Moordvlucht Moordspel in Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch

"Moordvlucht Moordspel" is het leukste moordspel in Den Bosch. Wij presenteren in samenwerking met Golden Tulip Hotel Central dit hilarische moordspel als originele en heel betaalbare invulling voor elke gelegenheid. Perfect verzorgd, veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.

Moordvlucht is letterlijk een dinerspel van hoog niveau want dit meer dan amusante moordspel speelt zich namelijk af aan boord van een Boeing 747. Captain Dick van Bill en zijn crew verwelkomen u op vlucht MV7700 van Singapore naar Sydney. In de businessclass bevinden zich onder andere volkszanger Rien Rolmees, overjarig pornoactrice Lola Luxemburg, de Duitse voetbalvedette Günther Schwalbe en popdiva Lady Bla Bla. Tijdens de vlucht wordt Captain van Bill onwel en sterft! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd! De dader moet één van de crewleden of passagiers zijn. Air Marshall Cees de Kouwe alias Cold Cees start een onderzoek maar wordt zelf ook vermoord! De stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles denkt beide zaken echter voor de landing te kunnen ontrafelen. Maar niet zonder uw hulp.

Ook in combinatie met lunch of High Tea

Moordvlucht Moordspel in Golden Tulip Hotel Central te Den Bosch wordt standaard aangeboden in combinatie met een diner. Het spel kan echter ook heel goed in de middag gespeeld worden. U ook een lunch of High Tea als culinaire invulling van het moordspel reserveren. Niet alle locaties bieden deze mogelijkheden, dus dit is altijd in overleg met de locatie.


Informatie over Moordvlucht Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Golden Tulip Hotel Central. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Moordvlucht Moordspel in Golden Tulip Hotel Central

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €23,50 + Spel €25,00 = €48,50 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €23,50 + Spel €22,50 = €46,00 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 200 personen Diner €23,50 + Spel €20,00 = €43,50 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 200 personen
3 tot 3,5 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Den Bosch

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Moordvlucht Moordspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Golden Tulip Hotel Central bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu a €23,50 per persoon:

Voorgerecht
Rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden runderlende, saus van Worchester & mayonaise.
***
Hoofdgerechten
Dorade op de huid gebakken met kreeftenschuim, romige aardappel en zeegroenten
***
Nagerecht
Citruspannacotta met chocoladestructuren, yoghurtmeringue en limoencress

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. Dit menu kan in overleg met de locatie ook worden aangepast.

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

DRIEGANGEN DINER - € 32,50 per persoon.
Maak uw keuze uit onderstaande gerechten.

VOORGERECHTEN
Makreel kort gebakken, parelcouscous, komijn, milde kerrie, verse kokkels en groene kruiden • Rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden runderlende, saus van Worchester & mayonaise. Apart erbij: kappertjes, pijnboompitjes en parmezaanse kaas • Caprese van buffelmozzarella, San Marzano-tomaat, basilicum en parmezaan-ricottacrème • Bisque van schaaldieren, ravioli van zalm, rouille en desembrood

HOOFDGERECHTEN
Dorade op de huid gebakken met kreeftenschuim, romige aardappel en zeegroenten • Lamsnek in eigen jus, 18 uur zacht gegaard, bospaddestoelenrisotto en gemarineerde groenten • Tournedos (180 gr) USA grainfed, kalfsjus vinaigrette, seizoensgroenten en verse frites (supplement € 12,50 - Gebakken eendenlever supplement € 7,50) • Tortelloni met spinazie en ricotta, truffel, Parmezaan, rucola en krokante venkel

DESSERTS
Citruspannacotta met chocoladestructuren, yoghurtmeringue en limoencress • Tarte Tatin van abrikozen, dragonsiroop, amandel, zure room en vanille • Koffie Complèt: Koffie (of thee) naar keuze met huisgemaakte zoete lekkernijen

Waar ligt Golden Tulip Hotel Central ?

Burgemeester Loeffplein 98
Den Bosch

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Golden Tulip Hotel Central. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Golden Tulip Hotel Central vindt u hier

 

 

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch is een hotel met een rijke geschiedenis.  Al sinds 1905 is Golden Tulip Hotel Central een begrip in Den Bosch. Reeds vier generaties lang wordt het gerenommeerde hotel gerund door dezelfde familie. Inmiddels beschikt Golden Tulip Hotel Central over 125 luxueuze kamers, 12 multifunctionele zalen, een restaurant, brasserie en 2 bars. Een perfecte locatie dus om één van onze dinerspellen mee te maken. Uiteraard in combinatie met een culinair menu voor een verrassend lage prijs. En dat allemaal op die unieke plek aan de Markt van één van de meest gastvrije steden van Nederland: Den Bosch.


 

De plaats Den Bosch

Midden in het gezellige Brabant ligt het Bourgondische ’s-Hertogenbosch ook wel Den Bosch genoemd. Den Bosch is naast een van de grootste steden van de Noord-Brabant ook het administratief en bestuurlijk hart van de provincie. Hoewel ’s Hertogenbosch ook wel den Bosch wordt genoemd is de eerste aanduiding toch echt de enige juiste. Ook al is de naam Den Bosch een stuk ouder. ‘s-Hertogenbosch is gelegen aan de samenloop van de Dommel, de AA en de Willemsvaart die samen de Binnendieze vormen. Den Bosch werd al in 1184 een stad met stadsrechten en is al die tijd een belangrijk centrum gebleven. Door de aanwezigheid van de Bisschop in de stad heeft en had ’s Hertogenbosch altijd een sterk katholiek karakter. Er zijn nog steeds veel oude kerken te vinden in de binnenstad.