Dinerquiz Hollandse Helden

  • €29,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor het spel inclusief spelbegeleiding;
  • Deze prijs is exclusief diner. De prijzen van diner en de drankjes verschillen per locatie;
  • Van 25 tot 250 personen
  • Gepresenteerd door spelbegeleiding van Dinerspel.nl;
  • Je speelt het spel met jouw groep in een aparte zaal. Dit is bij de prijs inbegrepen;
  • Groep wordt in teams verdeeld die onderling gaan strijden;
  • Arrangement duurt ongeveer 3 tot 3,5 uur inclusief dineren en pauzes
  • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes
3 uur

 

Dinerquiz Hollandse Helden

Van alle Holland spellen is Hollandse Helden zonder twijfel het leukst! Want dankzij Hollandse Helden als bijvoorbeeld Louis, Annie M.G., Armin en Dafne zijn wij trots op Holland. Om er maar een paar te noemen. Dus draait het bij deze hilarische Hollandquiz vooral om mensen. Hollandse mensen. Hollandse Helden.

Van Rembrandt tot Roelvink

Nadat de maffe Hollandse mutsen geknutseld zijn, wordt onder leiding van een spelhost in teams gestreden. Wie weet het meest over onze vaderlandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Dinerquiz Hollandse Heldeneen kans!

De meest uiteenlopende bekende Hollanders passeren de revue, van fossielen tot jonkies. Humor, nostalgie en een vleugje chauvinisme: Hollandse Helden is één groot gezellig gebeuren voor iedereen!

Exclusieve muziekjes, tunes en jingles

Dinerspel.nl componeerde en produceerde speciaal voor Hollandse Helden een heel aantal muziekjes. Ieder spelonderdeel wordt begeleid door een eigen tune of liedje. Allemaal zo pakkend en aanstekelijk dat u ze niet meer uit de kop krijgt! Zingen en swingen is niet verplicht maar gebeurt toch wel!

Hollands bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest

Ondertussen wordt er heerlijk gedineerd of geniet u van heerlijke Hollandse Hapjes. Voor een Hollandse prijs! Al voor groepen vanaf 8 personen in uitstekende locaties. Hollandse Helden: de leukste Hollandquiz aan tafel. Een origineel en betaalbaar arrangement voor bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!
Klik op een plaats waar u Dinerquiz Hollandse Helden kunt spelen