Hollandse Helden Spel in Restaurant De Overburen in Amersfoort

Houdt u van Holland? Dan houdt u ook van Amersfoort! Dat komt goed uit dan, want deze leuke variant op Ik Hou van Holland is nu ook te reserveren als activiteit in Restaurant De Overburen in Amersfoort. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komen in Restaurant De Overburen voorbij! Ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Dit wordt echt een uitje om niet snel te vergeten!


Informatie over Hollandse Helden Spel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant De Overburen. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Hollandse Helden Spel in Restaurant De Overburen

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 12 t/m 14 personen Diner €26,75 + Spel €27,50 = €54,25 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €26,75 + Spel €25,00 = €51,75 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 50 personen Diner €26,75 + Spel €22,50 = €49,25 incl. BTW p.p.

 


Van 12 tot 50 personen
3 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Amersfoort

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Hollandse Helden Dinerspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • uw eigen aparte zaal;
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Restaurant De Overburen bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu zomer á €26,75 per persoon

Voorgerecht:
Mexicaanse salade met gekruide varkenshaas, ijsbergsla, geroosterde zoete paprika, mais, kidneybonen, licht pittige avocado dressing en huisgemaakte krokante tortilla
OF
Verse tomatensoep met basilicum (vegetarisch)
* * *
Hoofgerecht*:
Langzaam gegaarde kipsaté van de grill met Indische boontjes, huisgemaakte atjar,
gebakken uitjes, kroepoek, seroendeng en satésaus
OF
Gebakken zalmfilet in een korst van sesam, met paksoi en een soja-dille saus
OF
Vegetarische pasta met romige walnotensaus, gerookte geitenkaas, gepocheerde peer, Banyulstroop en gezouten macadamia noten
* Daarbij los garnituur met salade, gekruide steakfrites en mayonaise
* * *
Nagerecht:
Witte chocoladesoep met bosvruchtenijs
OF
Cranberry speculaas crumble

Dit is een voorbeeldmenu. Menu's kunnen per seizoen wisselen. Met dieetwensen wordt altijd rekening gehouden.

Waar ligt Restaurant De Overburen ?

Stationsplein 68
Amersfoort

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant De Overburen. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden voor een dinerspel in deze locatie

 

Restaurant De Overburen vindt u hier

 

 

Restaurant De Overburen

Restaurant "De Overburen" ligt recht tegenover het Centraal Station van Amersfoort. Gemakkelijk bereikbaar per trein dus, maar ook parkeren kan op slechts enkele minuten loopafstand. "De Overburen" biedt een uitgebreide kaart en verzorgt voortreffelijke menu's tijdens onze dinerspellen. Die vinden plaats in de prachtige zaal van "De Overburen". Een prima plek dus om een dinerspel te spelen: centraal gelegen, sfeervol en bijzonder gastvrij.


 

De plaats Amersfoort

Amersfoort is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente Amersfoort heeft zo´n 144.000 inwoners. Amersfoort is wat betreft het inwonersaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de veertiende van Nederland. Amersfoort is een echte groeistad, en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Amersfoort heeft één van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland en is een belangrijke garnizoensstad. De binnenstad van Amersfoort bezit een middeleeuws karakter met grachten.  Amersfoort vierde in 2009 dat zij 750 jaar stadsrechten bezit. In gezellige centrum van Amersfoort kunt na het spelen van een dinerspel nog heerlijk verder borrelen in éen van de vele horeca-gelegenheden.