MENU 2 - € 23,50 per persoon
Voorgerechten
Rundercarpaccio van rund Met pijnboompitten, spekjes, parmezaan en een zachte mosterddressing
Of
Vissoep
Goed gevulde vissoep
Of
Salade gegratineerde geitenkaas
Met spekjes, sla, ui, tomaat, pijnboompitten en honing
* * *
Hoofdgerechten
Hollandse Kogelbiefstuk
Malse biefstuk
Of
Huisgemarineerde spareribs
Of
Vispannetje
Victoriabaars, kabeljauw, zalm en gamba gegratineerd met kaas
* * *
Nagerecht
Dame Blanche, vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
Of
Caramelcreatie, Caramel ijs met caramelblokjes en slagroom
Of
Verrassing van de Chef
Menu 3 - € 27,50 per persoon
Voorgerechten
Rundercarpaccio van rund
Met pijnboompitten, spekjes, parmezaan en een zachte Truffelmayonaise
Of
Vitello Truffato
Zachtgegaarde kalfslende met Truffelmayonaise
Of
In knoflook gebakken Gamba’s
Met zongedroogde tomaten en bosui, geserveerd met turks brood
* * *
Hoofdgerechten
Hollandse Kogelbiefstuk
Malse biefstuk met rode wijn saus
Of
Bourgondisch beenhammetje
Met een saus van tijm en donkerder.
Of
Stoofpotje a la Hoegaarden
* * *
Nagerecht
Dame Blanche, vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
Of
Caramelcreatie, Caramel ijs met caramelblokjes en slagroom
Of
Hertog Jan Grand Prestige Special
Bierijs met slagroom en noten
Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden