Restaurants waar u onze spellen kunt spelen

 

Moorddiner.be werkt samen met een groot aantal restaurants en hotels in België en Nederland. Deze zijn bekend met onze moordspellen en beschikken over voor onze dinerspellen geschikte zaalruimte.

Lunch, High Tea of luxer menu ook mogelijk

Alle op Moorddiner.be getoonde dinerspel araangementen zijn in combinatie met een basismenu. Deze menu's kunnen wisselen per periode of seizoen. Uitbreidingen en aanpassingen zijn eventueel tegen meerprijs vaak mogelijk. Met dieetwensen wordt altijd rekening gehouden.

Liever een dinerspel in de middag? Dan is het heel vaak mogelijk om i.p.v. een diner het spel tijdens een lunch of bijvoorbeeld tapas te spelen.

Zelf gevonden restaurant

Voor groepen vanaf 15 personen kun je onze dinerspellen met spelbegeleiding ook spelen in een zelf gekozen locatie/restaurant. Wij komen naar de door jou geboekte locatie toe om het dinerspel te begeleiden.

Webshopspellen In onze webshop vind je betaalbare dinerspellen en -quizen die je eenvoudig zelf kunt begeleiden. Een originele invulling voor gelegenheden met kleinere groepjes of bij een beperkt budget. Leuk om te doen en je kunt zelf gewoon meespelen!