Dinerquiz Food&Fun in Salons Carlos Quinto in Gent

Culinair bezig zijn is tof. Om te doen, naar te kijken, over te praten of te lezen. Dinerquiz Food&Fun in Salons Carlos Quinto in Gent voorziet in allemaal! Food&Fun Culi Spel in Salons Carlos Quinto is een ludieke variant op kookworkshops. Waarbij niet zozeer gekookt wordt - dat doet de echte chef - maar wel gegarneerd, opgemaakt en gekliederd. Geen kookinstructie dus maar een feest van creativiteit, humor en lekker eten.

Als de teams gevormd zijn, gaan de deelnemers getooid met een Food&Fun koksmuts de culinaire strijd aan. Wie heeft de beste smaakpapillen, welk team bedenkt de origineelste gerechten en wie wint het Culinair Songfestival? Om maar wat te noemen. Allemaal in een sfeer van gezelligheid en vooral niet te serieus.

Dinerquiz Food&Fun in Salons Carlos Quinto is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop in Gent.


Informatie over Dinerquiz Food&Fun

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Salons Carlos Quinto. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Dinerquiz Food&Fun in Salons Carlos Quinto

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 30 t/m 200 personen Diner €27,50 + Spel €29,50 = €57,00 incl. BTW p.p.

 


Van 30 tot 200 personen
3 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Gent

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Food&Fun Culi Spel;
  • een heerlijk drie gangen menu (voor- en nagerecht maakt u zelf aan tafel);
  • een leuk aandenken;
  • uw eigen aparte zaal;
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Food & Fun Culi Spel menu bij Salons Carlos Quinto

Standaard Food&Fun drie gangen menu - €27,50 per persoon

Het Food&Fun Culi Spel is één grote culinaire verrassing. Daarom houden wij de precieze invulling van het menu en de eventuele wijnen nog even geheim. Maar u kunt altijd rekenen op een exquise drie gangen diner bereid met diverse dagverse producten.

Het voor- en nagerecht bestaan ieder uit minimaal vijf uitgelezen ingrediënten. Deze gaat u zelf opmaken en garneren aan tafel!

Het hoofdgerecht is een meesterwerkje van de chef van Salons Carlos Quinto Gent.

Met dieetwensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.


U wilt van Food&Fun Culi Spel een waarachtig gastronomisch gebeuren maken? Dat kan met menu Deluxe!

Food&Fun menu Deluxe - Drie gangen a €38 per persoon

voorgerecht
scampi - kokos - curry - limoen - gember - look
tofu voor de vege
kip voor de niet viseters
* * *
hoofdgerecht
Saltimbocca van kalfsvlees, masala, fontina
Kabeljauw, spinazie, witte wijnsaus, kasteelaardappelen
Chili sin carne (vege)
* * *
dessert
chocoladeschuim, fruit, coulis, crème anglaise, advokaat, cupcake

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Drankenforfait optioneel a €20 per persoon:
Cava, wijnen, waters, frisdranken en lichte bieren tijdens diner, koffie/thee

Waar ligt Salons Carlos Quinto ?

Kammerstraat 20
Gent

 

 

Dinerspellen in de buurt van Salons Carlos Quinto


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Salons Carlos Quinto. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Salons Carlos Quinto vindt u hier

 

 

Salons Carlos Quinto

Pal in het centrum van Gent op een steenworp afstand van het gezellige marktplein Vrijdagmarkt vindt u Salons Carlos Quinto. Achter de gevels van twee naast elkaar gelegen herenhuizen bevinden zich meerdere stijlvolle zalen, elk met hun eigen karakter. Bij mooi weer kan er van een aperitief genoten worden op het prachtige binnenterras. De keuken van Salons Carlos Quinto werkt het liefst met seizoengebonden streekproducten en biedt naast typisch Vlaamse en Franse gerechten ook meer exotische lekkernijen en zelfs een typisch Engelse Afternoon Tea. Combineer het dinerspel vooraf met een bezoek aan één van de vele bezienswaardigheden die Gent te bieden heeft of duik na afloop in het bruisende uitgaansleven van deze prachtige stad. Parkeren kan onder andere in de nabij gelegen parkeergarage.


 

De plaats Gent

Gent is de de hoofdstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Gent heeft een oppervlakte van 156.18km2 en telt ca. 248.000 inwoners. Het telt meer dan 9800 bestaande objecten die zijn aangemerkt als waardevol erfgoed.

De historische binnestad van Gent is zeer bezienswaardig. De drie toren van Gent worden gezien als silhouet van de stad en zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken.

Gent is een stad met veel kenermerken en mooie bezienswaardigheden. De stad is met al zijn bijzondere gebouwen een prachtig plaatje.

Wij bieden diverse dinerspel-arrangementen in een aantal sfeervolle restaurants in Gent.