Restaurants waar u onze spellen kunt spelen

 

Moorddiner.be werkt samen met een groot aantal restaurants en hotels in België en Nederland. Deze zijn allen bekend met onze moordspellen en beschikken over sfeervolle dinerzalen die zeer geschikt zijn voor onze moordspellen.

Lunch, High Tea of luxer menu ook mogelijk

Alle moorddinerarrangementen die op Moorddiner.be getoond worden zijn in combinatie met een voorbeeld van het standaard menu. Je kunt tegen meerprijs echter ook kiezen voor een uitgebreider of luxer menu. Daarnaast biedt een aantal locatie ook de mogelijkheid om het moordspel tijdens een High Tea of lunch te spelen. Met dieetwensen wordt altijd rekening gehouden.

Zelf gevonden restaurant

Voor groepen vanaf 15 personen kun je onze dinerspellen met spelbegeleiding ook spelen in een zelf gekozen locatie/restaurant. Je zorgt dan zelf voor een locatie en diner, onze spelbegeleiding komt daar vervolgens naartoe om het moordspel te begeleiden.

Webshopspellen Mocht je een spel willen zonder spelbegeleiding, dan kun je kiezen voor een spel uit onze webshop. Deze worden per post naar je verzonden. Deze spellen kun je bijvoorbeeld thuis, op kantoor of in een zelf gevonden locatie spelen.