Onze spellen

Een moorddiner is een originele activiteit voor een bedrijfsuitstapje, vrijgezellenfuif of welk feestje in België of Nederland dan ook. Een ideale combinatie van op restaurant gaan en entertainment. Interactief, spannend en amusant. Bezorg collega's, vrienden of familie een onvergetelijke avond of middag met een geweldig moorddiner of ander dinerspel. Tegen een verrassend vriendelijke prijs!

Eigen- of zelf gevonden locaties/restaurant

Vanaf 15 personen kunt u een aantal van onze spellen ook spelen in een eigen- of zelfgevonden locatie/restaurant.

 

Moordvlucht Moordspel

Moordvlucht Moordspel is dé hit op bedrijfsuitstapjes en vrijgezellenfuiven van 8 tot 250 personen. Deze amusante moordcomedy speelt zich af aan boord van een jumbojet. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de excentrieke personages en ontrafel een moordmysterie dat zich op tien kilometer hoogte afspeelt!


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Ongenode Gast

Met spelbegeleiding – Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en entertainend moordspel, geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten gevierd door de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer tijdens deze hilarische moordsoap uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle aangesloten restaurants of in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!


Meer informatie over dit spel

Miss Murder Moordspel

Miss Murder is een komisch moordspel voor groepen van 8 tot 250 personen. Miss Murder Moordspel speelt zich af in een sfeer van uiterlijke schijn, rijkdom en leugens. Kruip tijdens vrijgezellenfuif of bedrijfsuitstapje in de rol van één van de kleurrijke moordspel personages en probeer de dader te ontmaskeren. Zowel in Vlaamse als Nederlandse versie beschikbaar.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

‘Flight Murder’ is the translated version of our "Moordvlucht Moordspel" and is without doubt Europe’s most fun English spoken murder mystery game. A surprisingly fresh ánd affordable way to make a big success out of your company outing, bachelor party or family day. Step into the shoes of one of the flamboyant characters and try to solve not one, but two murders at high altitude. Exciting, interactive and hilarious. While playing, enjoy a lovely dinner, lunch or high tea. Certainly an English spoken and presented Murder Mystery at the highest level!


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code

Met spelbegeleiding - Dinerquiz The Code is dé manier om met uw gezelschap een, compleet en amusant avondje uit te beleven. Op tafel staat een mysterieuze box met combinatieslot. Weet uw team de code te ontcijferen tijdens deze spannende en grappige dinerquiz? En zo ja, welke prijs zit er in de box?

Dinerquiz The Code is vanaf 15 oktober 2018 te boeken in al onze locaties.

 


Meer informatie over dit spel

Food & Fun Culi Spel

Het Food&Fun Culi Spel is een humoristisch en actief en  culinair dinerspel, geschikt voor groepsgrootten van 8 tot 250 personen. Met koksmutsen getooid maken de spelers hun eigen voorgerechten en desserts op, worden fantasiegerechten bedacht, is er een quiz de cuisine én een culinair songfestival! Amusanter dan een kookworkshop maar minder duur en véél plezanter! Niet slechts bedoeld voor hobbykoks overigens! Ook keukenbarbaren en kookklunzen beleven een ongekend smaakvolle avond aan het Food&Fun Culi Spel.


Meer informatie over dit spel

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

"De Onfortuinlijke Bankier" van Moorddiner.be is een doe-het-zelf moordspel voor gezelschappen met een wat kleiner budget. Een originele en amusante activiteit voor iedere feestelijke gelegenheid en locatie. Te spelen door gezelschappen van 2 tot 100 personen. Gemakkelijk voor te bereiden en spelbegeleiding is niet benodigd. Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop. Komisch moordspel met familie, vrienden of collega's! Is dat geen leuk idee voor de feestdagen?

Thuis of in een restaurant

Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” behoeft geen spelbegeleiding en kan eventueel ook zonder diner worden gespeeld. Een perfecte invulling dus voor een avondje thuis met vrienden of familie. Of neem het spel mee naar één van de bij ons aangesloten restaurants. De spelboekjes bestelt u gemakkelijk in onze webshop.


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is ons nieuwste doe-het-zelf-spel. Bij dit spel staat een gesloten kluis op tafel. De teams hebben maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle deelnemers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin interessante en grappige vragen en opdrachten. De antwoorden leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die uw team heeft gevonden de juiste? En gaat de kluis inderdaad open, en zo ja, wat zit erin? Into The Box is te spelen in tientallen restaurants in Nederland en België.

Thuis of in een locatie van eigen keuze

Behalve in één van onze vaste locaties kunt u dit spel ook gewoon thuis spelen met vrienden of familie, of bijvoorbeeld als personeelsuitje in een zelf gekozen restaurant of eigen locatie. U bestelt de spelboekjes en de kluis gemakkelijk en snel in onze webshop.

Zowel voor Vlaamse als Nederlandse groepen

Into The Box is gericht op zowel Vlaams als Nederlands publiek. Inhoudelijk bevat de quiz zowel Belgische onderwerpen die ook bij Nederlanders bekend zijn, als andersom.


Meer informatie over dit spel

Hollandse Helden Spel

Met een gekke Hollandse muts op wordt er bij deze Hollandquiz in teams gestreden. Wie weet het meest over de Nederlandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Ook imitatie- en zangtalent krijgt bij Hollandse Helden een kans! Want Holland´s got talent toch?


Meer informatie over dit spel