Miss Murder Moordspel in Restaurant Sluizer in Amsterdam

In Restaurant Sluizer in Amsterdam zijn twee beeldschone vrouwen vermoord! Tijdens Miss Murder Moorddiner dan, niet echt natuurlijk. Kruip in de huid van één van de markante personages uit Miss Murder Moordspel en ga samen met uw medespelers op zoek naar de dader!

In gedachten verlaten we Restaurant Sluizer in Amsterdam en gaan naar Coco Island, het tropische privé eiland van miljardair Bruce Ranson waar dit jaar de Miss World Verkiezingen plaatsvinden. Vlak voor finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela vermoord! De dader moet zich op het eiland bevinden. Tijdens dit humoristische moorddiner zijn de gasten speurders en "acteurs"tegelijk.

Verlies uzelf in het boeiende verhaal van Miss Murder Moordspel en geniet ondertussen van een heerlijk diner bereid door de chef van Restaurant Sluizer in Amsterdam!

Miss Murder Moordspel met lunch of hapjes
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner. Maar u kunt Miss Murder Moordspel ook overdag spelen. In overleg met het restaurant kunt u dan kiezen voor een andere culinaire invulling zoals bijvoorbeeld een lunch of High Tea.


Informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Sluizer. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in Restaurant Sluizer

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 10 t/m 14 personen Diner €27,50 + Spel €27,50 = €55,00 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €27,50 + Spel €25,00 = €52,50 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 59 personen Diner €27,50 + Spel €22,50 = €50,00 incl. BTW p.p.
Van 60 t/m 120 personen Diner €27,50 + Spel €20,00 = €47,50 incl. BTW p.p.

 


Van 10 tot 120 personen
3 tot 3,5 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Amsterdam

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Miss Murder Moordspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale uitnodiging voor de deelnemers;
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen.

 

Standaard serveert Restaurant Sluizer bij dit dinerspel

Voorbeeld menu - €27,50 per persoon

Voorgerecht
Soep van het seizoen (V)
* * *
Hoofdgerecht
In room gegaarde kalfssukade met geroosterde bieten en aardappeltjes uit de oven
Of
Vegetarisch hoofdgerecht

* * *
Nagerecht
Pannacotta met rode vruchten coulis

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden


Starter
Soup of the season (v)
* * *
Main course
Veal top blade steak cured in cream with roasted beetroot and potatoes from the oven
Or

Vegetarian main course
* * *
Dessert
Pannacotta with red fruit coulis

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Menu Magere Brug - €32,50 per persoon

Voorgerecht
Combinatie tartaar van gravad lax en Serranoham
* * *
Hoofdgerecht
Kalfsentrecôte met pepersaus
Of
Zalm met groene kruidenolie
Of
Vegetarisch hoofdgerecht van de Chef
* * *
Nagerecht
Rood fruit soep met vanille ijs


Menu Blauwbrug - €39,50 per persoon

Voorgerecht
Combinatie van huisgerookte eendenborst en warm gerookte zalm
* * *
Hoofdgerecht
Lamsbiefstukjes met honing-tijmsaus
Of
Kabeljauw met bieslook roomsaus
Of
Vegetarisch hoofdgerecht van de Chef
* * *
Dessert
Proeverij van pannacotta


MENU HOGESLUIS -  € 47.50 per persoon

Voorgerecht
Terrine van Gravad lax en gerookte forel
* * *
Hoofdgerecht
Hertenbiefstuk met rode portsaus
Of
Roodbaarsfilet met kreeftensaus
Of
Vegetarisch hoofdgerecht van de Chef
* * *
Dessert
Petit grand dessert

Waar ligt Restaurant Sluizer ?

Utrechtsestraat 45
Amsterdam

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Sluizer. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Restaurant Sluizer vindt u hier

 

 

Restaurant Sluizer

Restaurant Sluizer is één van de meest bekende en oudste etablissementen in het Centrum van Amsterdam. Een aangenaam en klassiek ingerichte locatie en perfect geschikt voor uw bedrijfsuitstapje of familiefeestje in Amsterdam. Restaurant Sluizer is befaamd om haar perfect bereide visschotels, maar ook voor vleesgerechten en vegetarische gerechten bent u hier aan het juiste adres. Geniet van een lekker drie gangen diner en speel één van de amusante dinerspellen van Dinerspel.nl. Na afloop kunt u gezellig doorfeesten in het bruisende Centrum van Amsterdam.


 

De plaats Amsterdam

Amsterdam die grote stad… Zó groot is Amsterdam eigenlijk niet. Zeker niet in vergelijking met andere hoofdsteden zoals Parijs, Londen of Berlijn. Zelfs Rotterdam is groter, qua oppervlakte dan, Amsterdam heeft weer meer inwoners. Die relatief bescheiden omvang geeft Amsterdam juist iets heel bijzonders. In welke metropool vind je dezelfde dorpse en ongedwongen sfeer als in Amsterdam? Alles kan en mag zolang het maar leuk blijft.

De lokalen zijn benaderbaar en relaxed, heel anders dan bijvoorbeeld in New York of Venetië. Terwijl Amsterdam wel een net zo interessant decor te bieden heeft, kleinschaliger misschien maar minstens zo bijzonder. Zeker voor toeristen. Die vallen van de ene verbazing in de andere.

De unieke bouwstijlen van de vele historische gebouwen, de geveltjes, grachten en sfeer op de bruisende pleinen zijn nergens mee te vergelijken. En dan de coffeeshops, de wallen, de haring met uitjes en de kroketten uit de muur. Met ongeloof worden de verhalen over deze maffe stad aangehoord door de thuisblijvers als Amerikanen, Italianen en Japanners thuis over hun ervaringen in Amsterdam vertellen. Waardoor ook wereldwijd de meest wilde misverstanden over Amsterdam de ronde doen. Amsterdam is geen stad maar een land. In Amsterdam zitten de vrouwen halfnaakt voor het raam en fietst iedereen knetterstoned en rauwe vis etend over straat. Als je een agent beledigt zegt die: Dank oe en de french fries are soaked in mayonaise. Dat zijn dan de buitenlandse toeristen maar ook voor veel niet Amsterdamse Nederlanders is Amsterdam een losbandig oord waar je je heel anders kan gedragen dan thuis.

Het moet dan ook gezegd worden, nergens in Nederland tref je op een gemiddelde, laten we zeggen dinsdagmiddag zoveel losgeslagen provincialen en toeristen die onder invloed van van alles en nog wat door de stad ronddolen. Zonder dat dat veel noemenswaardige problemen oplevert trouwens.