Moordvlucht Moordspel

 • €32,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor het spel inclusief spelbegeleiding (mogelijk vanaf 15 personen)
 • 19,95 per persoon (incl. 21% BTW) wanneer je het spel zonder begeleiding maar met online e-presentatie speelt (in veel restaurants al mogelijk vanaf 8 personen).
 • Deze prijzen zijn exclusief diner en drankjes. De prijzen van diner en drankjes verschillen per locatie;
 • Moordspel geschikt voor groepen van 8 tot 250 personen;
 • Je speelt het spel met jouw groep in een aparte zaal. Dit is bij de prijs inbegrepen;
 • Ondersteund door een professioneel audio-script;
 • Alle spelers ontvangen een prachtig spelboekje;
 • Inclusief grappige uitnodigingen voor de deelnemers;
 • Alle deelnemers kunnen een personage spelen, maar dit is niet verplicht;
 • Verkleden in stijl personage mogelijk, ook niet verplicht;
 • Moordspel duurt drie tot drieënhalf uur inclusief eten en pauzes;
 • Nederlands/Vlaamse productie;
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen;
 • Ook te boeken in een zelf geboekte of eigen locatie;
 • Te spelen in combinatie met diner of lunch;
 • Ook beschikbaar in het Engels;
 • Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar.
3 tot 3,5 uur

 

Moordvlucht Moordspel

Het leukste moordspel dat je in België kunt spelen is zonder twijfel Moordvlucht van Moorddiner.be. Een moordspel van hoog niveau want deze hilarische moordcomedy speelt zich af aan boord van een Boeing 737. Kruip in de huid van één van de markante personages aan boord van vlucht MV 7700 van Singapore naar Sydney. Acteer en rechercheer in de bizarre moordsoap die zich vervolgens afspeelt en beleef het meest amusante bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest ooit!

Personages Moordvlucht Moordspel

Er zijn tien rollen. Wie wil jij zijn: het naïeve stewardesje Dolores Balonez, volkszanger Rien Rolmees of dj Lady Blue? Ook leuk: biker Mike Maddock of tv-kok Nigel Bacon. Om maar een paar te noemen. Alle deelnemers die dat willen krijgen gelegenheid om te schitteren als hun personage, ook bij grotere groepen.

Het verhaal

Als het toestel een tijdje onderweg is, wordt Captain Dick van Bill onwel en overlijdt! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd. De dader móet wel één van de crewleden of passagiers in de businessclass zijn. Air Marshall Marshal start een moordonderzoek maar wordt zelf ook vergiftigd. Dubbele moord aan boord!

Toevallig is één van de passagiers de stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles. Zij denkt met de hulp van alle verdachten de dader nog voor de landing te kunnen ontmaskeren. En wat dát allemaal aan onthullingen en schandalen oplevert! Niets is wat het lijkt en iedereen blijkt geheimen te hebben.

Wie vermoordde captain Dick van Bill?

Maar de grote vraag blijft natuurlijk: wie is de killer? Aan de hand van aanwijzingen, beschuldigingen en verklaringen proberen de spelers dit mysterie te ontrafelen. Drie spelronden lang bouwen de verdenkingen en intriges zich op en uiteindelijk krijg je de bekentenis en toedracht van de dader te horen. Dan zal blijken wie van de groep de beste detective is. Moordvlucht Moordspel is dus een briljante mix van competitie, spanning en amusement!

Wie begeleidt Moordvlucht Moordspel?

Moordvlucht Moordspel kan worden begeleid door een vakkundige spelhost, maar je kunt het spel ook zelf leiden met behulp van een online e-presentatie.

Rolverdeling

Voorafgaand aan het moordspel kunnen de rollen verdeeld worden. Castingbureautje spelen dus! Niet verplicht maar wel érg leuk. Spelers die dat willen kunnen zich dan helemaal verkleden in de stijl van hun personage. Ook dat is niet verplicht maar geeft het spel natuurlijk nóg meer sfeer. Met speciale uitnodigingen kun je de gasten laten weten welke rol jij hen hebt toebedeeld. Er zijn geen verkleedspullen aanwezig op locatie dus jullie moet wel zelf op zoek naar originele outfits.

Spelboekjes en audioscript

Alle spelers krijgen een eigen spelboekje met script dat wordt aangevuld met een professioneel audioscript. Waan je aan boord van een vliegtuig: het gebrul van de motoren, de mededelingen van de crew en de cockpit, net echt maar ook komisch. Moordvlucht Moordspel is geen acteerworkshop maar iedereen die dat wil, kan schitteren in z'n rol. Én op zoek naar de moordenaar natuurlijk. Interactief, spannend en humoristisch!

Voorbereiding

Behalve het eventueel vooraf verdelen van de rollen en het verkleden behoeft de begeleide versie van Moordvlucht Moordspel geen voorbereiding. De spelers ontvangen alle benodigdheden op locatie en worden van begin tot eind op entertainende wijze begeleid door een gezellige spelhost.

Als je kiest voor de versie zonder spelbegeleiding, bestel je de benodigde speboekjes in onze webshop en neemt deze zelf mee naar de locatie. Met de bestelling ontvang je ook de inlogcode voor de online e-presentatie met daarbij duidelijke instructies.

Arrangementen Moordvlucht Moordspel

Bij een moorddiner hoort dus een diner en daar zorgen de aangelsoten locaties voor. Of speel het spel in de middag en maak er een moordlunch van. De perfecte combi van entertainment en gastronomie dus! Voor een verrassend lage persoonsprijs.

Moordvlucht Moordspel wordt geboden in een groot aantal sfeervolle locaties in heel België en Nederland. Er is altijd wel een arrangement in jouw regio. De leukste, meest originele én betaalbare invulling voor het volgende bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest is dus beslist een arrangement Moordvlucht Moordspel.

Also available in English

‘Flight Murder' is Europe's most fun murder mystery game. A surprisingly fresh ánd affordable way to make a big success out of your company outing, bachelor party or family day. Step into the shoes of one of the flamboyant characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. Exciting, interactive and hilarious. While playing, enjoy a lovely dinner or lunch.

Also available with online e-presentation. Simply guide the game youself. It's easy and fun to do! The online e-presentation is not only cheaper than the guided version, it's also suitable for small groups and can be played anytime, anywhere. Also in our cooperating locations. More information here.

Ook te reserveren zonder spelbegeleiding

Bij de doe-het-zelf versie van Moordvlucht Moordspel is geen spelbegeleiding van Moorddiner.be aanwezig. Je begeleidt zelf met behulp van een online e-presentatie vanaf je eigen laptop of tablet het spel. Dit is eenvoudig, leuk om te doen en kan niet misgaan zolang je de instructies opvolgt. Meer informatie vind je hier.

Eigentijdse remake met verantwoorde humor

Moordvlucht Moordspel bestaat al een aantal jaren en is inmiddels door duizenden mensen gespeeld. Begin 2023 verscheen de remake met een nieuw audio-script en meer eigentijdse personages. Ook inhoudelijk is de tekst aangepast en meer afgestemd op deze tijd. Het blijft natuurlijk een moordsoap met overdreven stereotypen en satire. Alles fictief en theatraal en bedoeld voor mensen met gevoel voor humor en relativeringsvermogen.

Het script of de inhoud geeft geen mening of oordeel over bepaalde typen of groepen mensen. Het meest grensoverschrijdende aspect van het verhaal is toch wel de dubbele moord die gepleegd wordt. En als we daarom kunnen lachen...