Into The Box - Kluiskraakquiz

 • Doe-het-zelf-spel (geen spelbegeleiding van Dinerspel.nl);
 • Van 4 tot 250 personen;
 • Iedere deelnemer krijgt zijn/haar eigen spelboekje;
 • De spelboekjes worden besteld via de webshop;
 • U ontvangt bij elke bestelling één kist met cijferslot en inhoud;
 • Op verzoek en voor grote groepen kunt u tegen meerprijs extra, identieke boxen/kisten bestellen;
 • Geen spelbegeleiding nodig (doe-het-zelf-spel), hooguit iemand die het voortouw neemt;
 • Organisator kan gewoon meespelen;
 • Geen voorbereiding nodig;
 • Na het spel heeft elk team een code. Welk team heeft de juiste?;
 • De speler met de meeste juiste antwoorden mag de box plus inhoud houden;
 • Één op de zoveel boxen bevat een prijs van serieuze waarde voor de beste individuele speler. Gaat u met die prijs naar huis?
 • Tijdsduur: maximaal 2 uur, exclusief diner of lunch;
 • Spel kan overal gespeeld worden: thuis, op het werk of kantoor, in een restaurant of in één van onze vaste locaties;
 • Eventueel te combineren met een diner, hapjes of tapas.
Maximaal 2 uur

 

Into The Box - Kluiskraakquiz

Nu te reserveren en vanaf 15 juli 2017 te spelen!

Into The Box is een betaalbaar en verassend doe-het-zelf-spel. Bij dit spel staat er een gesloten kluis op tafel. De gemaakte teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle deelnemers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin de interessante en grappige vragen en opdrachten. De antwoorden leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die uw team heeft gevonden de juiste? Gaat de kluis inderdaad open? En zo ja, wat zit erin?

Buitenaards entertainment

“Unit Experiment Alien” vormt het verhaal van Into The Box. Wetenschapper Frank Bij de Pinken laat na zijn dood een mysterieuze box met een cijferslot achter. In een bijgaande brief vertelt hij dat er opzienbarend nieuws over buitenaards leven in zit. De enige manier om de code van het slot te kraken, is door een quiz te spelen. Behalve populair wetenschappelijke vragen krijgen de spelers ook vragen en opdrachten over sport, cultuur en showbusiness.

Op de één of andere manier is Bij de Pinken vooral gefascineerd door het laatste. Volgens hem is er namelijk een bizarre link tussen buitenaards leven en entertainment. Vreemd… U kunt er precies achter te komen wat hij daar mee bedoelt door de quiz zo goed mogelijk te spelen en de goede cijfercombinatie te vinden.

Doe-het-zelf spel wijst zichzelf

Bij Into The Box wijzen de regels zichzelf, daar heeft Bij de Pinken wel voor gezorgd, dus er is geen spelbegeleiding voor nodig. Het spel kan met ieder denkbaar aantal spelers gespeeld worden. Vorm zelf teams en ga de strijd aan met elkaar! Met de Into The Box quiz bent u al verzekerd van zo´n anderhalf á twee uur competitie, humor en interactie. Maar het openen van de kluis, of niet, is natuurlijk het hoogtepunt! Is de code gekraakt en zo ja, wat zit er in de box? De speler met de meeste juiste antwoorden mag de box plus inhoud houden. En als extraatje kan het zijn dat er behalve het geheim van Bij de Pinken ook nog een andere, waardevolle prijs in de box zit. Dubbel spannend!

Overal te spelen

Om Into The Box te kunnen spelen, bestelt u de box met bijbehorende spelboekjes in onze webshop. Vervolgens kunt u dit meenemen naar een restaurant van uw eigen keus of u speelt het spel gewoon thuis. Into The box is een perfecte middagactiviteit gecombineerd met bijvoorbeeld een lunch of borrelhapjes. Of maak er een spannende avond van met Into The Box en geniet met uw gezelschap van een gezellig diner achteraf.

Voor verschillende gelegenheden

Into The Box is een amusant en betaalbaar spel dat een originele activiteit vormt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, bedrijfsfeestjes en nog veel meer gelegenheden. Ook zeer geschikt als middagactiviteit in combinatie met hapjes of met een diner als afsluiting. Doe uw familie, vrienden of collega's een plezier en bestel Into The Box in onze webshop!

Bij Into The Box wordt in teams gespeeld, maar de beste individuele speler, mag de box met inhoud mee naar huis nemen! Één op de zoveel boxen bevat naast de geheime inhoud ook een prijs die echt de moeite waard is. Hiermee wordt het spelen van Into The Box nóg spannender!

Zowel voor Vlaamse als Nederlandse groepen

Into The Box is gericht op zowel Vlaamse als Nederlandse spelers. Inhoudelijk bevat de quiz zowel Belgische onderwerpen die ook bij Nederlanders bekend zijn, als andersom.
Klik op een plaats waar u Into The Box - Kluiskraakquiz kunt spelen