Op deze pagina vind je drie soorten spellen:

  1. Spellen met spelbegeleiding
  2. Webshopspellen (zonder spelbegeleiding)
  3. Moordspel "De Ongenode Gast" : zowel met als zonder spelbegeleiding mogelijk

1. Dinerspellen met spelbegeleiding

De meeste dinerspellen worden begeleid door de spelhosts van Dinerspel.nl zelf. Dat gebeurt altijd in eigen, aparte dinerruimte. Dit is bij de menuprijs inbegrepen. Minimale groepsgrootten kunnen per locatie verschillen.

Het standaard geboden menu kan je in overleg met de locatie ook uitbreiden of aanpassen. Met dieetwensen wordt altijd rekening gehouden, mits vooraf aangegeven.

Ondanks de naam kan je onze dinerspellen en -quizen vaak ook in combinatie met een lunch of bijvoorbeeld tapas spelen. Dus eventueel in de middag. Dit op basis van beschikbaarheid en in overleg met de locatie. Voor groepen vanaf 15 personen kan je onze spellen ook boeken in niet bij ons aangesloten locaties. Bijvoorbeeld je favoriete restaurant of een andere leuke zaak met zaalruimte die je hebt ontdekt. Meer informatie vind je op deze pagina.

2. Webshop spellen - Organiseer je eigen dinerspel

In onze webshop vind je dinerspellen en -quizen die je helemaal zelfstandig kunt organiseren en begeleiden. Supersimpel, verrassend betaalbaar en fun to do! Leuk voor thuis, op kantoor of in een restaurant van jouw keuze. Heel geschikt voor kleinere groepen of als het budget beperkt is.


3. Moordspel "De Ongenode Gast" (met en zonder spelbegeleiding)

In principe wordt Moordspel "De Ongenode Gast" begeleid door een spelhost van Dinerspel.nl. Maar het is nu ook mogelijk om Moordspel De Ongenode Gast zonder spelbegeleiding te spelen. De spelbegeleiding wordt dan vervangen door een e-presentatie die je zelf bedient. Uiteraard kun je dan zelf ook gewoon meespelen. Alles wijst zichzelf en het spel zelf is verder exact het zelfde als het spel mét spelbegeleiding, maar wel een stuk voordeliger (€19,95 per persoon). Groepen groter dan 30 personen raden we aan wel te kiezen voor spelbegeleiding van Dinerspel.nl.

 

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Dinerquiz met spelbegeleiding - Groepen van 12 tot 100 personen. Te spelen in één van de bij ons aangesloten restaurants of in een zelf gevonden locatie. Gecombineerd met diner, lunch of hapjes. Vraag- en antwoordspel waarbij de spelers anoniem reageren op uiteenlopende vragen, stellingen en dilemma's. Link de gegeven reacties aan de juiste spelers en ontdek hoe goed jij je collega’s, vrienden of familie kent en kunt inschatten. En zij jou natuurlijk!


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel met of zonder spelbegeleiding – Van 8 tot 250 personen. Vanaf 10 personen met spelbegeleiding te reserveren in de restaurants van Moorddiner.be. Wie vermoordde Tante Jopie? Kruip tijdens Moordspel "De Ongenode Gast" zelf in de rol van één van de markante personages en zoek het antwoord op deze vraag!

Vanaf 8 personen ook zelf te spelen met behulp van een online e-presentatie. Gemakkelijk, leuk en voordelig!


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Groepen van 10 tot 250 personen. Te spelen in één van de vele aangesloten restaurants in België en Nederland of vanaf 15 personen een zelf gekozen restaurant. Deze hilarische en nogal foute moordcomedy speelt zich af aan boord van een jumbojet. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de markante personages en los op tien kilometer hoogte een dubbele moord op!


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding - Groepen van 15 tot 250 personen. U speelt dit spel altijd in een aparte eigen ruimte in één van onze vaste restaurants in Vlaanderen of Nederland in combinatie met een heerlijk diner, lunch of high tea. Vanaf 15 personen ook te reserveren in een zelfgevonden restaurant. Miss Murder Moordspel speelt zich af in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip in de huid van één van de dolkomische moordspel personages en probeer de dader te ontmaskeren.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

Dinner game with game host - From 10 up to 250 players. While playing, enjoy a delicious dinner, lunch or high tea on one of our restaurants in the Netherlands or Belgium. From 15 persons also possible in a restaurant of your own choice. Step into the shoes of one of the colourfull characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. English spoken and presented. Attention! Flight Murder is our Dutch "Moordvlucht Moordspel" translated in English and does contain some pretty spicy Dutch humour. 


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code

Dinerquiz met spelbegeleiding - Groepen van 12 tot 250 personen. Te spelen diverse restaurants in België of vanaf 10 personen in een zelfgekozen horeca locatie. In het Nederlands of Engels te spelen. Geen escape room maar een "inscape-spel"! Centraal staat de mysterieuze box met combinatieslot. Weet jouw team aan de hand van de spannende, interactieve en komische vragen en opdrachten de code te kraken ? Geschikt voor internationale groepen.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop moordspel -  Groepen van 4 tot 100 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. U speelt dit Moordspel gewoon thuis, op het werk, of in een restaurant naar keuze. Met Moordspel “De Koudgemaakte Kok” organiseer t u zelf gemakkelijk en goedkoop een volwaardig moordspel. De prachtig geïllustreerde spelboekjes bestelt u in onze webshop.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop moordspel - Groepen van 4 tot 100 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. Je speelt dit Moordspel gewoon thuis, op het werk, of in een restaurant naar keuze. Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” organiseer je zelf gemakkelijk en vriendelijk geprijsd volwaardig moordspel. De prachtig geïllustreerde spelboekjes bestel je in onze webshop. Beschikbaar in het Vlaams, Nederlands en Engels.

 


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Webshop spel - Groepen van 4 tot 250 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. Een spel voor thuis , op kantoor, of in een zelf gekozen restaurant. Er staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Wat zit er in de box?

 


Meer informatie over dit spel

Mysterie Spel Back To School

Webshop Mystery Quiz - Groepen van 4 tot 100 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. Dit spel is gewoon thuis te spelen of bijvoorbeeld in een restaurant of eigen locatie.  Hoeveel weet u nog van school? Genoeg om juffrouw Polly's geheim te ontdekken? Of worden het strafregels? Het leukste, grappigste én meest leerzame familiefeest, teamuitje of vrijgezellenfeest viert u met Mystery Quiz "Het Geheim Van Juffrouw Polly".  De spelboekjes bestelt u in onze webshop.

 


Meer informatie over dit spel