Dinerspellen met spelbegeleiding

Het grootste gedeelte van onze spellen wordt begeleid door spelbegeleiding van Dinerspel.nl. Deze spellen kunnen in de meeste locaties al vanaf 8 personen worden gespeeld. De spellen met begeleiding speelt u altijd in uw eigen aparte dinerruimte, dus zonder andere gasten van het betreffende restaurant. Dit is bij de menuprijs inbegrepen. Omdat niet alle locaties een aparte ruimte voor 8 personen kunnen bieden, is het minimum aantal personen in een paar restaurants iets hoger.

Standaard wordt tijdens het spel een heerlijk diner geboden, maar u kunt in overleg met de locatie ook kiezen voor een andere invulling zoals een lunch, High Tea of borrel. De spellen kunnen dus behalve ´s avonds ook ´s middags worden gespeeld.

Doe-het-zelf spellen in de webshop

Naast de spellen met spelbegeleiding kunt u ook kiezen voor een aantal doe-het-zelf spellen. Deze spellen bestelt u via onze webshop en speelt u gewoon thuis, in een zelf gevonden restaurant, of in één van de locaties op onze website. Alles wijst zichzelf, zonder voorbereiding en zonder spelbegeleiding. Een goed alternatief voor groepen met een beperkt budget.

Online familie-, vrienden of bedrijfsfeestje?

Onze doe-het-zelf-spellen kunnen ook op afstand gespeeld worden! De spelers krijgen de spelboekjes op hun eigen adres toegestuurd. Via online communicatie mogelijkheden zoals Skype, Zoom of zelfs de telefoon, wordt het contact tot stand gebracht. Vervolgens kan het spel gezamenlijk gespeeld worden. Compleet veilig dus en net zo gezellig als in het pre-corona tijdperk. Tijdelijk versturen wij de boekjes zonder meerprijs naar maximaal vier adressen.

 

Dinerquiz The Code

Met spelbegeleiding en  zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Dinerquiz The Code is dé manier om met uw gezelschap een, compleet en amusant avondje uit te beleven. Op tafel staat een mysterieuze box met combinatieslot. Weet uw team de code te ontcijferen tijdens deze spannende en grappige dinerquiz? En zo ja, welke prijs zit er in de box?  Ook bijzonder geschikt voor internationale gezelschappen.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Ongenode Gast

Met spelbegeleiding – Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en entertainend moordspel, geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten gevierd door de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer tijdens deze hilarische moordsoap uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle aangesloten restaurants of in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel

Moordvlucht Moordspel is dé hit op bedrijfsuitstapjes en vrijgezellenfuiven van 8 tot 250 personen. Deze amusante moordcomedy speelt zich af aan boord van een jumbojet. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de excentrieke personages en ontrafel een moordmysterie dat zich op tien kilometer hoogte afspeelt!


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel

Miss Murder is een komisch moordspel voor groepen van 8 tot 250 personen. Miss Murder Moordspel speelt zich af in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip tijdens vrijgezellenfuif of bedrijfsuitstapje in de rol van één van de kleurrijke moordspel personages en probeer de dader te ontmaskeren. Zowel in Vlaamse als Nederlandse versie beschikbaar.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

‘Flight Murder’ is the translated English version of our "Moordvlucht Moordspel" and is without doubt Europe’s most fun English spoken murder mystery game. A surprisingly fresh ánd affordable way to make a big success out of your company outing, bachelor party or family day. Step into the shoes of one of the flamboyant characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. Exciting, interactive and hilarious. While playing, enjoy a lovely dinner, lunch or high tea. Certainly an English spoken and presented Murder Mystery at the highest level!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Food&Fun

Dinerquiz Food&Fun is een humoristisch en actief en  culinair dinerspel, geschikt voor groepsgrootten van 8 tot 250 personen. Met koksmutsen getooid maken de spelers hun eigen voorgerechten en desserts op, worden fantasiegerechten bedacht, is er een quiz de cuisine én een culinair songfestival! Amusanter dan een kookworkshop maar minder duur en véél plezanter! Niet slechts bedoeld voor hobbykoks overigens! Ook keukenbarbaren en kookklunzen beleven een ongekend smaakvolle avond aan Dinerquiz Food&Fun.


Meer informatie over dit spel

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

"De Onfortuinlijke Bankier" van Moorddiner.be is een doe-het-zelf moordspel voor gezelschappen met een wat kleiner budget. Een originele en amusante activiteit voor iedere feestelijke gelegenheid en locatie. Te spelen door gezelschappen van 2 tot 100 personen. Gemakkelijk voor te bereiden en spelbegeleiding is niet benodigd. Zowel een Vlaamse, Engelse als Nederlandse versie beschikbaar in onze webshop. Komisch moordspel met familie, vrienden of collega's!

Thuis of in een restaurant

Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” behoeft geen spelbegeleiding en kan eventueel ook zonder diner worden gespeeld. Een perfecte invulling dus voor een avondje thuis met vrienden of familie. Of neem het spel mee naar één van de bij ons aangesloten restaurants. De spelboekjes bestelt u gemakkelijk in onze webshop.


Meer informatie over dit spel

Mysterie Spel Back To School

Een amusant, en meest leerzame familiefeest, teamuitje of vrijgezellenfeest organiseert u met Mysterie Spel "Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly".

Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter waarin wordt onthuld dat ze tijdens haar leven een vreselijk geheim met zich mee heeft gedragen. Door vier uitdagende en ludieke proefwerken te maken, kunnen de leerlingen erachter komen wat dat was. Hoeveel weet ú nog van uw schooltijd? Is dit genoeg om juffrouw Polly's geheim te ontdekken? Of worden het strafregels?

Doe-het-zelf Mysterie Spel van alle leeftijden

"Back To School - Het Geheim Van Juffrouw Polly" is gericht op zowel Nederlandse als Vlaamse gezelschappen en ook kinderen vanaf 10 jaar en senioren kunnen meespelen. Wie zijn de beste leerlingen, de jonkies of de oudjes?


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is ons nieuwste doe-het-zelf-spel. Bij dit spel staat een gesloten kluis op tafel. De teams hebben maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle deelnemers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin interessante en grappige vragen en opdrachten. De antwoorden leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die uw team heeft gevonden de juiste? En gaat de kluis inderdaad open, en zo ja, wat zit erin? Into The Box is te spelen in tientallen restaurants in Nederland en België.

Thuis of in een locatie van eigen keuze

Behalve in één van onze vaste locaties kunt u dit spel ook gewoon thuis spelen met vrienden of familie, of bijvoorbeeld als personeelsuitje in een zelf gekozen restaurant of eigen locatie. U bestelt de spelboekjes en de kluis gemakkelijk en snel in onze webshop.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Hollandse Helden

Met een gekke Hollandse muts op wordt er bij deze Hollandquiz in teams gestreden. Wie weet het meest over de Nederlandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Dinerquiz Hollandse Helden een kans! Want Holland´s got talent toch?


Meer informatie over dit spel