Moordspel De Ongenode Gast in Hierden

Geniet tijdens jouw uitje in Hierden van deze hilarische moordsoap in combinatie met diner of eventueel lunch! Moordspel “De Ongenode Gast” draait om één vraag: Wie vermoordde Tante Jopie?  Een interactief en amusant moordspel, geschikt voor bedrijfsuitstappen, vrijgezellenfuiven en familiefeesten van de meest uiteenlopende gezelschappen vanaf acht personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer tijdens dit komische moordspel in Hierden uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in diverse aangesloten restaurants of in een restaurant in Hierden van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!

Darnaast is er een versie beschikbaar met online e-presentatie. Hiermee leid je ook in Hierden gemakkelijk zelf Moordspel "De Ongenode Gast" terwijl je gewoon aan het spel deelneemt. Eenvoudig, leuk om te doen en een stuk goedkoper. Meer informatie vind je hier.


Meer informatie over Moordspel De Ongenode Gast

 

De plaats Hierden

Hierden is een dorp in de gemeente Harderwijk, provincie Gelderland, Nederland. Hierden heeft circa 2700 inwoners. Het dorp wordt in 1331 voor het eerst genoemd en is ontstaan uit verschillende buurtschappen in de stadslanderijen ten oosten van Harderwijk.