Flight Murder Mystery Game in Cafe Belge in Mechelen

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Cafe Belge Mechelen. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Mechelen with Cafe Belge. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Mechelen. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening with collegues, friends or family in Cafe Belge Mechelen!


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cafe Belge. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Cafe Belge

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 12 personen Diner €25,00 + Spel €28,50 = €53,50 incl. BTW p.p.
Van 13 t/m 20 personen Diner €25,00 + Spel €27,50 = €52,50 incl. BTW p.p.
Van 21 t/m 28 personen Diner €25,00 + Spel €26,50 = €51,50 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 28 personen
About 3 - 3,5 hours
Er is 1 locatie voor dit spel in Mechelen

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk twee gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Cafe Belge bij dit dinerspel

2 gangen voorbeeldmenu aan €25 per persoon:

Lasagne Bolognaise
of
Slaatje scampi
* * *
Dame blanche

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Dranken forfait aan €25 incl. btw

  • Witte en rode huiswijnen
  • Mineraal en bruisend water
  • Bieren en frisdranken
  • Warme drank naar keuze

Alle andere dranken worden aangerekend aan tariefprijs

Waar ligt Cafe Belge ?

Grote Markt 9
Mechelen

 

 

Dinerspelspellen in de buurt van Cafe Belge


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cafe Belge. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Cafe Belge vindt u hier

 

 

Cafe Belge

Café Belge te Mechelen is een klassieke brasserie in het centrum van Mechelen. Deze prachtige locatie is een beschermd middeleeuws monument op de Grote Markt van Mechelen en was vroeger ook gekend onder de naam 'Het Huis De Galeye', 'De Gulden Lampet' of 'Het Land van Belofte'.  Het pand dateert vermoedelijk van de 14e eeuw en heeft door de eeuwen heen vele verbouwingen gekend. De laatste jaren stond deze historische parel leeg, maar inmiddels is het pand in nauw overleg met de dienst Monumentenzorg van Stad Mechelen in ere hersteld. Café Belge heeft een Belgisch/Franse keuken. De sfeervolle zaal op de eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht over de Grote Markt van Mechelen.


 

De plaats Mechelen

Mechelen is een middelgrote stad gelegen in de provincie Antwerpen. Mechelen, dat in het Frans Malines genoemd wordt, ligt tussen de steden Antwerpen en Brussel in. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een stuk kleiner dan deze twee steden. Dat heeft zijn invloed op het toerisme naar Mechelen. Hoewel de stad zeker de moeite waard is om te bezoeken, kiezen veel Nederlanders toeristen toch eerder voor Antwerpen of Brussel. Franse toeristen verkiezen vooral Brussel boven Mechelen. Dat heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat Brussel veel meer te bieden lijkt te hebben op het gebied van bezienswaardigheden, maar ook het feit dat ze in Brussel vooral Franstalig georiënteerd zijn draagt bij aan de voorkeur voor onder andere Brussel.