Drie soorten spellen:

  1. Moordspellen met of zonder spelbegeleiding (je kunt zelf kiezen) - Voor groepen van 8 tot 200 personen
  2. Webshopspellen (zonder spelbegeleiding) - Voor groepen van 4 tot 100 personen
  3. Dinerquizzen - Op dit moment alleen nog te spelen met spelbegeleiding van Dinerspel.nl - Voor groepen van 12 tot 200 personen)

1. Moordspellen met of zonder spelbegeleiding

De moordspellen die plaatsvinden in onze vaste restaurants kunnen allemaal gereserveerd worden met of zonder spelbegeleiding van Dinerspel.nl. De versie zonder spelbegeleiding is aanzienlijk goedkoper en in de meeste gevallen ook mogelijk voor kleinere groepjes. Je kunt, wanneer je beschikbaarheid opvraagt, zelf kiezen of je wel of geen spelbegeleiding wilt.

Vanaf 15 personen kun je een dinerspel met spelbegeleiding ook in een zelf geboekte horecalocatie of andere openbare locatie boeken.


2. Webshop Dinerspel.nl: organiseer zelf een dinerspel!

Organiseer een dinnerparty in je eigen huiskamer of bijvoorbeeld de bedrijfskantine! Verras collega´s, familie of vrienden met een ludiek Moordspel, een Mystery Quiz of onze Kluiskraakquiz Into The Box. Gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Voor weinig! Er zijn zelfs spellen die al vanaf 4 personen gespeeld kunnen worden.


3. Dinerquizzen

De dinerquizzen "Meen Je Dat Nou?!" en "The Code" worden op dit moment altijd nog begeleid en gepresenteerd door spelhosts van Dinerspel.nl. Deze spellen hebben nog niet de mogelijkheid om gespeeld te worden zonder spelbegeleiding.

 

Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel met of zonder spelbegeleiding – Van 8 tot 250 personen. Vanaf 10 personen met spelbegeleiding te reserveren in de restaurants van Moorddiner.be. Wie vermoordde Tante Jopie? Kruip tijdens Moordspel "De Ongenode Gast" zelf in de rol van één van de markante personages en zoek het antwoord op deze vraag!

Vanaf 8 personen ook zelf te spelen met behulp van een online e-presentatie. Gemakkelijk, leuk en voordelig!


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Van 8 tot 250 personen. Te spelen in  aangesloten restaurants in België en Nederland of in een zelf geboekt restaurant (onder voorwaarden).

Dit hilarische moordspel speelt zich af aan boord van een vliegtuig. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de markante personages en ontrafel een op tien kilometer hoogte gepleegde moord!

Vanaf 8 personen in diverse restaurants ook zonder spelbegeleiding van Moorddiner.be te spelen met behulp van een online e-presentatie. Gemakkelijk, leuk om zelf te doen en voordelig!


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

Dinner game with or without game host - From 8 up to 250 players. While playing, enjoy a delicious dinner, lunch or high tea on one of our restaurants in the Netherlands or Belgium. From 15 persons also possible in a restaurant of your own choice. Step into the shoes of one of the colourfull characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. English spoken and presented.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Dinerquiz met spelbegeleiding - Groepen van 12 tot 100 personen. Te spelen in één van de bij ons aangesloten restaurants of in een zelf gevonden locatie. Gecombineerd met diner, lunch of hapjes. Vraag- en antwoordspel waarbij de spelers anoniem reageren op uiteenlopende vragen, stellingen en dilemma's. Link de gegeven reacties aan de juiste spelers en ontdek hoe goed jij je collega’s, vrienden of familie kent en kunt inschatten. En zij jou natuurlijk!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code

Dinerquiz met spelbegeleiding - Groepen van 12 tot 250 personen. Te spelen diverse restaurants in België of vanaf 10 personen in een zelfgekozen horeca locatie. In het Nederlands of Engels te spelen. Geen escape room maar een "inscape-spel"! Centraal staat de mysterieuze box met combinatieslot. Weet jouw team aan de hand van de spannende, interactieve en komische vragen en opdrachten de code te kraken ? Geschikt voor internationale groepen.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop moordspel -  Groepen van 4 tot 100 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. U speelt dit Moordspel gewoon thuis, op het werk, of in een restaurant naar keuze. Met Moordspel “De Koudgemaakte Kok” organiseer t u zelf gemakkelijk en goedkoop een volwaardig moordspel. De prachtig geïllustreerde spelboekjes bestelt u in onze webshop.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop moordspel - Groepen van 4 tot 100 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. Je speelt dit Moordspel gewoon thuis, op het werk, of in een restaurant naar keuze. Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” organiseer je zelf gemakkelijk en vriendelijk geprijsd volwaardig moordspel. De prachtig geïllustreerde spelboekjes bestel je in onze webshop. Beschikbaar in het Vlaams, Nederlands en Engels.

 


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Webshop spel - Groepen van 4 tot 250 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. Een spel voor thuis , op kantoor, of in een zelf gekozen restaurant. Er staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Wat zit er in de box?

 


Meer informatie over dit spel

Mysterie Spel Back To School

Webshop Mystery Quiz - Groepen van 4 tot 100 personen. Geen spelbegeleiding aanwezig. Dit spel is gewoon thuis te spelen of bijvoorbeeld in een restaurant of eigen locatie.  Hoeveel weet u nog van school? Genoeg om juffrouw Polly's geheim te ontdekken? Of worden het strafregels? Het leukste, grappigste én meest leerzame familiefeest, teamuitje of vrijgezellenfeest viert u met Mystery Quiz "Het Geheim Van Juffrouw Polly".  De spelboekjes bestelt u in onze webshop.

 


Meer informatie over dit spel