Moordvlucht Moordspel in Restaurant Sint Joris in Brugge

"Moordvlucht Moordspel" is het leukste moordspel in Brugge. Wij presenteren in samenwerking met Restaurant Sint Joris dit hilarische moordspel als originele en heel betaalbare invulling voor elke gelegenheid. Perfect verzorgd, veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.

Moordvlucht is letterlijk een dinerspel van hoog niveau want dit meer dan amusante moordspel speelt zich namelijk af aan boord van een Boeing 747. Captain Dick van Bill en zijn crew verwelkomen u op vlucht MV7700 van Singapore naar Sydney. In de businessclass bevinden zich onder andere volkszanger Rien Rolmees, overjarig pornoactrice Lola Luxemburg, de Duitse voetbalvedette Günther Schwalbe en popdiva Lady Bla Bla. Tijdens de vlucht wordt Captain van Bill onwel en sterft! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd! De dader moet één van de crewleden of passagiers zijn. Air Marshall Cees de Kouwe alias Cold Cees start een onderzoek maar wordt zelf ook vermoord! De stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles denkt beide zaken echter voor de landing te kunnen ontrafelen. Maar niet zonder uw hulp.

Ook in combinatie met lunch of High Tea

Moordvlucht Moordspel in Restaurant Sint Joris te Brugge wordt standaard aangeboden in combinatie met een diner. Het spel kan echter ook heel goed in de middag gespeeld worden. U ook een lunch of High Tea als culinaire invulling van het moordspel reserveren. Niet alle locaties bieden deze mogelijkheden, dus dit is altijd in overleg met de locatie.


Informatie over Moordvlucht Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Sint Joris. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Moordvlucht Moordspel in Restaurant Sint Joris

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 10 t/m 30 personen Diner €19,60 + Spel €29,50 = €49,10 incl. BTW p.p.

 


Van 10 tot 30 personen
3 tot 3,5 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Brugge

 

Dit arrangement bestaat uit:

 • het Moordvlucht Moordspel;
 • een heerlijk drie gangen menu;
 • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
 • uw eigen aparte zaal;
 • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
 • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Restaurant Sint Joris bij dit dinerspel

Menu A voorbeeld -aan €19,60 per persoon
Rauwkostsalade
* * *
Brugse waterzooi van kip
(gekookte kip in een saus met fijn gesneden groenten en aardappelen)
* * *
Dessert
Met dieetwensen wordt rekening gehouden
Luxere menu´s en drankenarrangementen mogelijk (zie hieronder)

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Voorbeelden dranken forfaits:

 • Fles huiswijn 23,50
 •  ¼ liter huiswijn (75cl) + 1 koffie 9,60
 • Bockor (25cl) + 1 koffie 6,00
 • Aperitief Kirr + Brugse Zot (33cl) of 1 glas wijn +1 koffie 10,90
 • Brugse Zot (33cl) 4,30 - Glas wijn 4,30 - Koffie 2,90

Gelieve 1 menu per groep te kiezen

Menu B à €19,90
Vissalade
* * *
Ribbetjes“Jan Breydel”, frieten
(in Kriekbier gestoofde ribbetjes, afgewerkt met appel-perenstroop)
* * *
Dessert

Menu D à €24,60
Gerookte zalm
* * *
Gegrilde beenham, mosterdsaus, frieten
* * *
Dessert

Menu C à €20,60
Groentesoep
* * *
Kalkoengebraad ‚Archiduc’, pasta
* * *
Dessert

Menu F à €25,30
Salade met gegratineerde ‚Damse Brie’
* * *
Tongscharfilets ‚Belfort’
(saus met Hoegaarden witbier en witloof)
* * *
Dessert

Menu G à €25,60
Zeebrugse vissoep
* * *
Kalfsblanket, aardappelkroketten
* * *
Dessert

Menu H à €25,90
Mosselen op de wijze van de chef
(mosselen uit de schelp met een roomsausje en prei)
* * *
Vlaamse stoofkarbonnades, frieten
* * *
Dessert

Menu E à €25,60
Damse boerenham, rauwkost
* * *
Vlaamse stoofkarbonnades, frieten
* * *
Dessert

Deze menu’s kunnen aangepast worden aan de wensen en diëten van de klant

(op voorhand te bespreken)

Waar ligt Restaurant Sint Joris ?

Markt 29
Brugge

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Sint Joris. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Restaurant Sint Joris vindt u hier

 

 

Restaurant Sint Joris

Achter de historische gevel van Restaurant Brasserie "Sint Joris" bevindt zich een modern en sfeervol interieur. De keuken is op en top Belgisch. Er wordt uitsluitend gewerkt met streekproducten van hoge kwaliteit. De mooie bovenzaal met schitterend uitzicht over de Markt van Brugge is een perfecte locatie voor onze dinerspellen.


 

De plaats Brugge

Brugge is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen. Brugge stad is vooral bekend als Werelderfgoedstad, omdat de gehele historische centrum sinds het begin van dit millennium op de beroemde Werelderfgoedlijst van UNESCO vermeld staat. Wie Brugge bezoekt zal graag beamen dat de stad deze vermelding meer dan waard is. Omdat Brugge vrijwel geheel gespaard is gebleven tijdens zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog zijn er veel historische gebouwen, pleinen, straten en monumenten bewaard gebleven. Wie nu door de straten van Brugge loopt, waant zich op veel plekken teruggeworpen in de tijd. Dit gevoel aangevuld met het heerlijke Bourgondische leven, waar Brugge bekend om staat, maakt deze stad een perfecte plek voor een Dinerspel.

Als je het Brugge bezoekt dan krijg je te maken met een stad die op alle manieren ervoor zorgt dat je het er prima naar je zin zult hebben. Niet alleen vanwege het historische karakter, maar ook vanwege het Bourgondische leven dat hier nog steeds aanwezig is. Brugge staat vooral in het teken van genieten. Vooral de inwendige mens wordt hierbij geprikkeld. Zo is Brugge de zelfbenoemde chocoladehoofdstad van de wereld. Wie door Brugge loopt die kan niet anders dan geconfronteerd worden met deze heerlijke lekkernij. Brugge telt maar liefst zo’n vijftig chocolatiers die hun chocolade en chocoladecreaties nog op ambachtelijke wijze maken. Verder telt Brugge meer dan 120 verkooppunten van deze chocolade. Voor de chocoholics onder ons is er een echt chocolademuseum. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van chocolade, de bereiding van chocolade, de verschillende toepassingen van chocolade en natuurlijk kun je hier ook chocolade proeven en kopen. Een paar honderd meter verder is er nog zo’n smulpapenmuseum: het Frietmuseum. Dit museum is net als museum Choco-Story gevestigd in een prachtig historisch pand. Een tof idee om als middagactiviteit te organiseren, voorafgaand aan uw dinerspel.