Moordspel De Koudgemaakte Kok

 • €7,50 per persoon (incl. 21% BTW);
 • Webshop spel, geen spelbegeleiding bij nodig;
 • Voor groepen van 4 tot 100 personen;
 • Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur exclusief eten;
 • Gratis uitnodiging en bijpassende recepten per mail;
 • Organisator kan zonder “voorkennis” meespelen;
 • Iedere speler krijgt een eigen prachtig spelboekje;
 • De spelboekjes bestel je snel en gemakkelijk in onze webshop;
 • Aanvullend audio-script op MP3 inbegrepen als extraatje per mail;
 • Weinig voorbereiding nodig, tot in detail verzorgen is wel mogelijk;
 • Rollen verdelen kan, maar is niet noodzakelijk;
 • Geschikt voor allerlei gelegenheden: personeels-, vrijgezellen-, familie- of vriendenfeestje, etc.;
 • Vrijwel overal te spelen: thuis, op het werk of kantoor, in een restaurant naar keuze.
 • Te combineren met een diner of hapjes.

2 uur

 

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Organiseer eenvoudig een eigen dinerspel thuis of in een restaurant. Webshop Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is dé hit op dinnerparties voor familie, vrienden en collega’s. Het spel wijst zichzelf, is ontzettend grappig, spannend en interactief maar toch eenvoudig te organiseren. De mogelijke groepsgroottes lopen uiteen van vier tot wel honderd personen. Ook niet onbelangrijk: het spel is verrassend betaalbaar.

Spelbegeleiding niet nodig

Bij moordspel "De Koudgemaakte Kok" is geen spelbegeleiding nodig, want het moordonderzoek wordt geleid door… het slachtoffer zelf!

Kort na het fatale “culinaire ongeval” van topchef James Butler, ontvangen zes collega koks een brief. Daarin verklaart Chef Butler dat als hij onder verdachte omstandigheden zou sterven, één van hen hem vermoord heeft. Motief: het geheime recept van zijn Bohemian Oysters. De verdachten moeten aan de hand van schriftelijke en/of audio instructies uitzoeken wie de dader is.

James Butler leidt zo postuum en schriftelijk zijn eigen moordonderzoek. Zolang zijn instructies en opdrachten door alle spelers opgevolgd worden, wijst het spel zichzelf.

Een moordspel voor thuis, op kantoor of in horeca-locatie

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" kun je vrijwel overal spelen: thuis, op het werk, Je neemt de spelboekjes gewoon mee naar elk gewenste locatie. Wij adviseren je wel het spel te spelen in een aparte ruimte.

Spelboekjes

Iedere speler krijgt een eigen glossy spelboekje. Deze zijn komisch geschreven, mooi geïllustreerd en bevatten naast het script ook kraskaarten, forensische informatie en in een afgesloten deel de bekentenis van de dader. De spelboekjes bestel je snel en gemakkelijk in onze webshop.

Van eenvoudig tot in de puntjes met gratis speltips

Het organiseren van dit moordspel is eenvoudig en vergt geen gedoe of tijdrovende voorbereidingen. Na uw bestelling ontvang je per mail een document met spel- en organisatietips. Zo kan je er een volledig verzorgd gebeuren van maken!

Gratis bijpassende recepten

Wilt u het spel combineren met een diner? Dat kan! Als eerbetoon aan de Belgische cuisine is één van de personages de Belgische topchef Sjef Cock en zijn de bijpassende recepten allemaal gecontroleerd en aangevuld door de echte Belgische cuisinier Fons Nicolay. Maar ook met een borrel met hapjes is De Koudgemaakte Kok uitstekend te spelen. De gratis recepten ontvang je per mail nadat u heeft besteld.

Audio-script

Bij je bestelling ontvang je tevens per e-mail ook een zgn. audio-script in MP3. Hierop zijn jingles en andere exclusieve muziekjes te horen en natuurlijk de gesproken instructies van James Butler zelf. Het audio-script is aanvullend, je kunt het spel ook zonder spelen.

Avond- of middagvullend moordspel

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" neemt zo'n anderhalf tot twee uur in beslag. Dat is zonder rook-, sanitaire en eetpauzes, dus je bent hier maar zo een hele avond of middag mee zoet!

Rollen verdelen mogelijk, niet noodzakelijk

Als je het leuk vindt kun je de rollen van James Butler en de zes verdachten over elk aantal spelers verdelen. Dit kan ter plaatse bij aanvang, maar ook een aantal dagen vooraf. Je kunt zelfs eventueel met de bijgeleverde uitnodiging alle gasten in stijl uitnodigen!

Leeftijd

De inhoud van dit moordspel is voor volwassenen geschreven. Slimme kinderen vanaf 12 jaar kunnen eventueel wel meespelen.
Klik op een plaats waar u Moordspel De Koudgemaakte Kok kunt spelen

 

Plaatsen waar Moordspel De Koudgemaakte Kok kan worden gespeeld