Een moorddiner organiseren?

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens dit moorddiner van deze hilarische moordsoap gecombineerd met een voortreffelijk diner, lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en entertainend moordspel. Geschikt voor interactieve bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten gevierd door de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle aangesloten restaurants of in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!


Meer informatie

Moordvlucht Moordspel

Geniet tijdens dit moorddiner van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner, lach of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart. Kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Wij heten u van harte welkom aan boord! Een Moordvlucht Moordspel boekt u gemakkelijk en snel op Moorddiner.be.


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw moorddiner samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgt het restaurant een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren is moeilijk te vinden? Welnee, het Miss Murder reserveert u gewoon via Moorddiner.be.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is de vertaalde versie van ons Moordvlucht Moordspel en is daarmee een ideale Engelstalige activiteit voor internationale groepen die een moorddiner op een originele manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n moorddiner beleefde u nog nooit! Tussen de spelronden door wordt er ook nog eens een heerlijk menu geserveerd.


Meer informatie 

Moorddiner

Moorddiner... Aparte combinatie eigenlijk: een ernstige misdaad en een diner. Of toch niet zo vreemd? Misdaad is interessant en moordmysteries zijn al eeuwenlang een populaire vorm van vermaak. Door klassieke schrijvers zoals Sir Arthur Canon Doyle en Agatha Christie is het oplossen van een moordplot bijna verheven tot kunstvorm. Tegenwoordig is moord meer dan ooit op allerlei manieren verweven in entertainment: denk aan films, boeken, series en natuurlijk ook moorddiners. Eigenlijk is een moorddiner een zeer actieve beleving van een fictief moordverhaal. In plaats van passief naar een scherm te turen of een boek te lezen, nemen de deelnemers zelf deel aan het verhaal én aan het moordonderzoek. Zelf acteren en rechercheren dus, en dat allemaal tijdens een smakelijk diner. Een uiterst slimme combi juist dus. Een moorddiner biedt de spanning van een goed moordverhaal, de interactie van een gezelschapsspel en het gastronomische genoegen van dineren. Moorddiner.be voegt daar ook nog eens een flinke dosis humor aan toe en zorgt dat de prijzen laag blijven. Hiermee vormen onze moorddiners een buitengewoon originele, amusante maar ook betaalbare invulling voor een bedrijfsuitstapje, vrijgezellenfuif of ander type groepsactiviteit.

Moorddiner: inspirerend, interactief, en intens leuk

Een moorddiner verenigt niet alleen lekker eten met een leuke activiteit, het verenigt ook de gasten. Of het nu om een bedrijfsuitstap, vrijgezellenfeest of familiefeest gaat, een moorddiner zorgt beslist voor goede sfeer. De uitbundige outfits, de door het verhaal geprikkelde nieuwsgierigheid en het afwisselen van spelen en dineren zorgen voor een bijzonder positieve stemming. Geen stroeve gesprekken of pijnlijke stiltes maar veelvuldige lachsalvo's en goede sfeer. Een moorddiner is daarmee een vrijwel zeker succes op ieder feestje. Daarnaast kan een moorddiner ook werken als een ludieke uitlaatklep na een dagje intensief confereren of saai vergaderen.