Miss Murder Moordspel in Cosma Food House in Mechelen

In Cosma Food House in Mechelen zijn twee beeldschone vrouwen vermoord! Tijdens Miss Murder Moorddiner dan, niet echt natuurlijk. Kruip in de huid van één van de markante personages uit Miss Murder Moordspel en ga samen met uw medespelers op zoek naar de dader!

In gedachten verlaten we Cosma Food House in Mechelen en gaan naar Coco Island, het tropische privé eiland van miljardair Bruce Ranson waar dit jaar de Miss World Verkiezingen plaatsvinden. Vlak voor finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela vermoord! De dader moet zich op het eiland bevinden. Tijdens dit humoristische moorddiner zijn de gasten speurders en "acteurs"tegelijk.

Verlies uzelf in het boeiende verhaal van Miss Murder Moordspel en geniet ondertussen van een heerlijk diner bereid door de chef van Cosma Food House in Mechelen!

Miss Murder Moordspel met lunch of hapjes
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner. Maar u kunt Miss Murder Moordspel ook overdag spelen. In overleg met het restaurant kunt u dan kiezen voor een andere culinaire invulling zoals bijvoorbeeld een lunch of High Tea.


Informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cosma Food House. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in Cosma Food House

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 12 personen Diner €25,00 + Spel €28,50 = €53,50 incl. BTW p.p.
Van 13 t/m 20 personen Diner €25,00 + Spel €27,50 = €52,50 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 20 personen
3 tot 3,5 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Mechelen

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Miss Murder Moordspel;
  • een heerlijk twee gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Cosma Food House bij dit dinerspel

2 gangen voorbeeldmenu - aan €25 per persoon

Salade Niçoise met gebakken tonijnsteak
of
Cesar’s salad met gebakken kipfilet
* * *
Dame blanche

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Drakenforfait aan €20 per persoon

  • Witte en rode huiswijnen
  • Mineraal en bruisend water
  • Bieren en frisdranken
  • Warme drank naar keuze

Waar ligt Cosma Food House ?

Befferstraat 24
Mechelen

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Cosma Food House. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Cosma Food House vindt u hier

 

 

Cosma Food House

Cosma Foodhouse is een vernieuwend horeca concept in Mechelen met vooraan de traiteur-delicatessen winkel en achteraan de culinaire brasserie mét binnentuin. De antiek gezandstraalde trap leidt naar een sfeervol zaaltje boven dat plek biedt aan groepen tot 18 personen. De uitgebreide kaart en bijzonder ambiance van Cosma Foodhouse maken deze locatie tot één van de meest bijzondere van Mechelen. Cosma Foodhouse bevindt zich in het centrum van Mechelen op loopafstand van de Grote Markt en parkeerfaciliteiten.


 

De plaats Mechelen

Mechelen is een middelgrote stad gelegen in de provincie Antwerpen. Mechelen, dat in het Frans Malines genoemd wordt, ligt tussen de steden Antwerpen en Brussel in. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een stuk kleiner dan deze twee steden. Dat heeft zijn invloed op het toerisme naar Mechelen. Hoewel de stad zeker de moeite waard is om te bezoeken, kiezen veel Nederlanders toeristen toch eerder voor Antwerpen of Brussel. Franse toeristen verkiezen vooral Brussel boven Mechelen. Dat heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat Brussel veel meer te bieden lijkt te hebben op het gebied van bezienswaardigheden, maar ook het feit dat ze in Brussel vooral Franstalig georiënteerd zijn draagt bij aan de voorkeur voor onder andere Brussel.