Miss Murder Moordspel in Soap in Apeldoorn

In Soap in Apeldoorn zijn twee beeldschone vrouwen vermoord! Tijdens Miss Murder Moorddiner dan, niet echt natuurlijk. Kruip in de huid van één van de markante personages uit Miss Murder Moordspel en ga samen met uw medespelers op zoek naar de dader!

In gedachten verlaten we Soap in Apeldoorn en gaan naar Coco Island, het tropische privé eiland van miljardair Bruce Ranson waar dit jaar de Miss World Verkiezingen plaatsvinden. Vlak voor finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela vermoord! De dader moet zich op het eiland bevinden. Tijdens dit humoristische moorddiner zijn de gasten speurders en "acteurs"tegelijk.

Verlies uzelf in het boeiende verhaal van Miss Murder Moordspel en geniet ondertussen van een heerlijk diner bereid door de chef van Soap in Apeldoorn!

Miss Murder Moordspel met lunch of hapjes
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner. Maar u kunt Miss Murder Moordspel ook overdag spelen. In overleg met het restaurant kunt u dan kiezen voor een andere culinaire invulling zoals bijvoorbeeld een lunch of High Tea.


Informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Soap. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in Soap

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 20 t/m 100 personen Diner €33,50 + Spel €29,50 = €63,00 incl. BTW p.p.

 


Van 20 tot 100 personen
3 tot 3,5 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Apeldoorn

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Miss Murder Moordspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen.

 

Standaard serveert Soap bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu  €33,50 per persoon

Voorgerechten
Rundercarpaccio
Of
Duo van vis of geitenkaas uit de oven (V)
* * *
Hoofdgerechten
Diamanthaas
Of
Zalm teriyaki
Of
Shakshuka (V)
* * *
Nagerechten
Verassing van de Chef

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Waar ligt Soap ?

Vlijtseweg 100
Apeldoorn

 

 

Dinerspellen in de buurt van Soap

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Soap. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Soap vindt u hier

 

 

Soap

Een unieke locatie gelegen nét buiten het centrum van Apeldoorn. En voor of na je dinerspel kun je heerlijk genieten van het terras aan een heus strand. De leukste locatie voor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje in Apeldoorn.


 

De plaats Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad van de provincie Gelderland en de twaalfde stad van Nederland. Deze Veluwse stad ontwikkelde zich pas in de laatste honderd jaar tot een van de grootste plaatsen van het land en heeft nooit stadsrechten gekregen. Apeldoorn is een van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland. Apeldoorn staat met name bekend om haar stadsparken en zijn ''groene'' karakter en dankt haar bekendheid ook onder andere door Paleis Het Loo, de Apenheul en de Grote Kerk. De Grote Kerk wordt ook wel Koninginnekerk genoemd omdat deze kerk gesticht is in 1892 door Koningin Emma.