Familiefeest

Familie kiest u niet uit. Maar het soort familiefeest dat u organiseert wel! Dus wees eens avontuurlijk en ga voor een familiefeest vol spanning, humor en sfeer. Met een moorddiner van Moorddiner.be bezorgt u uw familieleden een wel héél bijzondere uitje. Ziet u het al voor zich? Dit familiefeest eens niet met z'n allen in een kringetje over hypotheken en voetbal praten, maar zelf "acteren" in een zotte detective aan tafel met een hilarisch moordspel. Met bompa verkleed als body builder en tante Jopie in de rol van siliconen sexbom. Dat is toch een hilarische groepsactiviteit?

Familie spel met Kerst of Oudejaarsavond

Verras uw familie deze Kerst of Oudejaarsavond met een origineel spel van Dinerspel.nl. Bestel één van onze doe-het-zelf spellen in onze webshop en organiseer uw eigen dinerspel in uw huiskamer.

Het gezelligste familiefeest thuis

Moorddiner.be ontwikkelde speciaal voor familiefeestjes thuis het doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier. Dit moordspel organiseert u heel eenvoudig in uw eigen vertrouwde woonkamer of eetkeuken, maar u kunt ook kiezen uit één van de restaurants op moorddiner.be. Wanneer u er voor kiest het thuis te spelen, vult u het culinaire deel geheel naar eigen smaak in. Voor degenen die er echt werk van willen maken schreef de Vlaamse cuisinier Fons Nicolay exclusieve bijpassende recepten. Allemaal uiterst plezant geschreven, met gangbare ingrediënten en helemaal niet moeilijk te maken. Maar wel stuk voor stuk verrukkelijk. Het zal heel lang duren voordat dit familiefeest overtroffen wordt!

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen