Moordvlucht Moordspel in Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere in Gent

"Moordvlucht Moordspel" is het leukste moordspel in Gent. Wij presenteren in samenwerking met Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere dit hilarische moordspel als originele en heel betaalbare invulling voor elke gelegenheid. Perfect verzorgd, veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.

Moordvlucht is letterlijk een dinerspel van hoog niveau want dit meer dan amusante moordspel speelt zich namelijk af aan boord van een Boeing 747. Captain Dick van Bill en zijn crew verwelkomen u op vlucht MV7700 van Singapore naar Sydney. In de businessclass bevinden zich onder andere volkszanger Rien Rolmees, overjarig pornoactrice Lola Luxemburg, de Duitse voetbalvedette Günther Schwalbe en popdiva Lady Bla Bla. Tijdens de vlucht wordt Captain van Bill onwel en sterft! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd! De dader moet één van de crewleden of passagiers zijn. Air Marshall Cees de Kouwe alias Cold Cees start een onderzoek maar wordt zelf ook vermoord! De stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles denkt beide zaken echter voor de landing te kunnen ontrafelen. Maar niet zonder uw hulp.

Ook in combinatie met lunch of High Tea

Moordvlucht Moordspel in Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere te Gent wordt standaard aangeboden in combinatie met een diner. Het spel kan echter ook heel goed in de middag gespeeld worden. U ook een lunch of High Tea als culinaire invulling van het moordspel reserveren. Niet alle locaties bieden deze mogelijkheden, dus dit is altijd in overleg met de locatie.


Informatie over Moordvlucht Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Moordvlucht Moordspel in Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 16 t/m 24 personen Diner €23,00 + Spel €27,00 = €50,00 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 49 personen Diner €23,00 + Spel €25,00 = €48,00 incl. BTW p.p.
Van 50 t/m 200 personen Diner €23,00 + Spel €23,00 = €46,00 incl. BTW p.p.

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Moordvlucht Moordspel;
  • een heerlijk twee gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu
Menu aan €30,00 EUR voor 3 gerechten
Menu aan €23,00 EUR voor 2 gerechten
Voorgerecht
Witloofsoep met Gandaham
* * *
Hoofdgerecht
Gebraiseerde varkensmedaillons met wortelpuree en mosterdsaus van Tierentyn
* * *
Nagerecht
Vanillepudding met speculaas
(Verschillende menu´s mogelijk. Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden)

Waar ligt Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere ?

Oude Houtlei 56
Gent

U kunt Monasterium PoortAckere gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken.


Vanuit Nederland


- Bus 50 Middelburg-Terneuzen-Gent (Connexxion) = het hele jaar door iedere zaterdag en zondag 4 ritten per dag in beide richtingen. U stapt uit aan de eindhalte 'Gent-Zuid'. Dat is op ongeveer een kwartier loopafstand van het hotel.


- Bus 6 Terneuzen Busstation WST-Zelzate Klein Rusland (Connexxion), bus 55 Zelzate Klein Rusland-Gent-Sint-Pieters (De Lijn) = dagelijks 1x per uur (Tip: als u aan de halte Gent Sint-Jacobs uitstapt, dan kunt u te voet naar ons hotel gaan.)
- IC-trein of L-trein Roosendaal-Antwerpen-Centraal (NMBS), IC-trein Antwerpen-Centraal-Gent-Sint-Pieters (richting: Poperinge-Lille-Flandres) (NMBS)


- IC-trein Maastricht-Luik-Guillemins (NMBS), IC-trein Luik-Guillemins-Gent-Sint-Pieters (richting: Poperinge-Lille-Flandres of Brugge-Oostende) (NMBS)


Voor de hoofdingang van Station Gent-Sint-Pieters vertrekt tram 1 naar het centrum (richting: Korenmarkt/Wondelgem/Evergem). U kunt een kaartje kopen via de voorverkoopautomaat op het tramperron (muntgeld: 3,00 EUR). U stapt aan de tramhalte 'Korte Meer' of 'Korenmarkt' uit. Reist u met meerdere personen of bent u van plan om tijdens uw verblijf in Gent vaker van de tram en/of de bus gebruik te maken? Koop dan in de Lijnwinkel bij het Sint-Pietersstation een 'Lijnkaart' (14,00 EUR = 14 ritten van 1,40 EUR = één rit staat gelijk aan 60 minuten onbeperkt reizen met bus en tram).


U kunt in 35 minuten te voet van Station Gent-Sint-Pieters naar ons hotel gaan. U volgt de straat van tram 1, te beginnen met de Koningin Elisabethlaan, steeds rechtdoor.


Aan de voorkant van Station Gent-Sint-Pieters vindt u wachtende taxi's.


Komende van Calais-Oostende-Brugge (E40)
- Neem afrit 'Gent West' (nr. 13) en volg de pijlen richting 'Gent Centrum'. U komt in de 'Hoogstraat' en neemt de laatste straat rechts (Oude Houtlei).
- Monasterium PoortAckere vindt u dan halverwege de straat aan uw rechterzijde.
Komende van Brussel (E40) en Antwerpen (E17)
Volg de gele pijlen 'parkeerroute Gravensteen / Sint-Michiels' - Centrum Hotels/Monasterium PoortAckere


- Neem afrit ‘Gent Centrum' en u komt op een groot kruispunt . U rijdt rechtdoor en komt op de "Zuidparklaan". Het Zuidpark bevindt zich links van u.
-Daarna neemt u de eerste straat rechts en komt u uit op het Graaf van Vlaanderenplein.
-Dit plein rijdt u voorbij en neemt dan de eerste straat rechts: ‘Zuidstationstraat'.
-U neemt dan de rotonde en gaat er de 4e afslag af en komt uit op de Keizer Karelstraat.
-Dan neemt u de 4de straat links ‘Seminariestraat'. Deze rijdt u helemaal uit en sla dan linksaf en komt u uit op het Francois Laurent Plein
- Het "Francois Laurentplein" bevindt zich nu Rechts van u. Deze straat eindigt op een T.
- U slaat rechts af in de "Brabantdam". Vanaf nu rijdt u altijd rechtdoor, voorbij de "vogelmarkt", "de kouter" (een groot rechthoekig plein met een kiosk), de "zonnestraat" en over de "Recolettenbrug".
- De straat verandert nu in een éénrichtingsstraat. Net voor het verbodsbord gaat u rechts in "Onderbergen".
- Deze straat rijdt u helemaal uit. Net voor de bocht is de ingang van de Sint-Michielsparking (P7) U blijft rechtdoor rijden.
- Aan het einde van "Onderbergen" ligt het Sint-Michielsplein (de Sint-Michielskerk bevindt zich nu aan uw rechterkant).
- Aan het Sint-Michielsplein slaat u Links af.
- U rijdt niet in "Ingelandgat", maar volgt de "Sint-Michielsstraat" (Pijl "Alle Richtingen").
- De eerste straat links die u nu tegenkomt, is de "Oude Houtlei" ("Pijl Alle Richtingen").
- Ons hotel bevindt zich aan de rechterkant, nummer 56.

 

 

Dinerspelspellen in de buurt van Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere vindt u hier

 

 

Hotel Restaurant Monasterium PoortAckere

Niemand weet de exacte bouwdatum van Monasterium Poortackere in Gent, maar men schat zo rond het jaar 1100. Inmiddels fungeert dit zeer karakteristieke gebouw als restaurant, hotel en eventlocatie. Een bijzondere plek dus om een dinerspel te spelen. Monasterium PoortAckere beschikt hiervoor over een aantal prachtige zaalruimten. Natuurlijk wordt er tijdens het dinerspel een bourgondisch menu geserveerd.


 

De plaats Gent

Gent is de de hoofdstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Gent heeft een oppervlakte van 156.18km2 en telt ca. 248.000 inwoners. Het telt meer dan 9800 bestaande objecten die zijn aangemerkt als waardevol erfgoed.

De historische binnestad van Gent is zeer bezienswaardig. De drie toren van Gent worden gezien als silhouet van de stad en zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken.

Gent is een stad met veel kenermerken en mooie bezienswaardigheden. De stad is met al zijn bijzondere gebouwen een prachtig plaatje.

Wij bieden diverse dinerspel-arrangementen in een aantal sfeervolle restaurants in Gent.