Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier in eigen locatie

Tijdens dit moordspel kan u zelf speuren in een spannende én komische detective. Doe-het-zelf moordspel "De Onfortuinlijke Bankier" is speciaal daarvoor gemaakt. Bij dit moordspel is geen spelbegeleiding niet benodigd want het moordonderzoek wordt geleid door... het slachtoffer zelf! De spel instructies staan in de spelboekjes en alles wijst zichzelf.

De Onfortuinlijke Bankier is het meest amusante en goedkoopste moordspel voor thuis, op het werk of welke locatie dan ook. Een betaalbaar idee voor bijzondere gelegenheden: familiediner, bedrijfsfeestje of bijvoorbeeld een feestje met vrienden. Ook heel geschikt als verrassende activiteit voor de feestdagen.

Moorddiner van echte cuisinier

Kiest u er voor om het spel thuis te spelen, dan kunt u met het culinaire gedeelte echt alle kanten op: van bezorgpizza tot uw eigen kookkunsten of een High Tea. Voor de kookliefhebbers bedacht de Vlaamse cuisinier Fons Nicolay bijpassende recepten. Buitengewoon plezant geschreven, gemakkelijk te bereiden en verrukkelijk! Deze recepten ontvangt u gratis bij het moordspel. Zowel een Nederlandse als Vlaamse versie beschikbaar in onze webshop.


Meer informatie over Doe-het-zelf moordspel De Onfortuinlijke Bankier

 

Eigen locatie

Vanaf 15 personen kunt u een aantal van onze dinerspellen ook organiseren in een door u zelf gekozen locatie in België. U boekt het spel dan rechtstreeks bij Moorddiner.be en regelt zelf een locatie, bijvoorbeeld een restaurant bij u in de buurt. Onze presentatoren maken er vervolgens samen met het publiek een fantastische avond of eventueel middag van.

De betreffende locatie dient wel aan enkele eenvoudige voorwaarden te voldoen. Bijvoorbeeld:

  • Uw groep beschikt over een eigen afgesloten ruimte;
  • De locatie moet bereid zijn zich enigszins aan te passen aan het draaiboek/schema van het spel;
  • De locatie dient goed bereikbaar te zijn met openbaar vervoer en met de auto.