Moordspel De Ongenode Gast

  • Moordspel voor 8 tot 250 personen;
  • Onder begeleiding van vakkundige spelhosts;
  • Alle deelnemers kunnen een personage spelen;
  • Deelnemers dragen het script voor en "acteren" dus zelf;
  • Verkleden in stijl personage mogelijk, niet verplicht;
  • Moordspel duurt 3 tot 3,5 uur inclusief dineren;
  • Nederlands/Vlaamse productie;
  • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen;
  • Ook te boeken in zelf gekozen locatie;
  • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes (in overleg met het restaurant

3 tot 3,5 uur

 

Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel “De Ongenode Gast” is een briljante mix van entertainment en hersenkraken. Dé perfecte invulling voor een interactief bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest vol sfeer en humor. Moordspel “De Ongenode Gast” is ook nog eens verrassend betaalbaar én geschikt voor uiteenlopende groepsgrootten vanaf acht personen. Te reserveren in talloze locaties in heel Nederland en Vlaanderen of eventueel in een restaurant van uw eigen keuze.

Ook voor Vlamingen!

Moordspel “De Ongenode Gast” is een Nederlands/Vlaamse productie, bevat Vlaamse elementen en stemmen en is dus ook heel geschikt voor een Vlaams publiek.

Moordspel op stand

Dit pittige moordmysterie is gebaseerd op de chique entourage van mediatycoon John Donkervoort. Tijdens zijn zestigste verjaardag komt huishoudster Tante Jopie onuitgenodigd en stomdronken binnenvallen en dreigt familiegeheimen te gaan onthullen. Een uur later is ze dood. Wie van de tien markante personages uit het moordspel heeft dat op z’n geweten? Neem zelf de rol aan van één van de verdachten en probeer de dader te ontmaskeren. Of misschien bent ú dat wel!

Slim moordspel format

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” “acteren” de gasten zelf onder begeleiding van een leuke spelhost in deze hilarische en spannende moordsoap. Het script wordt geboden in de vorm van een ingenieus spelboekje per speler en een professioneel audio-script. Alle spelronden worden aangevuld en afgesloten met geweldig leuke geluidsfragmenten, exclusieve muziekjes en stemmetjes. Als finale is er zelfs een muzikale afsluiting die met een beetje geluk door een aantal van de personages wordt verzorgd. Zo’n bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest beleefde u nog nooit!

Verkleden

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” hoort een uitnodiging. Hierin kunt u voor al uw gasten een personage selecteren, castingbureautje spelen dus, en hen deze eventueel vooraf aan iedereen toesturen. De deelnemers kunnen zich dan desgewenst helemaal uitdossen in de stijl van de personages. Dit is uiteraard niet verplicht maar geeft het moordspel wel een extra dimensie. De precieze werking en regels van het moordspel kunt u vinden in het document spelregels.
(let op! Verkleedspullen zijn niet inbegrepen, de spelers moeten hier zelf voor zorgen.)

Culinair genieten

Dan zouden we bijna vergeten dat bij Moordspel “De Ongenode Gast” ook een culinair gedeelte hoort. Onze arrangementslocaties bieden allemaal een diner, of eventueel lunch of High Tea in combinatie met het spel. Eet- en spelronden worden dan met elkaar afgewisseld. Boekt u in een zelf gevonden of eigen locatie (mogelijk vanaf 15 personen), dan dient u zelf voor het eten en de drankjes zorg te dragen.

Beschikbaarheid opvragen en reserveren

Beschikbaarheid opvragen en reserveren kan gemakkelijk en snel via de beschikbaarheidsformuliertjes op deze website. Heeft u nog vragen? Dan staan wij u graag telefonisch of per e-mail te woord.