Flight Murder Mystery Game in Het Heerenhuis in Groningen

Flight Murder Mystery Game is the most fun English spoken mystery game in Het Heerenhuis Groningen. Dinerspel.nl presents this hilarious whodunnit game in Groningen with Het Heerenhuis. Certainly a surprisingly original and affordable activity for every company outing or bachelor party in Groningen. Complete, interactive and perfectly suitable for almost any international or English speaking group. Flight Murder Mystery Game is literately a high levelled way to spend your evening with collegues, friends or family in Het Heerenhuis Groningen!

Attention! Flight Murder is our Dutch "Moordvlucht Moordspel" translated in English and does contain some pretty spicy Dutch humour.


Informatie over Flight Murder Mystery Game

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Het Heerenhuis. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Prijzen Flight Murder Mystery Game in Het Heerenhuis

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 8 t/m 14 personen Diner €22,95 + Spel €27,50 = €50,45 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €22,95 + Spel €25,00 = €47,95 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 59 personen Diner €22,95 + Spel €22,50 = €45,45 incl. BTW p.p.
Van 60 t/m 100 personen Diner €22,95 + Spel €20,00 = €42,95 incl. BTW p.p.

 


Van 8 tot 100 personen
About 3 - 3,5 hours
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Groningen

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Flight Murder Mystery Game;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Het Heerenhuis bij dit dinerspel

Voorbeeld menu - Drie gangen € 22,95 per persoon

VOORGERECHT 
Huisgemaakte Groninger mosterdsoep 
of
Soep van de dag (altijd vegetarisch verkrijgbaar)

* * *
HOOFDGERECHT 
Vis van de dag 
of
Runderstoofpotje
of
Gnocchi 
of
HeerenSaté 

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met een rijkelijk gevulde salade,
verse frieten en eigen stijl mayonaise.
* * *
NAGERECHT 
Huisgemaakte kaneelcheesecake 
geserveerd met een bijpassend bolletje ijs

(Vanaf 30 personen wordt het diner in buffetvorm geserveerd. Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden)

Waar ligt Het Heerenhuis ?

Spilsluizen 9
Groningen

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Het Heerenhuis. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

Reserveringsvoorwaarden / Werkwijze

 

Het Heerenhuis vindt u hier

 

 

Het Heerenhuis

Gelegen aan de één van de vele mooie grachten in Groningen, ligt Restaurant Het HeerenHuis. Van lunch, diner, borrel of feest; alles is mogelijk. Het statige pand straalt warmte en gezelligheid uit, waardoor u en uw gasten zich meteen op hun gemak voelen. Een uitstekende locatie in het Centrum van Groningen voor een dinerspel als bedrijfsuitje, vrijgezellen of teambuilding.


 

De plaats Groningen

Groningen is niet voor niets de stad met de meest tevreden inwoners. Het is één van de meest veelzijdige en populaire steden van Nederland, waar elk moment van de dag wat te beleven valt. Groningen is ontstaan aan het einde van de Hondsrug, een brede zandrug die in Drenthe begint. Al sinds 300 voor Christus is Groningen een bewoonde stad. In de 14e eeuw sloot Groningen zich aan bij het Hanzeverbond: een verbond van kooplieden en aangesloten steden in Europa. Hiermee is Groningen een Hanzestad. In het Hanzehuis van de stad worden nu nog steeds producten verkocht die tijdens dit verbond verhandeld werden. Je kunt hier een aantal heerlijke specialiteiten vinden, zoals de Lübecker marsepein, bijzondere theeën en het beroemdste snoepgoed van Frankrijk: Les Anis de Flavigny, lekkere anijssnoepjes in een ouderwetse verpakking.

Shop till you drop! Een weekend Groningen begint in de levendige winkelstraten van de stad. Groningen heeft een enorm aanbod aan winkels. Het is dan ook niet gek dat Groningen in 2005 tot beste winkelstad is uitgeroepen. Naast de winkels, van grote warenhuizen tot kleine boetiekjes, staat Groningen bekend om zijn gezellige markten, die zeker een bezoekje waard zijn. Je vindt hier verse eetwaren uit elk land dat je maar kunt bedenken. Ook voor kleding en allerlei leuke hebbedingetjes kun je op de markt terecht. Uitgewinkeld? Maak dan een keuze uit het enorme aanbod van restaurants, om te genieten van een heerlijk diner. Van Nederlands tot Aziatisch, de stad heeft zeker geen gebrek aan diversiteit. Liever een simpele maar toch lekkere hap? Schuif dan aan bij één van de gezellige eetcafés.