Dinerquiz Food&Fun in Cé – Brasserie Eten en Drinken in Den Bosch

Culinair bezig zijn is tof. Om te doen, naar te kijken, over te praten of te lezen. Dinerquiz Food&Fun in Cé – Brasserie Eten en Drinken in Den Bosch voorziet in allemaal! Food&Fun Culi Spel in Cé – Brasserie Eten en Drinken is een ludieke variant op kookworkshops. Waarbij niet zozeer gekookt wordt - dat doet de echte chef - maar wel gegarneerd, opgemaakt en gekliederd. Geen kookinstructie dus maar een feest van creativiteit, humor en lekker eten.

Als de teams gevormd zijn, gaan de deelnemers getooid met een Food&Fun koksmuts de culinaire strijd aan. Wie heeft de beste smaakpapillen, welk team bedenkt de origineelste gerechten en wie wint het Culinair Songfestival? Om maar wat te noemen. Allemaal in een sfeer van gezelligheid en vooral niet te serieus.

Dinerquiz Food&Fun in Cé – Brasserie Eten en Drinken is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop in Den Bosch.


Informatie over Dinerquiz Food&Fun

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cé – Brasserie Eten en Drinken. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Dinerquiz Food&Fun in Cé – Brasserie Eten en Drinken

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 30 t/m 200 personen Diner €34,50 + Spel €29,50 = €64,00 incl. BTW p.p.

 


Van 30 tot 200 personen
3 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Den Bosch

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Food&Fun Culi Spel;
  • een heerlijk drie gangen menu (voor- en nagerecht maakt u zelf aan tafel);
  • een leuk aandenken;
  • uw eigen aparte zaal;
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Food & Fun Culi Spel menu bij Cé – Brasserie Eten en Drinken

Food&Fun voorbeeldmenu - €34,50  per persoon

Het Food&Fun Culi Spel is één grote culinaire verrassing. Het hieronder genoemde menu is slechts een indicatie, altijd zal gewerkt worden met producten van het seizoen;

Voorgerecht: Gerookte kalkoen + Seizoenssla + gesneden Cherrytomaatjes + Croutons + Parmezaanse kaas + dressing

Hoofdgerecht: Runderhaas medaillons, truffelsaus, paddenstoelen en lyonnaise aardappeltjes.

Nagerecht: Vanille ijs + stukjes brownie + hazelnoot krokant + chocolade saus + slagroom + Witte chocolade bloesem

*Dit menu is puur ter indicatie. Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. De drankjes zijn niet inbegrepen.

Waar ligt Cé – Brasserie Eten en Drinken ?

Burgemeester Loeffplein 98
Den Bosch

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cé – Brasserie Eten en Drinken. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Cé – Brasserie Eten en Drinken vindt u hier

 

 

Cé – Brasserie Eten en Drinken

Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch is een hotel met een rijke geschiedenis.  Al sinds 1905 is Golden Tulip Hotel Central een begrip in Den Bosch. Reeds vier generaties lang wordt het gerenommeerde hotel gerund door dezelfde familie. Inmiddels beschikt Golden Tulip Hotel Central over 125 luxueuze kamers, 12 multifunctionele zalen, een restaurant, brasserie en 2 bars. Een perfecte locatie dus om één van onze dinerspellen mee te maken. Uiteraard in combinatie met een culinair menu voor een verrassend lage prijs. En dat allemaal op die unieke plek aan de Markt van één van de meest gastvrije steden van Nederland: Den Bosch.


 

De plaats Den Bosch

Midden in het gezellige Brabant ligt het Bourgondische ’s-Hertogenbosch ook wel Den Bosch genoemd. Den Bosch is naast een van de grootste steden van de Noord-Brabant ook het administratief en bestuurlijk hart van de provincie. Hoewel ’s Hertogenbosch ook wel den Bosch wordt genoemd is de eerste aanduiding toch echt de enige juiste. Ook al is de naam Den Bosch een stuk ouder. ‘s-Hertogenbosch is gelegen aan de samenloop van de Dommel, de AA en de Willemsvaart die samen de Binnendieze vormen. Den Bosch werd al in 1184 een stad met stadsrechten en is al die tijd een belangrijk centrum gebleven. Door de aanwezigheid van de Bisschop in de stad heeft en had ’s Hertogenbosch altijd een sterk katholiek karakter. Er zijn nog steeds veel oude kerken te vinden in de binnenstad.