Drie gangen voorbeeld menu aan €45 per persoon
VOORGERECHT
Caesar salade
filet van Mechelse koekoek, parmezaan, croutons en ansjovis
Zalm gravlax
bergamot gel, plantaardige mayo, citrus vinaigrette
Asperges à la flamande / op vlaamse wijze (veggie)
(vanaf ergens midden april)
geklaarde hoeveboter, eitjes en peterselie
Ravioli eekhoorntjesbrood met truffelsaus (veggie)
Grote apéro plank voor de gehele groep
4 Belgische kazen, fijne vleeswaren, warm mix mini kroketten en mini loempia’s met hun dip
In veggie met 6 Belgische kazen, met veggie mix kroketten en mini loempia’s met hun dip
Wordt geserveerd met brood en echte boter
* * *
HOOFDGERECHT
Steak (Blanc Bleu Belge 1ste keus 220 gr) natuur met salade en verse frietjes
+ Daslookboter 2,0 €
+ Peperroomsaus 4,0 €
+ Archiduc champignonroomsaus 4,0 €
Vlaamse stoverij met verse frietjes en witloofsalade
Ouderwets koninginnenhapje
met bladerdeegkoekje, verse frietjes en toef pittige tuinkers
Lentestoemp met verse vis van de dag en asperges
Spicy Noodle Wok (veggie) (veel smaak, niet te pikant)
* * *
DESSERT
Panna cotta coulis rood fruit
Crumble met vers fruit en vanille ijs
Tiramisu
Sorbet met vers fruit (lactose)
Bord van 4 Belgische kazen + € 6, ideaal met glas Belgische appel ijswijn Mr. Apple + € 8
Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden
Drankjes zijn niet inbegrepen