Miss Murder Moordspel in Restaurant Baltimore in Almere

In Restaurant Baltimore in Almere zijn twee beeldschone vrouwen vermoord! Tijdens Miss Murder Moorddiner dan, niet echt natuurlijk. Kruip in de huid van één van de markante personages uit Miss Murder Moordspel en ga samen met uw medespelers op zoek naar de dader!

In gedachten verlaten we Restaurant Baltimore in Almere en gaan naar Coco Island, het tropische privé eiland van miljardair Bruce Ranson waar dit jaar de Miss World Verkiezingen plaatsvinden. Vlak voor finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela vermoord! De dader moet zich op het eiland bevinden. Tijdens dit humoristische moorddiner zijn de gasten speurders en "acteurs"tegelijk.

Verlies uzelf in het boeiende verhaal van Miss Murder Moordspel en geniet ondertussen van een heerlijk diner bereid door de chef van Restaurant Baltimore in Almere!

Miss Murder Moordspel met lunch of hapjes
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner. Maar u kunt Miss Murder Moordspel ook overdag spelen. In overleg met het restaurant kunt u dan kiezen voor een andere culinaire invulling zoals bijvoorbeeld een lunch of High Tea.


Informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Baltimore. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in Restaurant Baltimore

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €24,50 + Spel €27,50 = €52,00 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €24,50 + Spel €25,00 = €49,50 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 35 personen Diner €24,50 + Spel €22,50 = €47,00 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 35 personen
3 tot 3,5 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Almere

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Miss Murder Moordspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Restaurant Baltimore bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu a €24,50 per persoon

Pomodori soep met basilicum en bosui
* * *
Varkenshaas sate methuisgemaakte atjar, ananas, frites en mayonaise
* * *
Dame blanch warme chocolade saus, vanille ijs en slagroom

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

Voorbeeld menu a €30,50 per persoon

Runder carpaccio met nootjes, parmezaanse kaas, chips en truffeldressing
* * *
Gebraden diamanthaas, creme van aardpeer, wortel, rosti en jus van meloesuitjes
* * *
Panna cotta van witte chocolade, mango, schuimpjes en sorbetijs van aardbeien

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden

Waar ligt Restaurant Baltimore ?

Baltimoreplein 106
Almere

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Restaurant Baltimore. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

 

Restaurant Baltimore vindt u hier

 

 

Restaurant Baltimore

Deze nieuwe etablishement is een voormalig politiebureau dat geheel is omgetoverd naar een comfortabel en gezellig restaurant.  Vroeger was de koffie hier niet te drinken, maar nu worden er heerlijke verse kopjes koffie voor u gemaakt en prachtige wijnen geserveerd. Of prefereert u misschien een perfect getapt biertje uit de Saxofoon-tap? Deze toffe dinerspel-locatie ligt centraal gelegen in Almere Buiten en is daarmee de ideale plek voor u  teamuitje of vrijgezellenfeestje in Almere. Geniet van een overheerlijk diner en speelt u ondertussen één van onze zotte dinerspellen.


 

De plaats Almere

De gemeente Almere heeft 188.209 inwoners en grenst aan de gemeente Lelystad en Zeewolde. Almere is een levendige stad met een kleine maar toch rijke historie. In de 2e helft van de twintigste eeuw heeft Almere zich ontwikkeld als één van de grootste steden van Flevoland. Het centrum van Almere Stad, het grootste stadsdeel, is sterk aan het uitbreiden. In 2006 is het eerste deel van het nieuw gebouwde stadscentrum gereed gekomen. Het voornaamste gebouw hiervan is de Citadel, ontworpen door Pritzker Prize-winnaar Christian de Portzamparc. Begin 2007 zijn de nieuwe Schouwburg Almere en Kunstencentrum de Kunstlinie in gebruik genomen. Het opvallende pand, gelegen aan het Weerwater, is op 8 juni 2007 officieel geopend door koningin Beatrix.