Recensies

 

Graag vernemen wij van u hoe u het heeft gevonden:

Laat ons hieronder weten wat u heeft gevonden van uw uitje.

Upload hier uw meest grappige foto tijdens uw dinerspel:
 
* Verplichte velden
Versturen


"Wat een leuk moordspel. Veel Nederlandse humor, maar wij vonden dat juist tof. De spelleidster was wel Vlaams, en deed het erg goed. We hebben genoten en veel gelachen. Nog eens bedankt voor de toffe avond."
Anne Smets
Datum uitje: 20/01/2024
Aantal deelnemers: 17
"Wij hebben het moordspel gespeeld zonder spelbegeleiding. Achteraf een goede keuze, want de e-presentate was supermakkelijk te bedienen. We hebben een toffe avond gehad en veel gelachen. Ik zou het zeker aanraden."
Karen Peters
Datum uitje: 10/02/2024
Aantal deelnemers: 23
"Wij vonden het super. De dame die het begeleide deed dit voortreffelijk. Niet op de voorgrond maar leide het spel perfect en vulde aan indien nodig. Natuurlijk hebben de deelnemers de belangrijkste inbreng. Iedereen heeft zich ongelooflijk geamuseerd. Het eten is niet speciaal , maar dat doet zeker niets af van de fun. Een aanrader ......"
Robert Brentjens
Datum uitje: 16/04/2023
Aantal deelnemers: 15
"De avond begon al hilarisch toen iedereen volledig uitgedost volgens zijn rol binnenkwam. Een avond waar de wangen en de buiken pijn deden van het lachen. Het eten was lekker en de begeleiding van Maarten uitstekend. Een aanrader voor een avondje onder vrienden of collega's."
Peter Nottebaert
Datum uitje: 29-11-2019
Aantal deelnemers: 12
"Vol verwachtingen stapten we aan boord van het "mile high airlines" vliegtuig voor een avond vol plezier. Bijna iedereen van onze groep waren vreemden voor elkaar en kende alleen "vrijgezelle" lola luxemburg. maar (mede door spelleider Yasmine) smeten we ons volledig in het verhaal. Het ijs was snel gebroken. iedereen ging volledig op in zijn rol, waardoor we vaak niet meer bijkwamen van het lachen. Het eten ook superlekker. Stiekem hopen we om dit snel weer te doen."
Karen Callaerts
Datum uitje: 29/09/2019
Aantal deelnemers: 11
"Machtig! Vooral om met de collega's eens op een rustige en leuke manier te kunnen dineren, en de focus niet op dat werk te moeten leggen. Dit erbij was dat tikkeltje "special" van de avond. Zeker als sommige van die collega's opgaan in hun rol is het extra lachen :D Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Onze host heeft dat perfect gedaan. Fijn spel!"
Dimitri Blondeel
Datum uitje: 01-03-2019
Aantal deelnemers: 13
"Superleuke namiddag gehad met de collega's. Iedereen had zich piekfijn uitgedost, wat het gemakkelijker maakt om zich volledig in te leven in onze rolletjes. Het bleef spannend tot op het einde!! Voor herhaling vatbaar."
Nadine Declercq
Datum uitje: 30/01/2019
Aantal deelnemers: 32
"Superleuke teambuilding met de collega's. We hadden onze rolletjes vooraf niet aan elkaar verteld wat het spannend maar vooral grappig maakte om elkaar te treffen in Cafe Belge. Leuk gezelschap, leuke sfeer, veel gelachen, een echte aanrader! Cafe Belge was een zeer geschikte locatie waar we goed bediend werden en vooral ook lekker gegeten hebben!"
Ilse Cassiman
Datum uitje: 28/01/2019
Aantal deelnemers: 11
"Omdat onze groep meertalig is, hebben wij gekozen voor het Engelstalige moordspel. Dat was een goede beslissing! De spelboekjes zijn volledig in het Engels en ook de spelbegeleidster sprak zeer goed Engels. Een humoristisch moordspel met een verassend einde. Zeker aan te bevelen voor meertalige of internationale groepen."
Franciska Goovaerts
Datum uitje: 20/11/2018
Aantal deelnemers: 28
"Het was een toffe avond met collega's met zeer goede begeleiding. We hartelijk gelachen om alle grappen in het moordspel. Niet de dader geraden, maar het gaat natuurlijk om het samen een leuke avond hebben. Hartelijk bedankt!"
Wilma Lambrechts
Datum uitje: 15/09/2018
Aantal deelnemers: 18
"Het was in 1 woord: Fantastisch! We hebben ons goed geamuseerd en veel gelachen. Het bleef spannend tot op het einde voor iedereen! Ook de locatie en spelbegeleiding waren super! Een onvergetelijke ervaring en iedereen was ook piekfijn uitgedost in zijn/haar rol kijk maar naar onze foto!"
Manon Buyl
Datum uitje: 10/03/2018
Aantal deelnemers: 10
"Superleuke namiddag met mijn vrienden en familie doorgebracht bij een lekkere maaltijd. Bedankt Vince en Dennis voor de goede begeleiding en het niet altijd zo makkelijk terug aan een ronde beginnen met zo'n bende, maar mijn verjaardag was in elk geval goed geslaagd. Als het mag zal ik nog meer foto's uploaden op jullie Fb pagina, maar deze is mijn favoriet!"
Veerle Van Britsom
Datum uitje: 10/12/2017
Aantal deelnemers: 51
"Niets anders dan aan te raden. Hilarisch om te zien: hoe je serieuze vader kan veranderen in een übergay met een piepstem, je tweelingzus in een 90-jarige pornostem met een zware stem, je immer"saaie" schoonbroer in een Nederlandse zanger met een spleet tussen zijn tanden...die dan ook nog eens moest zingen (...in zijn geval eerder "rappen"). Non-stop lachen. En niet te vergeten het heerlijk diner!!"
Lucy Chezzi
Datum uitje: 16/10/2017
Aantal deelnemers: 10
"Fantastisch leuke avond: veel gelachen, lekker gegeten en zeer leuk spel. Ook de begeleider, die speciaal uit Rotterdam was "afgezakt", was top! De wederzijdse toespelingen op de Belgen en de Nederlanders maakten het nóg leuker."
Martine Mol
Datum uitje: 04/10/2017
Aantal deelnemers: 8
"Een toppertje!! een hele leuke teambuilding waar jong en oud kon aan deelnemen. Iedereen was enthousiast en kwam als typetje op de moordvlucht toe wat het inlevingsvermogen alleen ten goede kwam."
kelly verschuere
Datum uitje: 08/06/2017
Aantal deelnemers: 30
"Het was super! Een fijn verjaardagscadeau van vrienden. We kwamen al volop in de stemming door elkaars outfits te zien. Daarna veel gelachen met ieders inlevingsvermogen. Leuk om zelf detective te zijn. Verzorgde omkadering en begeleiding."
Ann Ryckaert
Datum uitje: 10/06/2017
Aantal deelnemers: 10
"Het was een super ontspannende teamdag. Het eten was lekker, de spelbegeleider was super vriendelijk en het spel voor iedereen heel toegankelijk. wij hadden ons allemaal wat ingeleefd en wat verkleed wat het super grappig maakte. Ik zou het mensen die iets leuks in groep willen doen zeker aanraden. het was voor ons een zeer geslaagde teamdag! Bedankt voor dit event."
Chiara Dua
Datum uitje: 16/05/2017
Aantal deelnemers: 12
"Aangenaam en leuk spel om met de collega s te doen, heeft wat intrigues en dank zij het inlevingsvermogen van de collega s een een manier om elkaar anders te leren kennen."
Philip Van Landuyt
Datum uitje: 17/12/2016
Aantal deelnemers: 8
"Een fantastische avond om samen met je collega's te beleven. Absolute aangename locatie om het spel te spelen. Kortom het was een geslaagde, lekkere én gezellige avond!"
Florien Larnout
Datum uitje: 18/11/2016
Aantal deelnemers: 12

Graag vernemen wij van u hoe u het heeft gevonden:

Laat ons hieronder weten wat u heeft gevonden van uw uitje.

Upload hier uw meest grappige foto tijdens uw dinerspel:
 
* Verplichte velden
Versturen


Oudere Recensies

 

Miss Murder Moorddiner - Land van Kokanje - Groningen Cindy Prins - Datum uitje: 09-07-2016 - Aantal deelnemers: 13 Leuke aanvulling op een diner. Helemaal als de groep los gaat met verkleedpartijen wordt het hilarisch. Goede begeleiding die niet opdringerig was. Misschien wel een idee om de begeleiding ook een 'rol' in het geheel te geven om de ervaring nog completer te maken!

Miss Murder Moorddiner - Ramada Plaza - Antwerpen Timothy Inhels - Datum uitje: 24-06-2016 - Aantal deelnemers: 35 Zeer leuk spel, ook voor een grote groep zoals de onze. We waren met 35 personen. Het ws daarom goed gevonden om ons op te delen in 3 groepen waarbij dan telkens drie personages een deeltje van hun tekst mochten voorlezen met de nodige show erbij. Het spel zet vooral aan om eens zot te doen en te zien hoever collega's gaan in zich te verkleden. Een mysterieus spel, zeer goed voor elkaar op een andere manier te leren kennen en dusheel goed voor de teambuildinggeest. Het had nog leuker geweest als er een paar attributen beschikbaar waren. bv: rode ferari shirts, mogelijke moordwapens, walkie-talkies,.. Toch slaagden de medewerkers er in om ons bij het verhaal te houden. Het was duidelijk, het spel werd ook op een leuke manier begeleidt, hoewel ik bij hen ook de nodige kostuums miste. Zeer leuke ervaring, een aanrader voor teambuilding!

Miss Murder Moorddiner - Restaurant Land van Kokanje - Groningen Josselyn van Eykel - Datum uitje: 18-06-2016 - Aantal deelnemers: 9 Super leuk en gezellig spel, lekker eten!

Miss Murder Moorddiner - Restaurant Sint Joris - Brugge Veerle Notebaert - Datum uitje: 11-06-2016 - Aantal deelnemers: 21 We speelden een schitterend moorddiner, wat een top avond!

Miss Murder Moorddiner - Monico Meir - Antwerpen Kelly van der Zeyp - Datum uitje: 11-06-2016 - Aantal deelnemers: 11 Het was leuk van het begin tot einde. Combinatie met eten was heel goed te doen en we kregen steeds voor alles onze tijd. In het begin was er wel wat last met het geluid maar dat werd gelukkig opgelost. Ik kan dit spel voor iedereen aanraden die op zoek is naar een leuke teambuilding activiteit

Hollandse Helden - Restaurant Karakter - Rotterdam Anneke Hagens - Datum uitje: 28-05-2016 - Aantal deelnemers: 40 Was erg leuk! veel gelachen en lekker gegeten!

Moorvlucht Moordspel - Taverne De Krater - Genk Pascal Peters - Datum uitje: 19-05-2016 - Aantal deelnemers: 16 Het was een leuke avond onder de collega's. We zijn volledig opgegaan in het spel en van sommige collega's zijn we verschoten. ongekende talenten. Een mooi concept en een mooie combinatie. Een leuk spel en lekker eten alsook een drankje. We zijn na het spel nog even in onze rollen verder gegaan.

Miss Murder Moordspel - Afspanning De Hang - Antwerpen Kelly Descamps - Datum uitje: 13-05-2016 - Aantal deelnemers: 14 Het was een zeer leuk spel met super leuke personages. Het zat zodanig in elkaar dat iedereen verdacht leek, maar ook weer niet. We hebben dit gedaan als teambuilding met het werk. Zo engageert we waren, hebben we ons allemaal gekleed naar onze personage. Zo zag je ook meteen wie, wie was!

Miss Murder Moordspel - Monasterium Poortackere - Gent Koen de Ridder - Datum uitje: 13-05-2016 - Aantal deelnemers: 36 Fijne avond met een spannende afloop! De groepssfeer zat goed!

Moordvluct Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Dori Verheye - Datum uitje: 12-05-2016 - Aantal deelnemers: 14 Leuk spel onder collega´s!

Miss Murder Moordspel - Borrelhuis - Hasselt Iris Jacobs - Datum uitje: 27-04-2016 - Aantal deelnemers: 11 Leuke activiteit echt een aanrader!!

Miss Murder Moordspel - Restaurant De Walrus - Sneek Bonita Mollema - Datum uitje: 22-04-2016 - Aantal deelnemers: 8 Afgelopen personeelsfeestje hebben wij mogen genieten van het Miss Murder Moorddiner. Erg leuk in elkaar gezet. De spanning werd er goed ingehouden door de spelleidster en iedereen ging op in zijn of haar rol. De rondes werden precies getimed tussen het 3 gangen menu door, wat ook heel prettig was. Erg genoten van deze avond, bedankt!!

Miss Murder Moordspel - Restaurant De Kansel - Leuven Peter Van Herbergen - Datum uitje: 16-04-2016 - Aantal deelnemers: 12 Geweldig spel, plezier tot en met ,Tot nu toe 2 doden en 5 verdachten!!

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Marleen Cemens - Datum uitje: 9-04-2016 - Aantal deelnemers: 12 Geweldig! Super toffe begeleiding gecombineerd met een lekker etentje. Een aanrader voor iedereen!!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Improvisio - Leuven Miet Debergh - Datum uitje: 12-03-2016 - Aantal deelnemers: 13 Heel leuke vrijgezellen achter de rug met het leuke Miss Murder Moorddiner! En natuurlijk niet te vergeten: het eten was heel lekker! Een adresje om niet te vergeten!!

Miss Murder Moordspel - De Rekruut - Turnhout Johan Spanenburg - Datum uitje: 05-03-2016 - Aantal deelnemers: 18 Mijn 50ste verjaardag werd zo op een speciale manier gevierd.

Miss Murder Moordspel - Restaurant Improvisio - Leuven Nataly Van Roey - Datum uitje: 05-03-2016 - Aantal deelnemers: 10 Was een zeer geslaagde avond! Alles top in orde!

Miss Murder Moordspel - Brasserie De Rekruut - Genk Marina Vermaesen - Datum uitje: 05-03-2016 - Aantal deelnemers: 11 Ik heb genoten van mijn schoonzoons 50ste verjaardagsfeest!

Moordvluct Moordspel - Leonardo Hotel Brugge - Brugge Veerle Timmerman - Datum uitje: 06-02-2016 - Aantal deelnemers: 14 Wij deden dit spel als vrijgezellenfeestje. Het was een leuke activiteit afgewisseld met eten. Het is eens iets anders, een aanrader!

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Andrea Nunez De Fleurquin - Datum uitje: 27-02-2016 - Aantal deelnemers: 9 Top spel! Spanning wordt mooi opgebouwd en de personages worden echter!

Miss Murder Moordspel - The Colour Kitchen - Utrecht Charlotte Arends - Datum uitje: 22-01-2016 - Aantal deelnemers: 8 Erg leuk en super grappig! Vooral omdat ik de moordenaar was! Wat ik vooral leuk vond was dat de briefjes al waren bedacht dus dat je niet echt hoefde na te denken en goed in je rol kon blijven. Ik heb genoten dus dankjewel! Het eten was trouwens ook heel erg lekker! bij ons aan tafel waren er alleen maar positieve reacties!

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Filip Kockx - Datum uitje: 16-01-2016 - Aantal deelnemers: 16 Geweldige avond gehad!

Moordvlucht Moordspel - Museumrestaurant Mub'Art - Gent Mevrouw B. Nabil - Datum uitje: 09-01-2016 - Aantal deelnemers: 12 Het was een heel leuk avond! Als team event zeker een aanrader. Het werd van begin tot einde heel goed georganiseerd. Het eten was ook heel lekker. Bedankt!!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant The Colour Kitchen - Utrecht Bo de Schepper - Datum uitje: 18-12-2015 - Aantal deelnemers: 12 Heel erg gezellig en spannend spel voor tijdens het eten!

Doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Eigen locatie Pauline Teppich - Datum uitje: 15-12-2015 - Aantal deelnemers: 33 Moordspel de onfortuinelijke bankier gespeeld tijdens ons kerstuitje/-diner in Enschede (kon dit niet aangeven bij het vakje hierboven) een heel leuk spel, we hebben echt genoten!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Karakter Arjan van der Ree - Datum uitje: 18-12-2015 - Aantal deelnemers: 45 Erg leuk en interactief spel voor een top avond!

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand Evelyn Vandervieren - Datum uitje: 17-12-2015 - Aantal deelnemers: 16 Een superleuke avond!

Moordvlucht Moordspel - Salons Carlos Quinto- Gent Gertjan Goossens - Datum uitje: 01-12-2015 - Aantal deelnemers: 35 Leuke en ontspannende avond!

Moordvlucht Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Erika Deseurse - Datum uitje: 01-12-2015 - Aantal deelnemers: 10 Een leuk concept. Als je samen met je collega's er volledig voor gaat en je echt in je rol inleeft - waarbij de perfecte outfit onontbeerlijk is - dan is dit moordspel een echte aanrader! Een mooie locatie, een lekkere maaltijd, hilariteit verzekerd. We zouden het zo opnieuw doen. Het was een ontzettend leuke namiddag en een aangename verrassing voor mijn collega die 40 jaar in dienst is!

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zan - Antwerpen Vangeenderhuysen Kristof - Datum uitje: 30-11-2015 - Aantal deelnemers: 12 Super, leuke team activiteit en al eens een excuus om je eens te verkleden. Voor herhaling vatbaar!

Miss Murder Moordspel - Restaurant De Sniep - Zoetermeer Lucie van Beek - Datum uitje: 17-11-2015 - Aantal deelnemers: 55 Zelfs met zo'n grote groep deelnemers was het moorddiner geweldig georganiseerd.

Miss Murder Moordspel - Restaurant De Sniep - Zoetermeer Mevrouw M. van Kranen - Datum uitje: 17-11-2015 - Aantal deelnemers: 55 Het was erg leuke avond ik heb me geen moment verveeld!

Moordvlucht Moordspel - Heffer Cafe Brasserie - Amsterdam Mevrouw Rosanne Onrust - Datum uitje: 11-11-2015 - Aantal deelnemers: 15 Hartstikke leuk en spannend!

Moordvlucht Moordspel - Borrelhuis - Hasselt Mevrouw I. Winnen - Datum uitje: 10-11-2015 - Aantal deelnemers: 18 Marissa heeft ons heel goed begeleid. Het was een avond om nooit te vergeten!

Moordvlucht Moordspel - Amrath Hotel Brabant - Breda Mevrouw M. Verhoeven - Datum uitje: 5-11-2015 - Aantal deelnemers: 12 Leuke en gezellige avond gehad! Prima activiteit voor een teamdiner!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Karakter - Rotterdam Mevrouw Sisela Bok - Datum uitje: 31-10-2015 - Aantal deelnemers: 11 Bloedstollend, veel humor en gezelligheid. Dit alles aangestuurd door een fijne host en heerlijk eten!

Moordvlucht Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Mevrouw Wencke Wouters - Datum uitje: 30-10-2015 - Aantal deelnemers: 12 Leuke/grappige avond, hebben dit gedaan onder collega's. Wisten niet wat te verwachten, maar is een echte aanrader!

Miss Murder Moorddiner - Brasserie St. Pieter - Turnhout Mevrouw Ellen Lonney - Datum uitje:23-10-2015 - Aantal deelnemers: 18 We wisten niet wat we er moesten van verwachten , maar we hadden met ons feestcomité al het nodige voorplezier gehad met het toekennen van de personages . Onze collega's kregen een paar dagen voor het diner hun personage doorgespeeld, vanaf dat moment was het hilariteit troef , ook omdat er een paar mannen een vrouwenrol op zich moesten nemen. De collega's leefden zich volledig in hun rol en kwamen in vol ornaat toe in de Brasserie waar we een apart zaaltje voor ons hadden. Een vlotte spelbegeleidster leidde alles in goede banen , en elke ronde werd afgerond door respectievelijk het voor- hoofd - en nagerecht . Kortom een geslaagde orginele en interactieve formule . Volgens mij heb ik het volgende event voor de familie bijeenkomst al vast ;-)

Food & Fun Culi Spel - Restaurant Vroeg - Bunnik Mevrouw C. van Rossum - Datum uitje: 8-10-2015 - Aantal deelnemers: 11 Een teamuitje gehad bij Vroeg in Bunnik. Erg leuk ontvangen. Een leuk actief spel en toch de tijd om te genieten van heerlijk eten. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Miss Murder Moorddiner - Monico Meir - Antwerpen Steve Baete - Datum uitje: 3-10-2015 - Aantal deelnemers: 23 Wij hebben met onze toneelgroep een hilarische avond beleefd tijdens het Miss Murder Moorddiner in Antwerpen. Iedereen was leuk verkleed in zijn of haar personage en zat perfect in zijn/haar rol. Aan improvisatie geen gebrek. Onze gastvrouw heeft alles in goede banen geleid. Het Moorddiner was een originele invulling van een avonddiner. De hele groep was enthousiast en zelfs na afloop van het spel, tot 's anderendaags, bleef iedereen gewoon zijn/haar rol spelen... Heel leuk concept en zeker een aanrader als originele groepsactiviteit!!!

Miss Murder Moorddiner - Salons Carlos Quintos - Gent Maud Vandenberk - Datum uitje: 3-10-2015 - Aantal deelnemers: 14 Wil je een avond vol amusement? En daar bovenop nog eens met lekker eten worden verwend? Neem dan deel aan het Miss Murder Moorddiner en pak vooral al je vrienden mee! Het spel is een kleine uitdaging voor je brein maar dat maakt het net zo fijn. Dus zoek je iets leuks om met je vrienden/vriendinnen te doen? Schrijf je dan in voor het moorddiner en geef daar maar van katoen!

Miss Murder Moorddiner - Monico Meir - Antwerpen Rosan Bouche - Datum uitje: 3-10-2015 - Aantal deelnemers: 23 Een verrrasende moordenaar na een leuke avond!

Food&Fun Culi Spel - Monico Meir - Antwerpen Rudi Aspers - Datum uitje: 3-10-2015 - Aantal deelnemers: 13 Sfeervolle verassende ontspanning!

Miss Murder Moorddiner - Eetcafé Publiek - Eindhoven Brenny van Hoof - Datum uitje: 19–9-2015 - Aantal deelnemers: 16 Host Timke heeft ons een super leuke avond bezorgd!

Miss Murder Moorddiner - Reastaurant Monico Meir - Antwerpen Ilse van Dorp - Datum uitje: 1-20-2015 - Aantal deelnemers: 22 Toffe avond gehad met collega's!

Moordvlucht Moordspel - Café Brasserie St. Pieter - Turnhout Aiko Codden - Datum uitje: 25-09-2015 - Aantal deelnemers: 9 Het was een zeer leuk spel dat goed uitgelegd was door een goede presentator! Het was zeer leuk om te spelen. Het was spannend en er zat zeker actie in!

Food&Fun Culi Spel - Hotel Restaurant Baars - Harderwijk De heer P. Beelen - Datum uitje: 24-09-2015 - Aantal deelnemers: 21 Superleuk en gezellig uitje met mijn collega's gehad!

Miss Murder Moordspel - Kasteel De Essenburg - Hierden Mevrouw Wisschmann - Datum uitje: 19-9-2014 - Aantal deelnemers: 8 Kasteel de Essenburgh is een toplocatie voor het Miss Murder moorddiner. De voorpret was al erg leuk. Iedereen ging aan de slag om een passende outfit voor zijn rol te vinden. Het moorddiner was ter gelegenheid van ons 10 jarig huwelijk. Aangezien ik Miss Sweden was vond ik het erg leuk om mijn trouwjurk na 10 jaar aan te trekken, kroontje op en sjerp om! Het was een "moordavond"!

Miss Murder Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Bjorn Demeulenaere - Datum uitje: 12-09-2015 - Aantal deelnemers: 10 Een aanrader voor iedereen die graag plezier maakt en van verkleedpartijen hou. Heel lekker eten en een superleuke meid die het spel goed uitlegt en tot een goed einde bracht. SUPERLEUKE AVOND GEHAD!

Miss Murder Moorddiner - Restaurant XO - Haarlem Saskia Schrijver - Datum uitje: 30-08-2015 - Aantal deelnemers: 17 Wat een fantastisch spel! Wij speelde het spel met 17 personen waardoor er dubbel rollen waren maar dit maakt helemaal niks uit voor het spel! In een paar woorden; lachen, gieren, brullen en vooral als je ook nog echt gekleed bent als je rol. Overigens ook complimenten voor de spelleider. Ze deed het erg leuk en goede interactie met de groep!

Moordvlucht Moorddiner - Restaurant Land van Kokanje - Groningen Korrie van Dijk - Datum uitje: 02-08-2015 - Aantal deelnemers: 11 Enorm veel lol gehad, geweldige avond. En Tamar leidde het spel echt super leuk!

Miss Murder Moorddiner - Restaurant XO - Haarlem Diane van Vlaanderen - Datum uitje: 30-08-2015 - Aantal deelnemers: 16 We hebben enorm gelachen. Een ieder had zijn best gedaan ook als karakter zodanig verkleed te komen!

Food & Fun Culi Dinerspel - Reastaurant Monico Meir - Antwerpen Mevrouw Vorstenbosch - Datum uitje: 15-08-2015 - Aantal deelnemers: 15 Wij hebben een enorm fijne avond beleefd met het Food & Fun spel! Alle 13 ladies hebben er enorm van genoten en de sfeer zat er dubbel en dik in! Dankjewel!

Miss Murder Moordspel - Eetcafe Het Grootte Genoegen - Den Bosch Jolanda - Datum uitje: 25-07-2015 - Aantal deelnemers: 8 We zijn hier voor mijn vrijgezellenfeest geweest en hebben het Miss Murder Moorddiner gedaan. Wat een ontzettend leuk spel. Het is spannend, ook wel moeilijk want je moet goed opletten en luisteren maar echt héél leuk!

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Sara El Morabiti - Datum uitje: 26-07-2015 - Aantal deelnemers: 9 Superleuk, supergrappig, supergezellig!!!! Je vertrouwt niemand tijdens het spel en wantrouwt iedereen... Wie is de moordenaar????? Als de moordenaar wordt onthuld is het wel grappig en leuk!! ZEKER DE MOEITE!.

Miss Murder Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Jasmine Maes - Datum uitje: 25-07-2015 - Aantal deelnemers: 8 Het was een heel leuk spel! Een echte aanrader voor een vrijgezellendineetje.

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Scarlatti - Leiden Marije van den Berg - Datum uitje: 21-07-2015 - Aantal deelnemers: 11 Erg gelachen tijdens het spel! Ook aan te raden dat iedereen verkleed Is, maakt het echt een stuk leuker. Al met al een goed teamuitje!

Miss Murder Moordspel - Land van Kokanje - Groningen Alice Mast - Datum uitje: 19-07-2015 - Aantal deelnemers: 10 Leuke spelbegeleider van dinerspel.nl . Een goed in elkaar gezet spel. Iedereen had zijn stinkende best gedaan om er een geweldige avond van te maken.

Miss Murder Moordspel - Charles Lindbergh - Oostende Mevrouw Ollivia Pattyn - Datum uitje: 12-07-2015 - Aantal deelnemers: 12 Het spel was super leuk! Iedereen ging aan het denken en beinvloedde elkaar. Dit doen we zeker nog eens opnieuw.

Moordvlucht Moordspel - Miranda Paviljoen - Amsterdam Mevrouw Witteland - Datum uitje: 11-07-2015 - Aantal deelnemers: 16 Origineel! grappig en onderhoudend. we hebben wat afgelachen en veel plezier gehad De tijd VLOOG om.

Miss Murder Moordspel - Hotel Restaurant Baars - Harderwijk Mevrouw Ellen Prins - Datum uitje: 10-07-2015 - Aantal deelnemers: 12 Een leuk spel met duidelijke uitleg, maar nog niet eenvoudig om er achter te komen wie het heeft gedaan. Het spel zit goed in elkaar. We hebben veel lol gehad en het eten was ook erg goed.

Miss Murder Moordspel - Restaurant Iprovisio - Leuven Mevrouw Maaike Demia - Datum uitje: 4-07-2015 - Aantal deelnemers: 12 Super leuk avond met heel lekker eten!

Food & Fun Culi Spel - Restaurant Vroeg - Bunnik Mevrouw Janny Lit - Datum uitje: 26-06-2015 - Aantal deelnemers: 24 Heel veel gelachen met de groepsspelletjes en quizvragen. Het was bijzonder afwisselend, verfrissend en leerzaam. Natuurlijk hebben we ook heerlijk gegeten!

Miss Murder Moordspel - Café Brasserie St. Pieter - Turnhout Mevrouw Griet Emsen - Datum uitje:20-06-2015 – Aantal deelnemers: 12 Zeer tof spel. Origineel en leuk voor een toffe avond. Zeker voor herhaling vatbaar!

Miss Murder Moordspel - Amrath Hotel Brabant - Breda Mevrouw Anita van Doorn - Datum uitje: 22-05-2015 – Aantal deelnemers: 19 Erg leuk spel, de aankleding had beter gekund. Voorgerecht alleen vis, terwijl niet iedereen dit kon waarderen. Al met al wel een leuke avond met verrassingen!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Mevrouw van Stevandaal - Datum uitje: 04-06-2015 – Aantal deelnemers: 11 Leuk spel en geweldige avond gehad met het hele team!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Karakter - Rotterdam Kimberly Neuschwanger - Datum uitje: 06-06-2015 – Aantal deelnemers: 13 Het was een top avond! Onwijs genoten. Complimenten voor het spel!!!

Miss Murder Moordspel - Restaurant De Walrus - Leeuwarden Hendrina de Boer - Datum uitje: 06-06-2015 – Aantal deelnemers: 14 Ontzettend leuke gezellige avond! Veel gelachen en lekker gegeten!!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant De Belgische Keizer - Zwolle Marie Therese van Piekeren - Datum uitje: 29-05-2015 – Aantal deelnemers: 35 Gezellig, grappig en lekker eten!!

Miss Murder Moordspel - Café Restaurant Verheyden - Arnhem Mevrouw Van Haaren - Datum uitje: 27-05-2015 – Aantal deelnemers: 8 Onze vriendin word 50 en haar verrast met dit heerlijke en gezellige dinnerspel... wat hebben we gelachen. Allemaal als personage verkleed gezellig over de korenmarkt in Arnhem en wat een bekijks. zo veel pret gehad er voor en tijdens en er na!!!! Super dag en zeker avond... en 2 personen de dader goed.. waaronder ik zelf haha!! Ze noemen me altijd Sherlock Holmes... en dit was de bevestiging haha...

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Peter De Gusseme - Datum uitje: 30-05-2015 – Aantal deelnemers: 15 Mooie locatie. Lekker eten. Goede begeleider. Grote ronde tafel ter bevordering van de sfeer. TOP avond!

Hollandse Helden Dinerspel - Restaurant The Colour Kitchen - Utrecht Natscha Vink - Datum uitje: 29–05–2015 – Aantal deelnemers: 10 Supergezellig! Leuke spelmaster!

Moordvlucht Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Mia Minart - Datum uitje: 30–05–2015 – Aantal deelnemers: 14 Het was hééééél spannend, maar helaas hebben niet kunnen vinden wie da mmoordenaar was!

Miss Murder Moordspel - Amrath Hotel Brabant - Breda Mevrouw Nicole van Bergen - Datum uitje: 24–05–2015 – Aantal deelnemers: 8 Geweldig verjaardagscadeau gekregen. Een spannende speuravond met een heerlijk diner. Dit smaakt naar meer. Heerlijk.

Miss Murder Moordspel - Cafe Restaurant Verheyden - Arnhem Mevrouw Jansen - Datum uitje: 23–05–2015 – Aantal deelnemers: 8 Een super leuk spel en een hele leuke avond. En ontzettend lekker gegeten!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Liesbeth Coens - Datum uitje: 16-05-2015 – Aantal deelnemers: 11 Het was super! Vooraf de personages verdelen en de fun kon starten. Met ons 11'en lukte het aardig om iedereen een passend karakter toe te wijzen. Kleren verzamelen, uitnodigingen maken, ... En de avond zelf dan: vrijgezelvriendin in kwestie was aangenaam verrast en ons klaarmaken betekende al hilariteit alom. Ter plaatse waren we die avond de enigen voor het spel wat wel leuk was. Gastheer Tom heeft ons super begeleid en kon zijn lol af en toe niet op met onze opmerkingen, denk ik. Kers op de taart: ik had zowaar de juiste moordenaar te pakken. Helaas heeft de groepsdruk me toch iemand anders doen uitkiezen. En dan het eten; echt le kker. Je zou al eens durven denken dat dit bijzaak zou zijn, maar niet hoor. Zelfs met gluten- en lactosevrije eters heeft men rekening gehouden zonder moeilijk te doen. Een aanrader!

Doe het zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Restaurant Karakter - Rotterdam Mevrouw Hulsebos - Datum uitje: 2-5-2015 – Aantal deelnemers: 5 Het eten was heerlijk :-D Het spel zorgde voor de gezelligheid. Het was een leuke ervaring, alleen jammer dat ik niet door had wie de moordenaar was. Echt een aanrader dit spel!

Miss Murder Moordspel - Grand Dinner Cafe Het Boterhuis - Delft Mevrouw K. Vlijm - Datum uitje: 2-5-2015 – Aantal deelnemers: 13 Topavond met enthousiast verklede vriendinnen voor mijn vrijgezellenfeest. Ook onze gastheer deed enthousiast mee en was betrokken!

Moordvlucht Moordspel - Leonardo Hotel - Brussel Maarten Josson - Datum uitje: 2-05-2015 – Aantal deelnemers: 15 Was een leuke moordvlucht met lekker eten en het leuke eraan is dat je probeert je zo goed mogelijk in te leven in je rol en dat je je kan verkleden ! Was echt tof!

Miss Murder Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Lieve Waerniers - Datum uitje: 25-04-2015 – Aantal deelnemers: 10 Heel leuke avond! Tof spel, personages goed uitgewerkt met verrassend einde. We hebben ervan genoten!

Food&Fun Culi Spel - Kasteel Woerden - Woerden Karin van Leeuwen - Datum uitje: 26-04-2015 – Aantal deelnemers: 31 Tijdens het diner ter ere van de verjaardag van Ome Wim die 88 jaar is geworden, hebben wij dit spel met de familie gespeeld. Een leuke manier om extra te genieten van het heerlijke diner. M.n. de hollandse liedjes aan het einde vh spel maakte het erg leuk

Moordvlucht Moordspel - Charles Lindbergh - Oostende Kimberley Pelkmans - Datum uitje: 24-04-2015 – Aantal deelnemers: 21 Bedankt voor de leuke avond! Het is zeker een aanrader, in de Charles Lindbergh te Oostende ! We zijn gestart met een heerlijke aperitief van 3 kwartier, aanvullend met het spel! Iedereen was goed opgewarmd en klaar om zich goed in te leven in hun rol. Het is een avond om niet meer te vergeten! Proficiat aan de spelbegeleider en de Charles, want alles was zeer goed verzorgd en alles verliep zeer vlot! Groetjes Basisschool De Groeiboom.

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Isabel van den Eynden - Datum uitje: 25-04-2015 – Aantal deelnemers: 8Hele fijne en spannende avond! We genoten ervan!

Hollandse Helden - De Warlus - Sneek Femke Evers - Datum uitje: 25-04-2015 – Aantal deelnemers: 12 Super leuk! Tamar heeft het heel leuk en enthousiast gedaan. Wat een leuke avond!

Doe het zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bakier - Kok aan Huis Liesbeth Blansaer - Datum uitje: 25-04-2015 – Aantal deelnemers: 11 Super leuk spel!! Alleen volgde het eten wat snel op elkaar zodat wel het niet konden laten zakken, maar het was lekker. Het spel was spannend en niet voor de hand liggend, wat het leuk maakte!

Miss Murder Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Cindy Thoelen - Datum uitje: 25-04-2015 – Aantal deelnemers: 10 Een geweldig spel, en dan denken dat je je vrienden kent. nooit gedacht dat iedereen zijn rol zo echt zou spelen. resultaat; de moordenaar werd door niemand gevonden!

Miss Murder Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Christien Waerniers - Datum uitje: 25-04-2015 – Aantal deelnemers: 10 Tof spel, goede soms humoristische uitgewerkte personages, scenario zo opgebouwd dat het spannend blijft tot het einde.

Food & Fun Culi Spel - Kasteel Woerden - Woerden De Heer Kees Jan van Doorn - Datum uitje: 26-04-2015 – Aantal deelnemers: 32 Was erg gezellig en lekker! Wij gaan er graag nog een keer op uit met zo'n weekend weg!

Miss Murder Moordspel - Hostellerie De Maasduinen - Velden Mevrouw Geraads - Datum uitje: 24-04-2015 – Aantal deelnemers: 12 Het was supergezellig. We hebben flink gelachen. Ook de combinatie met eten was top!

Moordvlucht Moordspel - Het Tuynhuis van Het Lange Jan Hotel - Amersfoort De Heer Jan Blanken - Datum uitje: 22-04-2015 – Aantal deelnemers: 16 Een leuke BBQ spelavond gehad!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Improvisio - Leuven Mevrouw Simons - Datum uitje: 20-04-2015 – Aantal deelnemers: 30 Interactief en leuk in elkaar gestoken spel!

Miss Murder Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Nymfa Byloos- Datum uitje: 18-04-2015 – Aantal deelnemers: 10 Wij hebben echt goed kunnen lachen! was super tof.

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Tine Monbaillieu- Datum uitje: 18-04-2015 – Aantal deelnemers: 10 Heel leuk. Een aanrader!!

Miss Murder Moorddiner - Partycentrum De Kuilart - Koudum Piety de Haan - Datum uitje: 18-4-3015 - Aantal deelnemers: 10 Geweldige avond gehad met Biljartclub De Potspekkers op "Coco Island" Bloedstollende uitslag. Een avond om ook eens mee te maken.. Ik zeg DOEN!!!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Improvisio - Leuven Katty de Dekker - Datum uitje: 16-04-2015 – Aantal deelnemers: 14 Kort en bondig: Toffe activiteit op mijn vrijgezelle! In het begin een beetje verwarrend door de grote verscheidenheid aan personages, maar naarmate het spel gespeeld werd, kwamen meer en meer details naar voren. De tijd vloog voorbij... en iedereen van onze groep leefde zich echt in in zijn rol. Super!

Moordvlucht Moordspel - Grandcafé XO - Haarlem Annemarie Verlaat - Datum uitje: 11-04-2015 – Aantal deelnemers: 16 Wij hebben een gezellige moorddiner gehad afgelopen zaterdag. Het spel was erg leuk, eten was lekker en Sietske onze spelbegeleider zat ook goed in zijn rol!! Mee de dankzij jullie was het vrijgezellenfeest geslaagd! Top dank jullie wel!

Miss Murder Moordspel - De Walrus - Leeuwarden Tettie Veldstra-Langtinga - Datum uitje: 10-04-2015 – Aantal deelnemers: 15 Een geweldige avond waar wij als team elkaar ook anders hebben leren kennen!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Scarlatti - Leiden Mevrouw Buijninl - Datum uitje: 3-04-2015 – Aantal deelnemers: 8 Hele leuke avond. Goede spelbegeleiding!

Miss Murder Moordspel - Monico Meir - Antwerpen Romina Daelemans - Datum uitje: 28-03-2015 – Aantal deelnemers: 21 Een spel om nooit te vergeten!

Miss Murder Moordspel - Café Brasserie St. Pieter - Turnhout Marijke Boel - Datum uitje: 28-03-2015 – Aantal deelnemers: 16 Leuk spel, zeer moeilijk om de verdachte te vinden, lekker eten en drinken!

Moordvlucht Moordspel - Grand Café Paul Kruger - Heerenveen Alike Kuit - Datum uitje: 27-03-2015 – Aantal deelnemers: 24 Gezellige avond gehad met collega's!

Miss Murder Moordspel - Monico Meir - Antwerpen Romina Daelemans - Datum uitje: 28-03-2015 – Aantal deelnemers: 21 Een spel om nooit te vergeten!

Miss Murder Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Davy Ceulemans - Datum uitje: 28-03-2015 – Aantal deelnemers: 19 Het was een geslaagde avond. Met een onverwachte uitkomst! Leuk!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Karen Beckers - Datum uitje: 21-03-2015 – Aantal deelnemers: 21 Life is one big voodoo! greetz from Miss Samball...

Miss Murder Moorddiner - Fletcher Hotel Erica - Berg en Dal Barabra Schrijver - Datum uitje: 21-03-2015 – Aantal deelnemers: 13 Een goed uitgewerkt spel. Spannende uren beleefd. De presentatie is uitstekend uitgevoerd. voor herhaling met ander verhaal vatbaar!

Moordvlucht Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Sophie Goetghebuer - Datum uitje: 13-03-2015 – Aantal deelnemers: 8 Een topper! Hilarisch en zo drempelverlagend! Collega's onder elkaar... verkleed ... zo leerden we elkaar op een andere manier kennen! Toffe avond!

Miss Murder Moordspel - Het Stadscafé - Apeldoorn Martine Pruisscher - Datum uitje: 14-03-2015 - Aantal deelnemers: 10 Super leuk. Goed geregeld. Lekker eten. En een geweldige spelhost!

Hollandse Helden Dinerspel - Restaurant Het Grootte Genogen - Den Bosch De heer Peter Nijhof - Datum uitje: 14-03-2015 - Aantal deelnemers: 10 Leuk, goed geregeld!

Moordvlucht Moordspel - Kasteel Woerden - Woerden Mevrouw Agnieszka Kubic - Datum uitje: 12-03-2015 - Aantal deelnemers: 46 Beste, van het Moordspel heb ik erg genoten met mijn collega's. Veel gelachen!

Moordvlucht Moordspel - Cafe Restaurant Verheyden - Arnhem Mevrouw Ginsel - Datum uitje: 7–03–2015 – Aantal deelnemers: 8 Een super geslaagde avond, die begon met 8 flink uitgedoste dames (2 met dubbelrol en afneembare snorren ;-)) op het terras van een friettent in Arnhem. De voorbijgangers schrokken zich een hoedje! Iedereen had zich goed voorbereid en uitspraken en zelfs Vlaamse accenten tot laat in de nacht volgehouden. Avond was gezellig, het eten lekker en het spel vermakelijk. De spelleiding had wat ons betreft zelfs nog iets teveel hints weggegeven - maar zelfs toen had niet iedereen het goed geraden. Blijjkbaar hadden we het nodig :-)

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Improvisio - Leuven Jeroen Kennes - Datum uitje: 07-03-2015 – Aantal deelnemers: 10 Beste, Voor ons was dit een teamuitstapje. Het verliep vlot van reservering en de aangepaste menu wensen tot de avond zelf. De avond zelf waar we allen uitgedost in ons personage aankwamen merkte we meteen op dat we zeer georganiseerd en hartelijk onthaald werden. Ook de spelleider een zeer aangename jonge man liet het spel vlot samenvloeien met de verschillende gangen en pauzes die we zelf graag hadden. Ook de locatie, het restaurant Improvisio zelf met zeer mooie ruimtes, zeer goede bediening en het eten ook werkelijk top. Dit alles samen maakte de avond compleet af. Kortom we hebben een zeer leuke avond gehad en in 1 klap ook een top locatie leren kennen. M.a.w. Zeker voor herhaling vatbaar. Het enige zeer spijtige punt was dat onze 4 super uren durende avond voorbij GEVLOGEN is. Zeker een tip aan ieder die ook een team activiteit wil plannen. Team filiaal 8508!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Vicky Antlitz - Datum uitje: 06-03-2015 – Aantal deelnemers: 15 Heel mooie locatie, in het centrum van Gent. Veel parkeergelegenheid in de buurt. Zeer mooi restaurant, uitstekende bediening. Zeer lekker eten: scampi - victoriabaars - creme brulee. Ik was er op een vrijzellenavond van een collega. Het was een zeer fijne avond. Iedereen deed heel enthousiast mee aan het moordspel. De ontknoping was voor sommigen verrassend. De spelbegeleider deed dit fantastisch!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Het Grootte Genoegen - Den Bosch Mevrouw Groeneveld - Datum uitje: 22-02-2015 - Aantal deelnemers:11 Het was een ontzettend leuk spel. Iedereen zat volledig in de rol die hem/haar toebedeeld was, wat soms hilarische momenten opleverde. Een hele leuke manier om mijn 50e verjaardag te vieren.

Hollandse Helden Dinerspel - Restaurant Het Stadscafé - Apeldoorn Mevrouw Marieke van de Belt - Datum uitje: 25-02-2015 - Aantal deelnemers: 9 Erg leuk spel. Spelleidster was ook er enthousiast en dat maakt ons ook enthousiast. Ik had verwacht dat we meer moesten doen. Het waren veel vragen. Maar het was evengoed een super leuk spel. Veel gelachen. Voor herhaling vatbaar!

Food&Fun Culi Spel - Hotel Bergse Bossen - Driebergen Mevrouw Cindy Sijmonsma - Datum uitje: 24-02-2015 - Aantal deelnemers: 21 Heerlijke ontspanning na een zinvolle dag!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Boven Breda - Breda Mevrouw S. Vermeulen - Datum uitje: 14-02-2015 - Aantal deelnemers: 19 Leuk georganiseerd, spel duurde niet te lang en niet te kort. Tijdsduur was perfect. Het was heel gezellig!

Moordvlucht Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Elien Thys - Datum uitje: 15-02-2015 - Aantal deelnemers: 11 Heel leuke ervaring!!! Een aanrader!!

Miss Murder Moordspel - Het Stadscafé - Apeldoorn Mevrouw D. van Houten - Datum uitje: 10-02-2015 - Aantal deelnemers: 25 Leuke originele manier om een feestje te vieren!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Peter de Jaeger - Datum uitje: 07-02-2015 – Aantal deelnemers: 13 En tof concept voor een gezellige avond met vrienden!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Caroline Govaerts - Datum uitje: 31-01-2015 – Aantal deelnemers: 8 Top spel tijdens een lekker etentje... Lachen gieren brullen!!

Hollandse Helden - Restaurant Karakter - Rotterdam Mevrouw Piergolam - Datum uitje: 3-2-2015 – Aantal deelnemers: 10 De dinerspel voor het eerst gedaan. Ik vond t de combinatie eten en spelen heel leuk!

Miss Murder Moordspel - Amrath Hotel Brabant - Breda Mevrouw van de Burght - Datum uitje: 31–01–2015 – Aantal deelnemers: 9 Vrijgezellenfeestje Kim Hillebrand. Complimenten voor de verzorging van de leuke middag. We hebben enorm genoten van de hightea en het Miss Murder spel!

Moordvlucht Moordspel - Cafe Restaurant Plein XIX - Den Haag Ramona van der Lecq- Datum uitje: 31–01–2015 – Aantal deelnemers: 9 Hartstikke leuk! Goed gegeten en goed geholpen! :-)

Moordvlucht Moordspel - Cafe Restaurant Verheyden - Arnhem Martijn Slagman - Datum uitje: 31–01–2015 – Aantal deelnemers: 11 Prima! Leuke avond gehad!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Yasko Secelle - Datum uitje: 25-01-2015 – Aantal deelnemers: 10 Goed gelachen en lekker gegeten. Als vrouw een Arabische sjeik spelen, was heel leuk om doen (enkel de baard was nogal warm...) Zeker voor herhaling vatbaar!

Moordvlucht Moordspel - Land van Kokanje - Groningen Mevrouw G. Koster - Datum uitje: 28-01-2015 - Aantal deelnemers: 11 Erg leuk spel. We hebben vreselijk gelachen en de presentatrice deed het ook erg goed. Bedankt voor de leuke avond!

Moordvlucht Moordspel - Eigen locatie in Groningen Rotaryclub Mevrouw Fennema - Datum uitje: 16-01-2015 - Aantal deelnemers: 45 Fantastisch leuke avond! We waren met velen, tijdens een in stijl aangepast geweldig goed diner, en hebben in meer dan een opzicht genoten!. We leerden onze Rotaryvriendinnen en -vrienden van een heel andere en soms erg creatieve kant kennen. Voor herhaling vatbaar!! Locatie: De Coendersborg te Groningen!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Maarten Lapeire - Datum uitje: 25-12-2014 - Aantal deelnemers: 10 Top vermaak. Hilarisch onder vrienden die zich kunnen inleven in allerlei rare rollen.!

Food&Fun Culi Spel - Restaurant Karakter - Rotterdam Wil de Bruin - Datum uitje: 17-01-2015 - Aantal deelnemers: 10 Supergezellige middag/avond gehad o.l.v. quizmaster Kevin . Een echte aanrader!

Doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Thuislocatie Mariska Blokdijk - Datum uitje: 17-01-2015 - Aantal deelnemers: 7 Een leuk spel, we hebben ons prima geamuseerd!

Moordvlucht Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Abdelmalki, Hafid - Datum uitje: 16-01-2015 - Aantal deelnemers: 18 Geweldig spelletje! Echt een aanrader om met de familie of collega's te doen!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Scarlatti - Leiden Mevrouw Pijer - Datum uitje: 10-1-2015 - Aantal deelnemers:10 Eten was goed en de spelleidster deed het uitstekend, een aanrader!

Moordvlucht Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Mia Ceenaeme - Datum uitje: 3-1-2015 - Aantal deelnemers: 26 Goed geamuseerd en veel gelachen!

Doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Thuislocatie Kaatje Christiaen - Datum uitje: 31-12-2014 - Aantal deelnemers: 6 Hebben dit met 6 pers. bij vrienden gespeeld en hebben ons kostelijk geamuseerd. Niemand had het juist. Zit goed in elkaar.

Doe-het-zelf Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Salon Cafe Brasserie Heffer - Amsterdam Mevrouw Olga Licht - Datum uitje: 25-12-2014 - Aantal deelnemers: 7 We speelde het spel 'de onfortuinlijke bankier' was erg leuk met de familie!!

Miss Murder Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Mevrouw Custers - Datum uitje: 23-12-2014 - Aantal deelnemers: 10 Zeer fijn om te doen, veel gelachen! Wel moeilijk om te raden, maar dat maakt het des te spannender!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Mevrouw Natalie Troch - Datum uitje: 20-12-2014 - Aantal deelnemers: 16 Leuke avond!

Miss Murder Moordspel - Golden Tulip Tjaarda - Heerenveen Mevrouw Leni Brama - Datum uitje:20-12-2014 - Aantal deelnemers: 25 We hebbne ons kostelijk vermaakt!

Moordvlucht Moordspel - Hotel Restaurant Baars - Harderwijk Mevrouw Willeke van Dijk - Datum uitje: 18-12-2014 - Aantal deelnemers: 13 Erg leuk om te doen!

Miss Murder Moordspel - Salon Carlos Quiinto - Gent Karin Bonte - Datum uitje: 18-12-2014 - Aantal deelnemers: 16 Humoristische kwinkslagen bij de voorstelling van de kleurrijke personages.De leuke outfits zorgden voor ambiance aan tafel. Verrassende ontknoping : Niemand wees de juiste dader aan !!.

Moordvlucht Moordspel - Long John's Pub - Amersfoort Mevrouw N. de Vries - Datum uitje: 16-12-2014 - Aantal deelnemers: 16 Super leuk!!! Echt even los met z'n allen, lekker uitgedost en volledig in het moorspel. Iedereen heeft een topavond gehad!!

Miss Murder Moordspel - Vlaamsch Eetcafe Het Grootte Genoegen - Den Bosch Yacinthe Coster - Datum uitje: 14-12-2014 - Aantal deelnemers: 18 Heerlijk avondje genieten en griezelen gehad! BEDANKT!!!!

Moordvlucht Moordspel - Cafe Restaurant De Belgishe Keizer - Zwolle Marlies Dekkers - Datum uitje: 11-11-2014 - Aantal deelnemers: 20 Een groot mysterie! Leuk om samen met collega's te ontrafelen en vele te verdenken!

Moordvlucht Moordspel - Het Stadscafé - Apeldoorn Robert Tromp - Datum uitje: 11-11-2014 - Aantal deelnemers: 40 Leuk opgezet spel met een leuke spelleider!

Moordvlucht Moordspel - Ramada Plaza - Antwerpen Eva van Goethem - Datum uitje: 12-12-2014 - Aantal deelnemers: 14 We hebben een leuke avond beleefd!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Karakter - Rotterdam Mevrouw J. van Zuilen - Datum uitje: 09-12-2014 - Aantal deelnemers: 49 Leuke avond met gezellig spelelement, zonder dat het al te serieus genomen hoeft te worden

Miss Murder Moordspel - Parc Centrum Sandur - Emmen Marko Bults - Datum uitje: 03-12-2014 - Aantal deelnemers: 12 Hele leuke, gezellige en hilarische avond gehad met collega's.

Moordvlucht Moordspel - Salon Carlos Quiinto - Gent Hendrik van de Velde - Datum uitje: 04-12-2014 - Aantal deelnemers: 13 We hebben ons goed geamuseerd. Toch enige competitie tijdens een aangename avond waarop je de collega's buiten het werkmilieu leert kennen.

Miss Murder Moordspel - Restaurant Lebowski - Utrecht Jeroen Kamp - Datum uitje: 4-12-2014 - Aantal deelnemers: 10 Leuk spel, spannend tot het eind. goede uitleg en mooie locatie voor het Miss Murder Moorddiner!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Karakter - Rotterdam An Tol - Datum uitje: 2-12-2014 - Aantal deelnemers: 16 Heel gezellig om dit met je collega's te doen. Lekker eten en fijn personeel!

Moordvlucht Moordspel - Herberg Het Zand - Antwerpen Mevrouw Ina de Quint - Datum uitje: 2-12-2014 - Aantal deelnemers: 8 Zeer fijne en gezellige avond gehad!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Karakter - Rotterdam Simone van Trappen - Datum uitje: 2-12-2014 - Aantal deelnemers: 19 Waanzinnig leuke avond!

Miss Murder Moordspel - Heffer Salons Cafe Brasserie - Amsterdam Mevrouw J Eggink - Datum uitje: 1-12-2014 - Aantal deelnemers: 10 Erg leuk en gezellig!

Miss Murder Moordspel - Fletcher Hotel Erica - Berg en Dal Marco Fransen - Datum uitje: 29-11-2014 - Aantal deelnemers: 26 Ik als organisator heb deze avond moeten plannen voor onze commissieleden. In 1 woord het is een fanatische avond geweest, waarbij ik vele positieve reacties heb gekregen over de leuke avond die iedereen heeft gehad.

Miss Murder Moordspel - Fletcher Hotel Erica - Berg en Dal Marlies van den Akker - Datum uitje: 29-11-2014 - Aantal deelnemers: 26 Supertofffe avond gehad en veel gelachen!

Miss Murder Moordspel - Kasteel Woerden - Woerden Alicia van Waveren - Datum uitje: 1-12-2014 - Aantal deelnemers: 17 Helemaal in mijn nopjes; Svetlana als voormalig commando in het Servische leger en nu Hoofd Beveiliging is hard, verleidelijk en sluw: een rol mij op het lijf geschreven....

Miss Murder Moordspel - Fletcher Hotel Erica - Berg en Dal Marco Fransen - Datum uitje: 29-11-2014 - Aantal deelnemers: 26 Ik als organisator heb deze avond moeten plannen voor onze commissieleden. In 1 woord het is een fanatische avond geweest, waarbij ik vele positieve reacties heb gekregen over de leuke avond die iedereen heeft gehad.

Miss Murder Moordspel - Fletcher Hotel Erica - Berg en Dal Marlies van den Akker - Datum uitje: 29-11-2014 - Aantal deelnemers: 26 Supertofffe avond gehad en veel gelachen!

Moordvlucht Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Sofie Vergult - Datum uitje: 24-11-2014 - Aantal deelnemers: 14 LSupertofffe avond gehad en veel gelachen!

Moordvlucht Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Debusschere Lieselot - Datum uitje: 24-11-2014 - Aantal deelnemers: 13 Zeer leuk spel met goede spelhost. Veel ambiance en gespeur. Eten viel ook heel goed mee. Zeker een aanrader!

Moordvlucht Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Evelyn Messiaen - Datum uitje: 24-11-2014 - Aantal deelnemers: 13 Een leuke teamactiviteit!

Miss Murder Moorddiner - Restaurant Schlemmer - Den Haag Eshter Overduin - Datum uitje: 22-11-2014 - Aantal deelnemers: 8 Was erg leuk. Eten was zeer goed. Vlotte bediening en leuke locatie. Echt een leuk avondje uit. Het was voor ons voor een vrijgezellenfeestje. Zeker een aanrader.

Hollandse Helden Dinerspel - Miranda Paviljoen - Amsterdam Nico de Vetten - Datum uitje: 21-11-2014 - Aantal deelnemers: 10 Wat een leuke avond!

Hollandse Helden Dinerspel - Miranda Paviljoen - Amsterdam Nico de Vetten - Datum uitje: 21-11-2014 - Aantal deelnemers: 10 Wat een leuke avond!

Miss Murder Moorddiner - Salon Carlos Quiinto - Gent Benno Geertsma - Datum uitje: 21-11-2014 - Aantal deelnemers: 8 Leuk spelidee, goed opgebouwd tof om excuus te hebben om gek verkleed op restaurant te gaan naar het einde toe blijft het moeilijk/onmogelijk om dader te vinden (te veel opties mogelijk, niemand had het geraden in onze groep) Jammer dat de dader altijd dezelfde is, waardoor je het spel eigenlijk maar 1 maal kunt spelen. Reactie Dinerspel.nl: Dat klopt uiteraard, maar er is een opvolger van Miss Murder, het Moordvlucht Moordspel!

Miss Murder Moorddiner - Gasterij De Commanderie - Tilburg Jessica Scheepens - Datum uitje: 21-11-2014 - Aantal deelnemers: 26 Super mooie en leuke locatie! We wisten van tevoren alleen ons personage. Iedereen was goed verkleed en de voorpret alleen was al te leuk! Tijdens het spel hebben we goed gegeten. De moordenaars hielden zich goed stil (er zat er één langs mij en ik heb niets doorgehad). De verrassing was groot aan het einde. Maar één collega had het goed geraden. Echt een heel leuk spel als je fanatiek mee doet. Ik ga het zeker aanraden bij anderen! :D

Miss Murder Moorddiner - Gasterij De Commanderie - Tilburg Wendy Hamers - Datum uitje: 21-11-2014 - Aantal deelnemers: 26 We hebben een heel gezellige avond gehad, echt iedereen was verkleed als zijn/haar personage. Het verhaal zit goed in elkaar en we hadden echt 1personage die de moord heeft kunnen oplossen en de juiste dader gevonden....

Miss Murder Moorddiner - Amrath Hotel Brabant - Breda Wendy Aarts - Datum uitje: 21-11-2014 - Aantal deelnemers: 8 We vonden het een hele leuke nieuwe en spannende en vooral hilarische ervaring. De aankleding van de ruimte vonden we zeer matig en ongezellig. Wij zouden het in een wat kleinere ruimte organiseren en spannender aankleden zoals met krijtstrepen op de vloer waar het lijk had gelegen of zo iets.. Maar we hebben er toch van genoten en een hele gezellige avond gehad!

Miss Murder Moorddiner - Amrath Hotel Brabant - Breda Marijn Meiresonne - Datum uitje: 21-11-2014 - Aantal deelnemers: 8 Heel leuk spel. Iedereen was super verkleed. De begeleiding was goed. De aankleding was helaas niet gezellig. We zaten in een veel te grote kille ruimte. Dat hebben we als verbeterpunt meegegeven. Verder hebben we het gezellig gehad en was het eten goed.!

Moordvlucht Moordspel - Taverne De Krater - Genk Bart Vanderhallen - Datum uitje: 14-11-2014 - Aantal deelnemers: 23 Leuk spel met een toffe bende! Ook het eten was lekker. gr Bart!

Moordvlucht Moordspel - Kasteel Woerden - Woerden Ivonne van Sister - Datum uitje: 18-11-2014 - Aantal deelnemers: 11 Het was erg leuk om dit spel met collega's te spelen. Een avondvullende bijeenkoms

Miss Murder Moorddiner - Salon Carlos Quiinto - Gent Catharine van der Waarden - Datum uitje: 13-11-2014 - Aantal deelnemers: 25 Een leuke avond met collega's, lekker gegeten en een spannend gespreksonderwerp. Voor herhaling vatbaar !

Food&Fun Culi Spel - Restaurant Karakter - Rotterdam Renske Vellekoo - Datum uitje: 14-11-2014 - Aantal deelnemers: 26 Een zeer leuke avond gehad waarbij we weer veel nieuwe dingen op kookgebied hebben mogen ontdekken. De liedjes op het eind waren het hoogtepunt van de avond en we hebben enorm gelachen. Bedankt

Miss Murder Moorddiner - Salons Carlos Quinto - Gent Katrien Heirman - Datum uitje: 8-11-2014 - Aantal deelnemers: 16 'n Echte aanrader. Toffe activiteit. Brengt er de sfeer in. Wij zijn een familie van gezelschapsspelletjes-spelers en deze versie van Cluedo viel bij ons in de smaak.

Miss Murder Moorddiner - Restaurant Karakter - Rotterdam Mandy Lokken - Datum uitje: 8-11-2014 - Aantal deelnemers: 12 Op 8 december waanden wij ons allen op een Caribisch eiland en waren we onderdeel van een groot mysterie! De hele groep was volledig uitgedost volgens de omschrijving van hun personage en dit, tezamen met het leuke, originele en grappig script en de goede organisatie van onze host Kim, zorgden ervoor dat wij ons helemaal hebben kunnen inleven. Persoonlijk zat ik zelfs na de ontknoping nog in m’n rol! Een echte aanrader voor groepen die zin hebben in een avondje lol!

Moordvlucht Moordspel - Kasteel Woerden - Woerden Melissa de Kruik - Datum uitje: 18-11-2014 - Aantal deelnemers: 11 Een gezellig top avondje gehad! Hilarisch spel verhaal en bleef spannend tot op het einde! Wat een lol!

Miss Murder Moordsdiner - Hostellerie De Maasduinen - Velden Jos Munten - Datum uitje: 16-11-2014 - Aantal deelnemers: 19 Een leuke afsluiting op het einde van een gezellig familie weekend. Lekker gegeten met daarbij nog een spannende activiteit.

Miss Murder Moordspel - Het Borrelhuis - Hasselt Gina Vankroonenborg - Datum uitje: 15-11-2014 - Aantal deelnemers: 14 Het was een leuke ervaring, zeker als activiteit voor een vrijgezellenfeest!

Miss Murder Moordspel - Leonardo Hotel - Brugge Hanne Deleersnyder - Datum uitje: 15-11-2014 - Aantal deelnemers: 11 We hebben een hilarische avond gehad, gisteren! Dit was mijn eerste moorddiner en zeker niet mijn laatste. Tof tof!! Erg vlotte spelbegeleiding...

Moordvlucht Moordspel - Lange Jan Hotel - Amersfoort Mevrouw B. Staz - Datum uitje: 15-11-2014 - Aantal deelnemers: 18 Was leuk om zo met elkaar het spel te doen.!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Jessice Vercaigne - Datum uitje:14-11-2014 - Aantal deelnemers: 14 Zeer originele manier om te dineren. Onmiddellijk gespreksstof aan tafel! Ook de manier waarop je collega's zich inleven in hun rol (typetje, verkleden) maakt het extra leuk, en zo leer je elkaar eens op een andere manier kennen!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Mevrouw A. Ghekiere - Datum uitje:14-11-2014 - Aantal deelnemers: 14 Deze avond mocht ik een stoere vrouw spelen en de dames van mijn werk verleiden! Iedereen was prachtig uitgedost zodat we ons volledig in onze rol konden uitleven. Met een lekker maal erbij was dit diner volledig geslaagd en levert het vast ook heel leuke foto's en herinneringen op!

Moordvlucht Moordspel - Taverne De Krater - Genk Patrizia Bordoscia - Datum uitje: 14-11-2014 - Aantal deelnemers: 25 Het was een leuke avond, er werd veel gelachen!

Miss Murder Moordspel - Cafe Restaurant Fortuyn - Haarlem Mevrouw M. Nijhove - Datum uitje: 13-11-2014 - Aantal deelnemers: 20 Het was heel leuk, en het eten was lekker!

Miss Murder Moordspel - Cafe Restaurant De Belgishe Keizer - Zwolle Mevrouw W.J. Beerens - Datum uitje: 07-11-2014 - Aantal deelnemers: 19 Erg leuke en goed verzorgde aktiviteit!

Miss Murder Moordspel - Cafe Restaurant De Twee Heeren - Maastricht Mevrouw van Veen- Datum uitje: 07-11-2014 - Aantal deelnemers: 11 Was een heel leuk spel en we hebben heerlijk gegeten!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Karakter - Rotterdam Thinga Bouwens - Datum uitje: 08-11-2014 - Aantal deelnemers: 12 Fantastische avond gehad met ilse haar vrijgezellenfeest! Een keer anders uiteten, zo verkleed met elkaar en vooral het inleven in je rol als Harold Hartzenberger was een ervaring!

Miss Murder Moordspel - Restaurant Karakter - Rotterdam Nikki Batenburg - Datum uitje: 08-11-2014 - Aantal deelnemers: 12 Echt geweldig avond, Kim was super en eten ook lekker... was perfect!

Miss Murder Moordspel - Hotel Restaurant Baars - Harderwijk Egbert Scholten - Datum uitje: 08-11-2014 - Aantal deelnemers: 23 We hebben een leuke en spannende avond gehad!

Miss Murder Moordspel - Grand Cafeé Lebowski - Utrecht Mevrouw W. Molag - Datum uitje: 07-11-2014 - Aantal deelnemers: 23 Hartstikke leuk, erg gelachen en een niet verwachte moordenaar!

Miss Murder Moordspel - Grand Café Cinetone - Amsterdam Mevrouw R. Kuzee - Datum uitje: 06-11-2014 - Aantal deelnemers: 20 Erg gezellig en leuk gedaan! Leuke avond gehad!

Miss Murder Moordspel - Kasteel Woerden - Woerden Mevrouw H. Ferweda - Datum uitje: 06-11-2014 - Aantal deelnemers: 12 Gezellig tafelen en ondertussen onze hersens laten knarsen op zoek naar de moordenaar! Het eten was heerlijk, de entourage (kasteel) geweldig en het spel moordend!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Schlemmer - Den Haag Mevrouw P. Kok - Datum uitje: 04-11-2014 - Aantal deelnemers: 42 Heel leuk zo'n inactief spel. Zo leer je je collega's weer op een andere manier kennen. De presentatie was ook heel apart. Bovendien presenteerde de spelleidster het spel op een leuke, gezellige en ontspannen wijze. Dit smaakt naar meer!

Mini Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Hostellerie De Maasduinen - Velden Mevrouw M. Haver - Datum uitje: 1-11-2014 - Aantal deelnemers: 8 Het was heel gezellig en leuk om dit tijdens een diner te doen!

Food&Fun Culi Spel - Kasteel De Essenburgh - Hierden Mevrouw Jannie Leusink - Datum uitje: 30-10-2014 - Aantal deelnemers: 28 Super leuk gehad! Heel gezellig, goede spelleiding en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader! :)!

Food&Fun Culi Spel - Restaurant The Colour Kitchen - Utrecht Frank van Teeffelen - Datum uitje: 30-10-2014 - Aantal deelnemers: 26 Een hele leuke avond gehad die perfect verzorgd is door Diner.nl. Zeker aan te raden voor andere personeelsuitjes.

Food&Fun Culi Spel - Grand Dinner Cafe 't Boterhuis - Delft Ingrid Kleefstra - Datum uitje: 30-11-2013 - Aantal deelnemers: 30 Het was een leuk en gezellig bedrijfs uitje, goede organisatie en heerlijk gegeten!

Food & Fun Culi Spel - Kasteel De Essenburg - Hierden Mevrouw R. Schepers - Datum uitje: 30-10-2014 - Aantal deelnemers: 24 Het was voor ons als personeel werkzaam in de in de uitvaart een bijzonder geslaagde avond. Even los komen van je dagelijkse werkzaamheden. De omgeving maar ook het spel werkten daarin mee. Een fijne en goede begeleiding en lekker gegeten!

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Falke Denis - Datum uitje:25-10-2014 - Aantal deelnemers: 11 Ons supergoed geamuseerd in de lelijke wereld van schoonheid ;-) Gezellige teambuilding achter de rug waarbij de sfeer er goed inzat!!!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant The Colour Kitchen - Utrecht Lisanne Teeuwkens - Datum uitje: 24-10-2014 - Aantal deelnemers: 8 Gezellig uitje met een groep van 8 vrienden gehad. Lekker eten en een leuk spel, prima combinatie!

Miss Murder Moordspel - Restaurant XO - Haarlem Iris van Leeuwen - Datum uitje: 26-10-2014 - Aantal deelnemers: 30 Heb echt genoten, het spel was fantastisch. Ik werd prima geholpen

Miss Murder Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Brigitte Vanacoleyen - Datum uitje:25-10-2014 - Aantal deelnemers: 11 Ongelooflijk toffe teambuilding. Aanrader!!!!

Miss Murder Moordspel - Eigen locatie - Kessel-Lo België Stefanie Angkadjaja - Datum uitje: 23-10-2014 - Aantal deelnemers: 43 Wij hebben een fijne tijd beleefd! Niet alleen tijdens de activiteit zelf... De pret - teambuilding begon al een tijdje op voorhand. Er werden verkleedspullen uitgewisseld en collega's die geen verkleedtype zijn werden meegesleurd in de stroom van enthousiastelingen. Bovendien is dit spel toegankelijk voor iedereen!

Hollandse Helden - Eigen locatie - Creyl Mevrouw B. Meenks - Datum uitje: 24-10-2014 - Aantal deelnemers: 21 Beste Mensen, Het was een hele leuke avond met de collega's. we hadden zelf drinken en hapjes gemaakt en dan onze eigen humor mee. Tel daarbij de leuke presentatie van Kevin bij op. De moeilijke vragen hebbenwe hartelijk om ge lachen. Net niet gewonnen maar het ging om het samen zijn aangezien wij een eenzaam beroep hebben. We werken nooit samen. nogmaals dank jullie wel en vriendelijke groet, Barbara Meenks.

Moordvlucht Moordspel - Salons Carlos Quinto - Gent Elke Tremmerie - Datum uitje: 19-10-2014 - Aantal deelnemers: 9 Leuk en vooral heeeel veeel gelachen !!!!

Mini Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Restaurant Belvedere - Gouda Eric Blok - Datum uitje: 23-10-2014 - Aantal deelnemers: 6 Leuk moordspel 'De onfortuinlijke bankier' met de nodige taalgrapjes en verwijzingen naar bekende personen. Was prima te spelen icm met een diner.

Moordvlucht Moordspel - Land van Kokanje - Groningen Pieter Smit - Datum uitje: 22-10-2014 - Aantal deelnemers: 12 Leuk,gezellig en met een high-thee erbij ook lekker.

Miss Murder Moorddiner - Restaurant Karakter - Rotterdam Annelies Bouhuis - Datum uitje: 18-10-2014 - Aantal deelnemers: 18 Erg gezellige avond dankzij heerlijke maaltijd en het leuke en spannende spel!

Food & Fun Culi Spel - Kasteel De Essenburg - Hierden Mevrouw Raanhuis - Datum uitje: 13-10-2014 - Aantal deelnemers: 8 Super locatie! Super leuk spel, veel gelachen!

Miss Murder Moorddiner - Golden Tulip Tjaarda - Oranjewoud Heerenveen Sjirk Nieuwenhuis - Datum uitje: 11-10-2014 - Aantal deelnemers: 12 Zeer geslaagd ontspannen en een goed diner. Goed georganiseerd. Complimenten!

Miss Murder Moorddiner - Hostellerie De Maasduinen - Velden Marloe Bisschop - Datum uitje: 10-10-2014 - Aantal deelnemers: 10 Het was super gezellig!

Hollandse Helden Dinerspel - Restaurant Karakter - Rotterdam Anja Bons-Kuijs - Datum uitje: 10-10-2014 - Aantal deelnemers: 40 We hebben het spel met ons team gespeeld en ontzettend veel lol gehad!

Miss Murder Moorddiner - Hostellerie De Maasduinen - Velden Marianne Rouleaux - Datum uitje: 10-10-2014 - Aantal deelnemers:10 Heerlijk gegeten en een onvergetelijke avond gehad. Heel erg leuk georganiseerd. Ook met dank aan onze 2 collega's Mariet en Marlou die dit georganiseerd hebben!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Scarlatti - Leiden Mevrouw J. Benschop - Datum uitje: 08-10-2014 - Aantal deelnemers:92 We hadden een moorddadig leuke avond! De avond zelf was goed verzorgd, de uitnodigingen en spelinstructies vooraf maakte het uitnodigen erg makkelijk. Tel daar de voorpret bij op van het verkleden, en je komt tot een dikke 8.

Moordvlucht Moordspel - Kasteel De Essenburg - Hierden Iris van Vugt - Datum uitje: 04-10-2014 - Aantal deelnemers: 12 Was een leuke avond, het was leuk in mekaar gezet, humoristische begeleiding en lekker eten: kortom een geweldige avond!!!

Hollandse Helden Dinerspel - Restaurant Spinoza - Leeuwarden Gerbrig Visser - Datum uitje: 03-10-2014 - Aantal deelnemers: 26 Leuke avond gehad, lekker eten en goed vermaakt. Dus altijd top!

Moordvlucht Moordspel - Hotel Koffieboontje - Brugge Mevrouw Teunissen - Datum uitje: 02-10-2014 - Aantal deelnemers: 12 Erg leuk spel, niemand van ons heeft geraden wie de moordenaar was! Maar wat een lol hebben we gehad, dank jullie wel!

Miss Murder Moordspel - Hostellerie De Maasduinen - Veldenn De heer B. van den Boogaard - Datum uitje: 04-10-2014 - Aantal deelnemers: 12 Erg leuk, terwijl ik eerst nog dacht dat het niets zou worden. En uiteindelijk de enige met de goede oplossing.

Miss Murder Moordspel - Parc Centrum Sandur - Emmen Mevrouw G. Idema - Datum uitje: 04-10-2014 - Aantal deelnemers: 10 Gezellig. Je moet wel erg goed luisteren naar alle andere potentiele daders als deze aan het woord zijn. Anders ben je de draad zo kwijt.

Hollandse Helden - Restaurant Belvedere - Delft Olaf van den Dool - Datum uitje: 28-09-2014 - Aantal deelnemers: 15 Heel goed en leuk!

Moordvlucht Moordspel - Restaurant Heffer - Amsterdam Mevrouw H. Gijsbers - Datum uitje: 26-09-2014 - Aantal deelnemers: 24 Als jubilaris is deze avond onder andere voor mij georganiseerd. Mijn collega's wisten dat ik fan ben van detectives. Ik heb het een heel erg leuke avond gevonden, waarbij we tijdens een diner een (dubbele) moord hebben opgelost. Ik vond het in meerdere opzichten een "moord" avond. Wat mij betreft zal ik dit concept aanraden aan familie en vrienden.

Hollandse Helden - Restaurant Karakter - Rotterdam Sander Buth - Datum uitje: 26-09-2014 - Aantal deelnemers: 8 Super leuk spel en heerlijk gegeten. Echt een aanrader!