Dinerquiz Food&Fun in Bistro Ald Lemmer in Lemmer

Culinair bezig zijn is tof. Om te doen, naar te kijken, over te praten of te lezen. Dinerquiz Food&Fun in Bistro Ald Lemmer in Lemmer voorziet in allemaal! Food&Fun Culi Spel in Bistro Ald Lemmer is een ludieke variant op kookworkshops. Waarbij niet zozeer gekookt wordt - dat doet de echte chef - maar wel gegarneerd, opgemaakt en gekliederd. Geen kookinstructie dus maar een feest van creativiteit, humor en lekker eten.

Als de teams gevormd zijn, gaan de deelnemers getooid met een Food&Fun koksmuts de culinaire strijd aan. Wie heeft de beste smaakpapillen, welk team bedenkt de origineelste gerechten en wie wint het Culinair Songfestival? Om maar wat te noemen. Allemaal in een sfeer van gezelligheid en vooral niet te serieus.

Dinerquiz Food&Fun in Bistro Ald Lemmer is beslist het leukste en best geprijsde alternatief voor een kookworkshop in Lemmer.


Informatie over Dinerquiz Food&Fun

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Bistro Ald Lemmer. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Dinerquiz Food&Fun in Bistro Ald Lemmer

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €27,95 + Spel €27,45 = €55,40 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €27,95 + Spel €25,00 = €52,95 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 40 personen Diner €27,95 + Spel €22,50 = €50,45 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 40 personen
3 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Lemmer

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Food&Fun Culi Spel;
  • een heerlijk drie gangen menu (voor- en nagerecht maakt u zelf aan tafel);
  • een leuk aandenken;
  • uw eigen aparte zaal;
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen.

 

Food & Fun Culi Spel menu bij Bistro Ald Lemmer

Het voor- en nagerecht bestaan ieder uit minimaal vijf uitgelezen ingrediënten en u maakt dit zelf aan tafel. Het hoofdgerecht wordt uitgeserveerd. Met dieetwensen wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.

Voorbeeldmenu - a €27,95 per persoon

Voorgerecht:
Rund carpaccio-
Pijnboompitten, balsamico dressing, Parmezaanse kaas,
Sla, tomaat, komkommer en rode ui
* * *
Hoofdgerecht keuze uit:
Steak Ald Lemmer geserveerd met zwarte bonensaus
Varkensschnitzel geserveerd met champignonroomsaus
Krokante buikspek, 48 uur bereid in guinness bier
Gebakken Kabeljauw met mosterd espuma
* * *
Nagerecht:
Tiramisu-
lange vinger, slagroom, aardbei crumble, atsina cress

Waar ligt Bistro Ald Lemmer ?

Oudesluis 9
Lemmer

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Bistro Ald Lemmer. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Bistro Ald Lemmer vindt u hier

 

 

Bistro Ald Lemmer

Midden in het oude centrum van het voormalig vissersdorp Lemmer is Bistro Ald Lemmer gevestigd in het historische pand Oude Sluis 9. Dit etablissement werd in 1773 als pakhuis gebouwd maar in 1790 ging de eigenaar het huis bewonen. Tot op heden heeft het die woonfunctie behouden, alleen is het gebruik van de kelder inmiddels veranderd. Hierin is nu Bistro Ald Lemmer gevestigd en kan er in een authentieke sfeer geluncht, geborreld en gedineerd worden. Bistro Ald Lemmer beschikt over gezellige zaalruimten waar onze dinerspellen gespeeld worden. Uiteraard kunt u van een bistro voortreffelijk eten en vakkundige en vriendelijke bediening verwachten.


 

De plaats Lemmer

Lemmer is een bekende watersportplaats welke ligt aan de Friese meren en het IJsselmeer. De oude vissersplaats is vanuit omliggende plaatsen zoals Emmeloord, Lelystad, Zwolle, Meppel, Heerenveen en zelfs vanuit de Randstad gemakkelijk bereikbaar.  In de zomer is Lemmer een drukke toeristische trekpleister met veel terrassen, restaurants en jachthavens. Lemmer heeft zo´n 10.000 inwoners die zichzelf Lemsters noemen en waarvan schaatser Rintje Ritsma bijgenaamd De Beer van Lemmer één van meest bekende is. Vroeger was Lemmer een belangrijke vissersplaats met een vloot van 146 schepen. Het dorp is door de eeuwen heen door vele bezetters zoals de Hollanders, het Bisdom Utrecht, de Spanjaarden en zelfs de Engelsen beïnvloed en gevormd. Wellicht dat hieraan Lemmer zijn verrassend wereldse en dynamische sfeer ontleend. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten vanuit allerlei streken is Lemmer een perfecte uitvalshaven, en niet alleen in het zomerseizoen.