Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel met spelbegeleiding of met online e-presentatieWie vermoordde Tante Jopie? Dat is de vraag waar het om draait bij Moordspel De Ongenode Gast. Kruip zelf in de huid van één van de markante personages en ontmasker Tante Jopie's moordenaar!

Mogelijk in diverse restaurants in België en Nederland.


Meer informatie over dit spel

Moordvlucht Moordspel

Moordspel met spelbegeleiding of online e-presentatie - Dit hilarische moordspel speelt zich af aan boord van een vliegtuig. Kom aan boord bij Captain Dick van Bill en zijn crew, kruip in de huid van één van de markante personages en ontrafel een op tien kilometer hoogte gepleegde moord!

Mogelijk in diverse restaurants in Nederland en België.


Meer informatie over dit spel

Flight Murder Mystery Game

Murder Mystery Game with game host or online e-presentation - Murder on board of the plane! In the hope of solving this mystery, detective novelist Miss Marbles starts interrogating all passengers. You won’t believe what surfaces next! ‘Flight Murder’ is definitely Europe’s most fun English spoken Murder Mystery Game.

Available in various restaurants in the Netherlands and Belgium.


Meer informatie over dit spel

Murder Mystery Game The Uninvited Guest

Murder Mystery Game with game host or online e-presentation - Who killed Auntie Jo? That's the big question in Murder Mystery Game "The Uninvited Guest". Take on the role of one of the striking characters and try to unmask Auntie Jo's murderer!

Available in various restaurants in Belgium and The Netherlands.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz Meen Je Dat Nou

Dinerquiz met spelbegeleiding - Personality quiz waarbij de spelers anoniem reageren op uiteenlopende vragen, stellingen en dilemma's. Link de gegeven reacties aan de juiste spelers en ontdek hoe goed jij je medespelers kent en kunt inschatten. En zij jou natuurlijk!  Ook mogelijk in het Engels.

Mogelijk in diverse restaurants in Nederland en België.


Meer informatie over dit spel

Dinerquiz The Code

Dinerquiz met spelbegeleiding - Geen escape room maar een "inscape-spel"! Centraal staat de mysterieuze box met combinatieslot. Weet jouw team aan de hand van de spannende, interactieve en komische vragen en opdrachten de code te kraken ? Ook in het Engels beschikbaar.

Mogelijk in diverse restaurants in Nederland en België.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Webshop moordspel - Organiseer zelf gemakkelijk een smakelijk Moordspel met “De Koudgemaakte Kok”. De geïllustreerde spelboekjes bestel je in onze webshop. Met duidelijke instructie. Leuk om te doen en verrassend goedkoop!

Dit spel kan niet worden gereserveerd in onze vaste restaurants. Je koopt het spel in onze webshop en speelt spel thuis of in een eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Webshop moordspel - Met Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” organiseer je zelf gemakkelijk en vriendelijk geprijsd moordspel. De prachtig geïllustreerde spelboekjes bestel je in onze webshop. Beschikbaar in het Vlaams, Nederlands en Engels.

Dit spel kan helaas niet worden gereserveerd in één van onze vaste restaurants. Je bestelt het spel in onze webshop en speelt het thuis of in een eigen locatie.


Meer informatie over dit spel

Into The Box - Kluiskraakquiz

Webshop spel - Er staat een gesloten box op tafel. Welk team kraakt de code als eerste en wat zit er in de box?

Dit spel kan niet worden gereserveerd in één van onze vaste locaties. Je bestelt het spel in onze webshop en speelt het thuis of in een eigen locatie.

 


Meer informatie over dit spel

Mysterie Spel Back To School

Webshop Mystery Quiz - Hoeveel weet jij nog van school? Genoeg om juffrouw Polly's geheim te ontdekken? Of worden het strafregels?

Dit spel kan helaas niet worden gespeeld in één van onze vaste locaties. Je bestelt het spel in onze webshop en speelt het thuis of in een eigen locatie.

 


Meer informatie over dit spel

Drie soorten spellen:

  1. Moordspel in één van onze aangesloten restaurants met spelhost of online e-presentatie.
  2. Dinerquizzen - altijd met spelhost.
  3. Doe-het-zelf webshopspellen

1. Moordspel met menu in restaurant of hotel

De moordspellen die plaatsvinden in onze aangesloten restaurants kunnen, afhankelijk van de groepsgrootte, gereserveerd worden met spelbegeleiding of met online e-presentatie waarmee je het spel zelf gemakkelijk begeleidt.

De dinerspellen vinden altijd plaats in een speciaal voor de groep gereserveerde aparte ruimte.

Spelbegeleiding door Dinerspel.nl Bij de versie met spelbegeleiding is een spelhost van Moorddiner.be aanwezig die het spel van begin tot eind in goede banen leidt en presenteert. De spelhost zorgt voor de spelmaterialen en beschikt over een geluidset. Dit is in de meeste restaurants mogelijk voor groepen vanaf 12 personen.

Zelf begeleiden d.m.v. online e-presentatie De versie zonder spelhost begeleid je zelf m.b.v. een online e-presentatie. Dit is aanzienlijk goedkoper, ruim beschikbaar, leuk om te doen en in sommige restaurants zelfs al mogelijk voor groepen vanaf 8 personen.

Deze moordspellen zijn ook te reserveren in een zelf geboekte horecalocatie of andere openbare locatie.

2. Dinerquizzen

De dinerquizzen "Meen Je Dat Nou?!" en "The Code" zijn te reserveren in een groot aantal restaurants in Nederland en België. Deze spellen worden altijd begeleid en gepresenteerd door spelhosts van Dinerspel.nl.


3. Webshop Moorddiner.be: Organiseer zelf een dinerspel!

Organiseer een dinnerparty in je eigen huiskamer of bijvoorbeeld de bedrijfskantine! Verras collega´s, familie of vrienden met een ludiek Moordspel, een Mystery Quiz of onze Kluiskraakquiz Into The Box. Gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Voor een vriendenprijsje! Een aantal spellen is al mogelijk vanaf vier personen. Helaas kun je deze spellen niet reserveren in onze vaste restaurants.

 

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen