocolade moelleux met karamel en rood fruit.
Of
Lemon cheesecake rood fruit

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Waar ligt Eetcafé Jour de Fête ?

Markt 32
Maastricht

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Eetcafé Jour de Fête. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Eetcafé Jour de Fête vindt u hier

 

 

Eetcafé Jour de Fête

Jour de Fête ligt aan een van de meest markante pleinen van Maastricht. De gezellig drukke markt waar niet alleen op marktdagen van alles te beleven is. De wekelijkse vrijdagmarkt bruist, maar de Markt is ook hotspot voor vele andere activiteiten. Jaarlijks vindt hier het 'Oetroepe' van prins Carnaval plaats en vanaf het terras heb je niet alleen een prachtig uitzicht op de Markt, maar ook het statige Stadhuis en ons 'Mooswief'. In deze gezellige locatie kun je diverse dinerspellen spelen. Terwijl je één van onze dinerspellen speelt, wordt er een heerlijk diner geserveerd door de Chef van het restaurant.


 

De plaats Maastricht

Maastricht is een van de gezelligste plaatsen van Nederland. Een veelzijdige stad waar geschiedenis, cultuur, mode en Bourgondische gezelligheid verenigd zijn. Omdat Maastricht in het zuidelijkste puntje van Nederland ligt, doet de stad ook wel een beetje internationaal aan. Hoewel je weet dat je in Nederland bent krijg je toch, mede toch ook door de zachte tongval van de inwoners, een beetje een vakantiegevoel. Maastricht is één van de oudste steden van Nederland, reeds al bewoond door de Romeinen, en staat dus bol van de geschiedenis. Prachtige kerken, kleine gezellige straatjes en de Sint Servaasbrug brengen deze rijke historie dichtbij. Maar Maastricht is ook zeker modern te noemen. Het kent moderne straatkunst en enkele bijzondere staaltjes van hedendaagse architectuur. Het bekende Bonnefantenmuseum en de nabijgelegen wijk horen hier zeker bij. Bourgondisch is Maastricht uiteraard ook. Men kan hier dag en nacht terecht voor een hapje en drankje. Maastricht is zelfs gezegend met maar liefst vijf Michelin sterren restaurants. Maastricht is een prima bestemming voor een bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.