Personeelsuitje

Bent u degene die dit jaar het personeelsuitje gaat regelen? Dan zoekt u vast een personeelsuitje dat niet alleen plezierig is, maar er ook voor zorgt dat men elkaar eens beter leert kennen. Dat is best een zoektocht, want hoe vul je zo'n uitje in? Welnu, een dinerspel voegt dit allemaal  samen. Lekker eten met een leuke activiteit voor een betaalbare prijs. Een perfect personeelsfeest bestaat niet, maar met een moorddiner of één van onze andere dinerspellen van Moorddiner.be komt u aardig eind in de goede richting.

Anderhalve meter Personeelsuitje - Coronaproof

Ook een anderhalve meter personeelsuitje is bij Moorddiner.be goed geregeld. Wij hebben speciaal voor u een aantal restaurants geselecteerd waarmee wij samenwerken. Deze restaurants hanteren de strengste hygiene maatregelen en zorgen er voor dat je veilig en op gepaste afstand van elkaar kunt genieten van een heerlijk diner en een gezellig coronaproof dinerspel. Meer informatie vind je op deze pagina:  Coronaproof personeelsuitje

Personeelsuitje voor kleine en grote groepen

Onze dinerspellen kunnen in veel locaties al vanaf acht personen gespeeld worden, maar zijn zeker ook geschikt voor een personeelsuitje voor groepen tot wel 250 personen.

Personeelsuitje in alle grote steden mogelijk

Op Moorddiner.be vindt u een groot aantal locaties in alle grote steden. Voor een zeer chique etentje in een toplocatie of juist een ontspannen personeelsuitje in bijvoorbeeld een sfeervolle brasserie. Allemaal volledig verzorgd en  vriendelijk geprijsd. Zoek niet verder, u hebt uw website voor een betaalbaar en ludiek personeelsuitje gevonden!

 

Kies een plaats en bekijk de arrangementen