Een personeelsuitje organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Geniet tijdens dit personeelsuitje van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner, lach of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart. Kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Wij heten u van harte welkom aan boord! Een Moordvlucht Moordspel boekt u gemakkelijk en snel op Moorddiner.be.


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens dit personeelsuitje van deze hilarische moordsoap gecombineerd met een voortreffelijk diner, lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en entertainend moordspel. Geschikt voor interactieve bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten gevierd door de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle aangesloten restaurants of in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw personeelsuitje samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgt het restaurant een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren is moeilijk te vinden? Welnee, het Miss Murder reserveert u gewoon via Moorddiner.be.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is de vertaalde versie van ons Moordvlucht Moordspel en is daarmee een ideale Engelstalige activiteit voor internationale groepen die een personeelsuitje op een originele manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n personeelsuitje beleefde u nog nooit! Tussen de spelronden door wordt er ook nog eens een heerlijk menu geserveerd.


Meer informatie

Food & Fun Culi Spel

U mag tijdens dit dinerspel lekker kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk uitje heeft u vast nog nooit meegemaakt! Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Kortom een super tof idee om als personeelsuitje  te reserveren.


Meer informatie


Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is zeker en vast de meest bijzondere invulling voor uw personeelsuitje. Dit spannende en amusante doe-het-zelf spel kan bijvoorbeeld in de middag worden gespeeld in combinatie met een lunch of hapjes. Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box is een betaalbaar en origineel personeelsuitje en is tevens geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.


Meer informatie

Hollandse Helden Spel

Een personeelsuitje organiseren met een Hollands tintje? Reserveer het Hollandse Helden spel. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een personeelsuitje met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie


 

Personeelsuitje

Bent u degene die dit jaar het personeelsuitje gaat regelen? Dan zoekt u vast een personeelsuitje dat niet alleen plezierig is, maar er ook voor zorgt dat men elkaar eens beter leert kennen. Dat is best een zoektocht, want hoe vul je zo'n uitje in? Welnu, een dinerspel voegt dit allemaal  samen. Lekker eten met een leuke activiteit voor een betaalbare prijs. Een perfect personeelsfeest bestaat niet, maar met een moorddiner of één van onze andere dinerspellen van Moorddiner.be komt u aardig eind in de goede richting.

Personeelsuitje voor kleine en grote groepen

Onze dinerspellen kunnen in veel locaties al vanaf acht personen gespeeld worden, maar zijn zeker ook geschikt voor een personeelsuitje voor groepen tot wel 250 personen.

Personeelsuitje in alle grote steden mogelijk

Op Moorddiner.be vindt u een groot aantal locaties in alle grote steden. Voor een zeer chique etentje in een toplocatie of juist een ontspannen personeelsuitje in bijvoorbeeld een sfeervolle brasserie. Allemaal volledig verzorgd en  vriendelijk geprijsd. Zoek niet verder, u hebt uw website voor een betaalbaar en ludiek personeelsuitje gevonden!