Moordspel De Ongenode Gast

 • In een aantal restaurants al vanaf 8 personen te reserveren met online e-presentatie (zelf begeleiden)
 • Vanaf 15 personen, indien beschikbaar ook mogelijk met spelbegeleiding door spelhost van Moorddiner.be.
 • €32,50 per persoon (incl. 21% BTW) voor de versie met spelbegeleiding van Moorddiner.be
 • €19,95 per persoon (incl. 21% BTW) het spel met online e-presentatie
 • Deze prijzen zijn exclusief diner en drank. De prijzen van diner en de drankjes verschillen per locatie.
 • Nederlandstalig Moordspel (niet beschikbaar in het Engels) geschikt voor  groepen van 8 tot 250 personen 
 • Je speelt het spel altijd in je eigen aparte zaal. Dit is bij de prijs inbegrepen
 • Alle deelnemers kunnen een personage spelen. Personages kunnen meerdere keren voorkomen bij grotere groepen.
 • Deelnemers dragen het script voor en "acteren" dus zelf
 • Rollen vooraf of ter plaatse verdelen is mogelijk m.b.v. onze leuke uitnodiging
 • Verkleden in stijl personage is mogelijk maar niet verplicht
 • De deelnemers of organisatie zorgen zelf voor eventuele verkleedspullen
 • Moordspel duurt 3 tot 3,5 uur inclusief dineren
 • Nederlands/Vlaamse productie
 • Arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen
 • Ook te boeken in zelf gekozen locatie
 • Te spelen in combinatie met diner, lunch, High Tea of hapjes
 • Gericht op volwassen publiek. Minimale leeftijdsindicatie 16 jaar

 

3 tot 3,5 uur

 

Moordspel De Ongenode Gast

Moordspel “De Ongenode Gast” is een briljante mix van entertainment en hersenkraken. Dé perfecte invulling voor een interactief bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest vol sfeer en humor. Moordspel “De Ongenode Gast” is ook nog eens verrassend betaalbaar én geschikt voor uiteenlopende groepsgrootten vanaf acht personen. Te reserveren in talloze locaties in heel Vlaanderen en Nederland of eventueel in een restaurant van jouw eigen keuze.

Ook voor Vlamingen!

Moordspel “De Ongenode Gast” is een Nederlands/Vlaamse productie, bevat Vlaamse elementen en stemmen en is dus ook heel leuk voor een Vlaams publiek.

Moordspel op stand

Dit pittige moordmysterie is gebaseerd op de chique entourage van mediatycoon John Donkervoort. Tijdens zijn zestigste verjaardag komt huishoudster Tante Jopie onuitgenodigd en stomdronken binnenvallen en dreigt familiegeheimen te gaan onthullen. Een uur later is ze dood. Wie van de tien markante personages uit het moordspel heeft dat op z’n geweten? Neem zelf de rol aan van één van de verdachten en probeer de dader te ontmaskeren. Of misschien ben jij dat wel!

Slim moordspel format

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” “acteren” de gasten zelf onder begeleiding van een leuke spelhost in deze hilarische en spannende moordsoap. Het script komt in de vorm van een ingenieus spelboekje per speler en een professioneel audio-script. Alle spelronden worden aangevuld en afgesloten met geweldig leuke geluidsfragmenten, exclusieve muziekjes en stemmetjes. Als finale is er zelfs een muzikale afsluiting die met een beetje geluk door een aantal van de personages wordt verzorgd. Zo’n bijzonder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest beleefde je nog nooit!

Verkleden

Bij Moordspel “De Ongenode Gast” hoort een uitnodiging. Hierin kan je voor alle gasten een personage selecteren - castingbureautje spelen dus - en deze vooraf aan iedereen toesturen. De deelnemers kunnen zich dan desgewenst helemaal uitdossen in de stijl van de personages. Dit is uiteraard niet verplicht maar geeft het moordspel wel een extra dimensie. De precieze werking en regels van het moordspel kan je vinden in het document spelregels.
(let op! Verkleedspullen zijn niet inbegrepen, de spelers moeten hier zelf voor zorgen.)

Culinair genieten

Dan zouden we bijna vergeten dat bij Moordspel “De Ongenode Gast” ook een culinair component hoort. Onze arrangementslocaties bieden allemaal een diner, of eventueel lunch in combinatie met het spel. Eet- en spelronden worden dan met elkaar afgewisseld. Boek je in een zelf gevonden of eigen locatie, dan dien je zelf voor het eten en de drankjes zorg te dragen.

Beschikbaarheid opvragen en reserveren

Beschikbaarheid opvragen en reserveren kan gemakkelijk en snel via de beschikbaarheidsformuliertjes op deze website. Heb je nog vragen? Wij staan je graag telefonisch of per e-mail te woord.

Ook te reserveren met online e-presentatie

Bij deze versie van Moordspel "De Ongenode Gast" is geen spelbegeleiding van Dinerspel.nl aanwezig. Je begeleidt zelf met behulp van een online e-presentatie vanaf je eigen laptop of tablet het spel. Dit is eenvoudig en kan niet misgaan zolang je de instructies opvolgt. Meer informatie vind je hier.