Miss Murder Moordspel in Leonardo Hotel Brugge in Brugge

In Leonardo Hotel Brugge in Brugge zijn twee beeldschone vrouwen vermoord! Tijdens Miss Murder Moorddiner dan, niet echt natuurlijk. Kruip in de huid van één van de markante personages uit Miss Murder Moordspel en ga samen met uw medespelers op zoek naar de dader!

In gedachten verlaten we Leonardo Hotel Brugge in Brugge en gaan naar Coco Island, het tropische privé eiland van miljardair Bruce Ranson waar dit jaar de Miss World Verkiezingen plaatsvinden. Vlak voor finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela vermoord! De dader moet zich op het eiland bevinden. Tijdens dit humoristische moorddiner zijn de gasten speurders en "acteurs"tegelijk.

Verlies uzelf in het boeiende verhaal van Miss Murder Moordspel en geniet ondertussen van een heerlijk diner bereid door de chef van Leonardo Hotel Brugge in Brugge!

Miss Murder Moordspel met lunch of hapjes
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner. Maar u kunt Miss Murder Moordspel ook overdag spelen. In overleg met het restaurant kunt u dan kiezen voor een andere culinaire invulling zoals bijvoorbeeld een lunch of High Tea.


Informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Leonardo Hotel Brugge. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in Leonardo Hotel Brugge

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 12 personen Diner €25,00 + Spel €28,50 = €53,50 incl. BTW p.p.
Van 13 t/m 20 personen Diner €25,00 + Spel €24,50 = €49,50 incl. BTW p.p.
Van 21 t/m 220 personen Diner €25,00 + Spel €21,50 = €46,50 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 220 personen
3 tot 3,5 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Brugge

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Miss Murder Moordspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Leonardo Hotel Brugge bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu aan €25 per persoon (2 gangen diner is €20)

Voorgerechten
Italiaanse salade met tomaat, mozzarella, groene pesto en toast van focaccia
Of
Salade met gebakken scampi en currydressing
Of
Waaier van gerookte Seranoham met meloen
Of
Gebakken geitenkaas met tijm, honing en witloofslaatje
* * *
Hoofdgerechten
Kabeljauw met mosterdkorst, preistoemp en witte wijnsaus
Of
Noorse zalmfilet met een choronsaus, broccoliroosjes en hertoginneaardappelen
Of
Varkenshaasje met gegrillde tomaat,gekarameliseerd witloof, champignonroomsaus en rösti's
Of
Rosbief met rode wijnsaus, seizoensgroenten en hertoginne aardappelen
Risotto van oesterzwammen
* * *
Nagerechten
Chocolade moelleux met Engelse room en frambozencoulis
Of
Trio van chocolade
Of
Gekarameliseerde ananas met vanille-ijs
Of
Tiramisu

Waar ligt Leonardo Hotel Brugge ?

Chartreuseweg 20
Brugge

Vanuit Brussel /Antwerpen/Gent
Vanuit Brussel /Antwerpen/Gent neemt u de E40/A10 in de richting van Brugge tot de afrit (8) Brugge. Daar volgt u de N31 in de richting van Brugge, Haven Zeebrugge, E403. Na 2,5 km verlaat u de N31 en rijdt u de Chartreuseweg (N31B) op. Na 600 m verlaat u de N31B en rijdt u verder rechtdoor op de Chartreuseweg. Volg die weg nog 80 m en u bent bij het Leonardo Hotel Brugge.


Vanuit Lille/Kortrijk
Vanuit Lille/Kortrijk neemt u de A22/E17 in de richting van Gent, Tourcoing. Via de afrit Moeskroen gaat u de A14 op. Na 4,5 km rijdt u via afrit Aalbeke de A17 op in de richting van Brugge, E403, Ieper. Na 4,5 km verlaat u de A17 via de afrit Brugge en komt u op de N31/E403. Na 1,4 km verlaat u de N31/E403 en rijdt u op de Chartreuseweg (N31B). Volg de weg (ringweg) in de richting van de Chartreuseweg, na ongeveer 700 m bent u bij het Leonardo Hotel Brugge.


Vanuit Calais/Oostende
Vanuit Calais/Oostende neemt u de A16/E40 in de richting A 26, Dunkerque/Duinkerke. Na ongeveer 55 km gaat u via de verkeerswisselaar Nkerke van de A16 op de A18. Na 42 km gaat u via afrit (6a) de Haan de A10 op tot aan de afrit (7bis) Loppem. Daar verlaat u de snelweg in de richting van Zedelgem, N397, Loppem. Na 400 m (toegangsweg Zedelgem) neemt u op de ringweg de 3e afrit richting N397. Die gaat over in de Koning Albert I - Laan, later N31. Na ongeveer 2,5 km draait u rechts de Chartreuseweg in.


Vauit de hoofdingang
Vanuit de hoofdingang Neem links. Op het grote rond punt neemt u de derde uitrit richring E40 Brussel Oostende - E403 - Loppem. Blijf op deze baan ongeveer 4 km. Wanneer u aan de rechterkant het restaurant "Weinebrugge" ziet, neemt u links de Chartreuseweg. Na ongeveer 500 m neemt u nogmaals links het paadje dat tot aan het Leonardo Hotel Brugge leidt.

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Leonardo Hotel Brugge. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Leonardo Hotel Brugge vindt u hier

 

 

Leonardo Hotel Brugge

Op een paar kilometer afstand van de historische binnenstad van Brugge ligt Leonardo Hotel Brugge. Een schitterende locatie om tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest één van onze dinerspellen mee te maken. De locatie beschikt over verschillende zalen voor elke groepsgrootte. De keuken van Leonardo Hotel verzorgt daarbij een voortreffelijk menu. Leonardo Hotel Brugge is gemakkelijk bereikbaar vanaf de E403 en parkeren is er gratis.


 

De plaats Brugge

Brugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen. Brugge stad is vooral bekend als Werelderfgoedstad, omdat de gehele historische centrum sinds het begin van dit millennium op de beroemde Werelderfgoedlijst van UNESCO vermeld staat. Wie Brugge bezoekt zal graag beamen dat de stad deze vermelding meer dan waard is. Omdat Brugge vrijwel geheel gespaard is gebleven tijdens zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog zijn er veel historische gebouwen, pleinen, straten en monumenten bewaard gebleven. Wie nu door de straten van Brugge loopt, waant zich op veel plekken teruggeworpen in de tijd. Dit gevoel aangevuld met het heerlijke Bourgondische leven, waar Brugge bekend om staat, maakt deze stad een perfecte plek voor een Dinerspel.

Als je het Brugge bezoekt dan krijg je te maken met een stad die op alle manieren ervoor zorgt dat je het er prima naar je zin zult hebben. Niet alleen vanwege het historische karakter, maar ook vanwege het Bourgondische leven dat hier nog steeds aanwezig is. Brugge staat vooral in het teken van genieten. Vooral de inwendige mens wordt hierbij geprikkeld. Zo is Brugge de zelfbenoemde chocoladehoofdstad van de wereld. Wie door Brugge loopt die kan niet anders dan geconfronteerd worden met deze heerlijke lekkernij. Brugge telt maar liefst zo’n vijftig chocolatiers die hun chocolade en chocoladecreaties nog op ambachtelijke wijze maken. Verder telt Brugge meer dan 120 verkooppunten van deze chocolade. Voor de chocoholics onder ons is er een echt chocolademuseum. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van chocolade, de bereiding van chocolade, de verschillende toepassingen van chocolade en natuurlijk kun je hier ook chocolade proeven en kopen. Een paar honderd meter verder is er nog zo’n smulpapenmuseum: het Frietmuseum. Dit museum is net als museum Choco-Story gevestigd in een prachtig historisch pand. Een tof idee om als middagactiviteit te organiseren, voorafgaand aan uw dinerspel.