Een bedrijfsfeest organiseren?

Moordvlucht Moordspel

Geniet tijdens dit bedrijfsfeest van deze hilarische moordklucht in combinatie met een verrukkelijk diner, lach of chique High Tea! Alles van hoog niveau want Moordvlucht speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kom in de dynamische sfeer van de luchtvaart. Kruip in de huid van één van de markante passagiers of crewleden en probeer uit te vogelen wie Captain Van Bill op 10 kilometer hoogte vergiftigde. Wij heten u van harte welkom aan boord! Een Moordvlucht Moordspel boekt u gemakkelijk en snel op Moorddiner.be.


Meer informatie

Moordspel De Ongenode Gast

Geniet tijdens dit bedrijfsfeest van deze hilarische moordsoap gecombineerd met een voortreffelijk diner, lunch of chique High Tea! Wie vermoordde Tante Jopie? Dat is de centrale vraag bij Moordspel “De Ongenode Gast”. Een interactief en entertainend moordspel. Geschikt voor interactieve bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiefeesten gevierd door de meest uiteenlopende gezelschappen van 8 tot 250 personen. Kruip in de rol van één van de markante personages en probeer uit te vinden wie Tante Jopie voorgoed het zwijgen oplegde. Een Nederlands/Vlaamse productie, te reserveren in talloze sfeervolle aangesloten restaurants of in een locatie van eigen keuze. Tegen een verrassend lage prijs!


Meer informatie

Miss Murder Moordspel

Dit spannende maar vooral komische moordspel speelt zich af op het tropische Coco Island. Wie vermoordde Miss Mexico en Miss Venezuela? Ga tijdens uw bedrijfsfeest samen met collega's, vrienden of familie op zoek naar de dader. Ondertussen verzorgt het restaurant een voortreffelijk diner. Acteren, rechercheren én dineren tegelijk dus. Een originele maar ook betaalbare manier van feestvieren is moeilijk te vinden? Welnee, het Miss Murder reserveert u gewoon via Moorddiner.be.


Meer informatie

Flight Murder Mystery Game

Flight Murder Mystery Game is de vertaalde versie van ons Moordvlucht Moordspel en is daarmee een ideale Engelstalige activiteit voor internationale groepen die een bedrijfsfeest op een originele manier willen vieren. Interactief, amusant en betaalbaar, zo'n bedrijfsfeest beleefde u nog nooit! Tussen de spelronden door wordt er ook nog eens een heerlijk menu geserveerd.


Meer informatie

Dinerquiz The Code

Dinerquiz The Code is de leukste invulling voor het komende bedrijfsfeest. Speel in teams de spannende en komische dinerquiz, probeer de code van de geheimzinnige box op tafel te kraken en ontdek welke beloning er in zit. Zo'n verrassend bedrijfsfeest beleefden u en uw collega's, vrienden of familie nog nooit!


Meer informatie

Food & Fun Culi Spel

U mag tijdens dit dinerspel lekker kliederen en klodderen met de meest uiteenlopende ingrediënten, maar ook creatief en zelfs muzikaal bezig zijn met eten en drinken. Zo smakelijk én vermakelijk uitje heeft u vast nog nooit meegemaakt! Food&Fun Culi Spel is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop. Kortom een super tof idee om als bedrijfsfeest  te reserveren.


Meer informatie

Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

Speur zelf in een spannende én komische detective. Bij dit moordspel is geen spelbegeleiding nodig want het moord onderzoek wordt geleid door... het slachtoffer zelf! De spel-instructies staan in de spelboekjes en alles wijst zichzelf. De Onfortuinlijke Bankier is het leukste en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of wat voor locatie dan ook. Een betaalbaar bedrijfsfeest organiseren is ineens een stuk eenvoudiger geworden. Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop


Meer informatie

Into The Box - Kluiskraakquiz

Into The Box is zeker en vast de meest bijzondere invulling voor uw bedrijfsfeest. Dit spannende en amusante doe-het-zelf spel kan bijvoorbeeld in de middag worden gespeeld in combinatie met een lunch of hapjes. Of speel Into The Box als avondactiviteit met aansluitend een heerlijk diner. Into The Box is een betaalbaar en origineel bedrijfsfeest en is tevens geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.


Meer informatie

Hollandse Helden Spel

Een bedrijfsfeest organiseren met een Hollands tintje? Reserveer het Hollandse Helden spel. Met een maffe muts op gaan de teams strijden. Wie weet het meest over de Hollandse showbizz, sport, politiek en geschiedenis? Quotes, feiten, roddels, alles over de meest uiteenlopende Hollandse Helden komt voorbij! En ook imitatietalent en zangvogeltjes krijgen een kans. Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een bedrijfsfeest met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website.


Meer informatie


 

Bedrijfsfeest

Gaat u binnenkort een bedrijfsfeest organiseren? En bent u op zoek naar iets dat het teamgevoel versterkt maar ook vooral amusant is? Een dinerspel voegt dit allemaal briljant samen. Lekker eten met een leuke teambuilding activiteit voor een betaalbare prijs. Het perfecte bedrijfsfeest bestaat niet, maar met bijvoorbeeld een moorddiner van Moorddiner.be komt u aardig in de buurt.

Een bedrijfsfeest voor iedereen

Een bedrijfsfeest met één van onze dinerspellen staat immers gelijk aan lekker uit eten, veel lachen en sfeer. De spellen kunnen in veel restaurants al vanaf acht personen gespeeld worden, maar zijn ook heel geschikt voor feesten van hele grote groepen tot 250 personen.

Talloze arrangementen voor een origineel bedrijfsfeest

Op onze website vindt u een groot aantal arrangementen in de meest uiteenlopende locaties. Wij bieden dinerspellen in restaurants in bijvoorbeeld Gent, Antwerpen, Hasselt en Brugge en nog een aantal andere steden. Er is altijd een locatie bij u in de buurt. Allemaal volledig verzorgd en verrassend vriendelijk geprijsd. Voor een origineel en betaalbaar bedrijfsfeest hoeft u dus niet verder te zoeken!