Een moordspel organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Geniet tijdens dit moordspel van dit hilarische moordspel in combinatie met diner of lunch! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 737. Proef de dynamische sfeer van de luchtvaart. Kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Dick van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Welkom aan boord! Moordvlucht Moordspel boek je gemakkelijk en snel op Moorddiner.be.

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Plezant om te doen en heel voordelig!


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens jouw moordspel van deze hilarische moordsoap gecombineerd met diner, lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en entertainend moordspel. Geschikt voor interactieve bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten van de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen.

Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle aangesloten restaurants of in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!

Ook beschikbaar zonder spelbegeleiding. Leid het moordspel eenvoudig zelf met behulp van een online e-presentatie. Leuk om te doen en heel voordelig!


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is de vertaalde versie van ons Moordvlucht Moordspel en is daarmee een ideale Engelstalige activiteit voor internationale groepen die een moordspel op een originele manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n moordspel beleefde u nog nooit! Tussen de spelronden door wordt er ook nog eens een heerlijk menu geserveerd.


Meer informatie

Moordspel De Koudgemaakte Kok

Speur tijdens jouw moordspel zelf in een spannende én humoristische detective. Bij Moordspel De Koudgemaakte Kok is spelbegeleiding niet benodigd. De spelinstructies vind je in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

Organiseer eenvoudig jouw moordspel!

Moordspel "De Koudgemaakte Kok" is ons nieuwe humoristische moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Organiseer gemakkelijk een dinerspel als  familiefeestje, bedrijfsuitstap of bijvoorbeeld een vriendenuitje. Een moordspel organiseren, is met dit moordspel ineens een stuk eenvoudiger geworden!


Meer informatie

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Speur zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is geen spelbegeleiding nodig want het moord onderzoek wordt geleid door... het slachtoffer zelf! De spel-instructies staan in de spelboekjes en alles wijst zichzelf. De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of wat voor locatie dan ook. Een betaalbaar moordspel organiseren is ineens een stuk eenvoudiger geworden. Zowel een Vlaamse, Engelse als Nederlandse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw moordspel samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgt het restaurant een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren is moeilijk te vinden? Welnee, het Miss Murder reserveert u gewoon via Moorddiner.be.


Meer informatie


 

Moordspel

Het ene moordspel is het andere niet. Net zoals bioscopen en theaters bieden Belgische en Nederlandse producenten van moordspellen verschillende verhaallijnen en uitvoeringen. Toch heerst vreemd genoeg het idee dat als je één moorddiner hebt gedaan, je ze allemaal hebt gezien. Dat is natuurlijk niet zo. Natuurlijk zijn er niet zoveel verschillende spellen als films en musicals, maar er is wel degelijk een breed assortiment om uit te kiezen. Hel ene moordspel kan zich bijvoorbeeld in de pruikentijd afspelen, het andere gewoon in het nu. Ook de centrale thema's, personages en achtergronden zijn zeer uiteenlopend. Het ene spel speelt zich bijvoorbeeld af aan boord van een cruiseschip of internationale trein, het andere op een tropisch eiland, zoals ons Miss Murder Moordspel.  Hetzelfde geldt voor de personages  of karakters. Een moordspel kan om een rijke, adellijke familie draaien maar ook om de entourage van de Miss Word Verkiezingen of om een groep circusartiesten. Om maar wat te noemen, want er zijn zoals gezegd tientallen verschillende moordspel varianten.