Moordvlucht Moordspel

 • €29,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor het spel inclusief spelbegeleiding;
 • Deze prijs is exclusief diner. De prijzen van diner en de drankjes verschillen per locatie;
 • Moordspel voor groepen van 10 tot 250 personen;
 • Spelbegeleiding van Dinerspel.nl;
 • Je speelt het spel met jouw groep in een aparte zaal. Dit is bij de prijs inbegrepen;
 • Ondersteund door professioneel audio-script;
 • Alle spelers ontvangen ter plaatse een prachtig scriptboekje;
 • Inclusief grappige uitnodigingen voor de deelnemers;
 • Alle deelnemers kunnen een personage spelen, dit is echter niet verplicht;
 • Verkleden in stijl personage mogelijk, ook niet verplicht;
 • Moordspel duurt 3 tot 3,5 uur inclusief eten;
 • Nederlands/Vlaamse productie;
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen;
 • Vanaf 15 personen ook te boeken in eigen of zelf gekozen locatie;
 • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes;
 • Ook beschikbaar in Engelstalige versie;
 • Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar;
 • Lekker fout moordspel met pittige humor.

3 tot 3,5 uur

 

Moordvlucht Moordspel

Het leukste moordspel van Nederland en België is zonder twijfel Moordvlucht van Dinerspel.nl. Een moordspel van hoog niveau want deze hilarische moordcomedy speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kruip in de huid van één van de markante personages aan boord van vlucht MV 7700 van Singapore naar Sydney. Acteer en rechercheer in de bizarre moordklucht die zich vervolgens afspeelt en beleef het meest amusante bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of familiefeest ooit!

Personages Moordvlucht Moordspel

Desgewenst volledig uitgedost! Wie wilt u zijn: het naïeve stewardesje Claudia Jopen, volkszanger Rien Rolmees of popdiva Lady Bla Bla? Ook leuk: Bells Hamels President Mike Manuputu of de Britse tv-kokkin Nutella Dawson. Om er maar een paar te noemen.

Hoe werkt Moordvlucht Moordspel?

Voorafgaand aan het moordspel kunnen de rollen verdeeld worden. Castingbureautje spelen dus! Niet verplicht maar wel érg leuk. Moordvlucht moordspel wordt altijd begeleid door een vakkundige spelhost. Alle spelers krijgen een script dat extra wordt aangevuld met een professionele "soundtrack". U waant zich aan boord van een jumbojet: het gebrul van de motoren, de mededelingen van de crew en de cockpit, allemaal levensecht maar ook uiterst komisch. Moordvlucht Moordspel is geen acteerworkshop maar iedereen die dat wil, kan schitteren in z'n rol. Én op zoek naar de moordenaar natuurlijk. Interactief, spannend en humoristisch!

Wie vermoordde Captain Dick van Bill?

Als het toestel al een tijdje onderweg is, wordt Captain Dick van Bill onwel en overlijdt! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd. De dader móet wel één van de crewleden of passagiers in de businessclass zijn. Air Marshall Cold Cees start een moordonderzoek maar wordt zelf ook vergiftigd. Dubbele moord aan boord! Toevallig is één van de passagiers de stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles. Zij denkt met de hulp van alle verdachten de dader nog voor de landing te kunnen ontmaskeren. En wat dát allemaal aan onthullingen en schandalen oplevert! Niets is wat het lijkt en iedereen blijkt geheimen te hebben. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: wie vermoordde Dick van Bill en Cold Cees?

Moordvlucht Moordspel: speuren en peuren!

Aan de hand van aanwijzingen, beschuldigingen en verklaringen proberen de spelers het mysterie te ontrafelen. Drie spelronden lang bouwen de verdenkingen en intriges zich op en uiteindelijk krijgt u de bekentenis en toedracht van de dader te horen. Dan zal blijken wie van de groep de beste amateur detective is. Moordvlucht Moordspel is dus een briljante mix van competitie, spanning en amusement!

Benodigdheden en voorbereidingen Moordvlucht Moordspel

Spelers die dat willen kunnen zich helemaal kleden in de stijl van hun personage. Dat is niet verplicht maar geeft het spel natuurlijk nóg meer sfeer. Men dient wel zelf voor de verkleedspullen te zorgen. Even fijn creatief bezig zijn! Behalve het eventueel vooraf verdelen van de rollen en het verkleden behoeft Moordvlucht Moordspel geen voorbereiding. De spelers ontvangen alle benodigdheden op locatie en worden van begin tot eind op entertainende wijze begeleid door een gezellige spelhost.

(Let op! Er zijn geen verkleedspullen aanwezig op de locatie. De deelnemers die zich willen verkleden dienen zelf voor kleding etc. te zorgen.)

Arrangementen Moordvlucht Moordspel

Maar Moordvlucht Moordspel biedt nog meer. Tijdens dit ludieke moordspel wordt een heerlijk diner geserveerd. Het spel kan echter ook in de middag gespeeld worden in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of luxe High Tea. De perfecte combi van entertainment en gastronomie dus! Voor een ongekend lage persoonsprijs. Moordvlucht Moordspel wordt geboden door een groot aantal sfeervolle locaties in heel België en Nederland. Er is altijd wel een arrangement in uw regio te vinden. De leukste, meest originele én betaalbare invulling voor het volgende bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest is dus zonder twijfel een arrangement Moordvlucht Moordspel.

Moordvlucht Moordspel in uw zelfgekozen horeca locatie

Groepen die Moordvlucht Moordspel in een zelfgekozen restaurant willen organiseren, kunnen het moordspel ook apart boeken. U verzorgt zelf de horeca faciliteiten en het spel boekt u rechtstreeks bij ons. Dit is mogelijk vanaf 15 personen. 

Also available in English

‘Flight Murder' is Europe's most fun murder mystery game. A surprisingly fresh ánd affordable way to make a big success out of your company outing, bachelor party or family day. Step into the shoes of one of the flamboyant characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. Exciting, interactive and hilarious. While playing, enjoy a lovely dinner, lunch or high tea.