Moordvlucht Moordspel in Restaurant Baltimore in Almere

"Moordvlucht Moordspel" is het leukste moordspel in Almere. Wij presenteren in samenwerking met Restaurant Baltimore dit hilarische moordspel als originele en heel betaalbare invulling voor elke gelegenheid. Perfect verzorgd, veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.

Moordvlucht is letterlijk een dinerspel van hoog niveau want dit meer dan amusante moordspel speelt zich namelijk af aan boord van een Boeing 747. Captain Dick van Bill en zijn crew verwelkomen u op vlucht MV7700 van Singapore naar Sydney. In de businessclass bevinden zich onder andere volkszanger Rien Rolmees, overjarig pornoactrice Lola Luxemburg, de Duitse voetbalvedette Günther Schwalbe en popdiva Lady Bla Bla. Tijdens de vlucht wordt Captain van Bill onwel en sterft! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd! De dader moet één van de crewleden of passagiers zijn. Air Marshall Cees de Kouwe alias Cold Cees start een onderzoek maar wordt zelf ook vermoord! De stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles denkt beide zaken echter voor de landing te kunnen ontrafelen. Maar niet zonder uw hulp.

Ook in combinatie met lunch of High Tea

Moordvlucht Moordspel in Restaurant Baltimore te Almere wordt standaard aangeboden in combinatie met een diner. Het spel kan echter ook heel goed in de middag gespeeld worden. U ook een lunch of High Tea als culinaire invulling van het moordspel reserveren. Niet alle locaties bieden deze mogelijkheden, dus dit is altijd in overleg met de locatie.


Informatie over Moordvlucht Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Baltimore. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Moordvlucht Moordspel in Restaurant Baltimore

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €24,50 + Spel €27,50 = €52,00 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €24,50 + Spel €25,00 = €49,50 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 35 personen Diner €24,50 + Spel €22,50 = €47,00 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 35 personen
3 tot 3,5 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Almere

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Moordvlucht Moordspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Restaurant Baltimore bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu a €24,50 per persoon

Pomodori soep met basilicum en bosui
* * *
Varkenshaas sate methuisgemaakte atjar, ananas, frites en mayonaise
* * *
Dame blanch warme chocolade saus, vanille ijs en slagroom

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Voorbeeld menu a €30,50 per persoon

Runder carpaccio met nootjes, parmezaanse kaas, chips en truffeldressing
* * *
Gebraden diamanthaas, creme van aardpeer, wortel, rosti en jus van meloesuitjes
* * *
Panna cotta van witte chocolade, mango, schuimpjes en sorbetijs van aardbeien

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden

Waar ligt Restaurant Baltimore ?

Baltimoreplein 106
Almere

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Baltimore. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Restaurant Baltimore vindt u hier

 

 

Restaurant Baltimore

Deze nieuwe etablishement is een voormalig politiebureau dat geheel is omgetoverd naar een comfortabel en gezellig restaurant.  Vroeger was de koffie hier niet te drinken, maar nu worden er heerlijke verse kopjes koffie voor u gemaakt en prachtige wijnen geserveerd. Of prefereert u misschien een perfect getapt biertje uit de Saxofoon-tap? Deze toffe dinerspel-locatie ligt centraal gelegen in Almere Buiten en is daarmee de ideale plek voor u  teamuitje of vrijgezellenfeestje in Almere. Geniet van een overheerlijk diner en speelt u ondertussen één van onze zotte dinerspellen.


 

De plaats Almere

De gemeente Almere heeft 188.209 inwoners en grenst aan de gemeente Lelystad en Zeewolde. Almere is een levendige stad met een kleine maar toch rijke historie. In de 2e helft van de twintigste eeuw heeft Almere zich ontwikkeld als één van de grootste steden van Flevoland. Het centrum van Almere Stad, het grootste stadsdeel, is sterk aan het uitbreiden. In 2006 is het eerste deel van het nieuw gebouwde stadscentrum gereed gekomen. Het voornaamste gebouw hiervan is de Citadel, ontworpen door Pritzker Prize-winnaar Christian de Portzamparc. Begin 2007 zijn de nieuwe Schouwburg Almere en Kunstencentrum de Kunstlinie in gebruik genomen. Het opvallende pand, gelegen aan het Weerwater, is op 8 juni 2007 officieel geopend door koningin Beatrix.