Into The Box - Kluiskraakquiz in Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch

Into The Box is het nieuwste doe-het-zelf spel van Dinerspel.nl. Hierbij staat een gesloten kluis op tafel. De teams krijgen maximaal twee uur de tijd om de code van de kluis te kraken. Alle spelers ontvangen een prachtig spelboekje met daarin de vragen en opdrachten. Die leveren allemaal een cijfer op die samen een code vormen. Maar is de code die uw team ontdekt de juiste? Gaat de kluis inderdaad open? En zo ja, wat zit erin? Spannend, spannend, spannend!

Een perfecte middagactiviteit, maar ook geschikt als dinerspel

Into The Box in Golden Tulip Hotel Central te Den Bosch wordt standaard aangeboden met een diner achteraf. Het spel kan echter ook heel goed ´s middags gespeeld worden. Plan dan in overleg met de locatie bijvoorbeeld een lunch of High Tea tijdens of na het spel. Beschikbaarheid kunt u opvragen via het beschikbaarheidsformulier. Houdt u er rekening mee dat niet alle restaurants ook ´s middags geopend zijn.

Belangrijk

Into The Box is een spel dat u speelt zonder spelbegeleiding. U kunt kiezen voor één van onze vaste locaties zoals Golden Tulip Hotel Central, maar het spel is uiteraard ook gewoon thuis, bij u op het werk, of in een zelf gekozen locatie te spelen. U kunt de spelbenodigdheden (spelboekjes en de "kluis") bestellen in onze webshop.


Informatie over Into The Box - Kluiskraakquiz

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Golden Tulip Hotel Central. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Prijzen Into The Box - Kluiskraakquiz in Golden Tulip Hotel Central

Aantal personen Diner + spel
Van 4 t/m 7 personen Diner €23,50 + Spel €12,50 = €36,00 incl. BTW p.p.
Van 8 t/m 14 personen Diner €23,50 + Spel €11,25 = €34,75 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 19 personen Diner €23,50 + Spel €10,00 = €33,50 incl. BTW p.p.
Van 20 t/m 24 personen Diner €23,50 + Spel €8,75 = €32,25 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 120 personen Diner €23,50 + Spel €7,50 = €31,00 incl. BTW p.p.

 


Van 4 tot 120 personen
Maximaal 2 uur
Er zijn 2 locaties voor dit spel in Den Bosch

 

  • Spelboekjes doe-het-zelf spel Into The Box;
  • Inclusief één Box met cijferslot,
  • een heerlijk drie gangen menu (Ook goed te combineren met een lunch of hapjes in overleg met de locatie);

Let op: geen spelbegeleiding aanwezig. U speelt het spel zelf. Instructies staan in het spelboekje, welke u tijdig dient te bestellen via onze webshop. (Verzend- en handelingskosten éénmalig €8,50)

Dit spel wordt in principe niet in aparte ruimtes gespeeld, maar gewoon in het restaurant gedeelte.

 

Standaard serveert Golden Tulip Hotel Central bij dit dinerspel

Voorbeeldmenu a €23,50 per persoon:

Voorgerecht
Rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden runderlende, saus van Worchester & mayonaise.
***
Hoofdgerechten
Dorade op de huid gebakken met kreeftenschuim, romige aardappel en zeegroenten
***
Nagerecht
Citruspannacotta met chocoladestructuren, yoghurtmeringue en limoencress

Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. Dit menu kan in overleg met de locatie ook worden aangepast.

Overige mogelijkheden (drankenarrangement, luxere menu's)

DRIEGANGEN DINER - € 32,50 per persoon.
Maak uw keuze uit onderstaande gerechten.

VOORGERECHTEN
Makreel kort gebakken, parelcouscous, komijn, milde kerrie, verse kokkels en groene kruiden • Rundercarpaccio à la Cipriani (Andrea’s specialiteit), dungesneden runderlende, saus van Worchester & mayonaise. Apart erbij: kappertjes, pijnboompitjes en parmezaanse kaas • Caprese van buffelmozzarella, San Marzano-tomaat, basilicum en parmezaan-ricottacrème • Bisque van schaaldieren, ravioli van zalm, rouille en desembrood

HOOFDGERECHTEN
Dorade op de huid gebakken met kreeftenschuim, romige aardappel en zeegroenten • Lamsnek in eigen jus, 18 uur zacht gegaard, bospaddestoelenrisotto en gemarineerde groenten • Tournedos (180 gr) USA grainfed, kalfsjus vinaigrette, seizoensgroenten en verse frites (supplement € 12,50 - Gebakken eendenlever supplement € 7,50) • Tortelloni met spinazie en ricotta, truffel, Parmezaan, rucola en krokante venkel

DESSERTS
Citruspannacotta met chocoladestructuren, yoghurtmeringue en limoencress • Tarte Tatin van abrikozen, dragonsiroop, amandel, zure room en vanille • Koffie Complèt: Koffie (of thee) naar keuze met huisgemaakte zoete lekkernijen

Waar ligt Golden Tulip Hotel Central ?

Burgemeester Loeffplein 98
Den Bosch

 

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Golden Tulip Hotel Central. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren.

Man Vrouw
Versturen

 

Golden Tulip Hotel Central vindt u hier

 

 

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch is een hotel met een rijke geschiedenis.  Al sinds 1905 is Golden Tulip Hotel Central een begrip in Den Bosch. Reeds vier generaties lang wordt het gerenommeerde hotel gerund door dezelfde familie. Inmiddels beschikt Golden Tulip Hotel Central over 125 luxueuze kamers, 12 multifunctionele zalen, een restaurant, brasserie en 2 bars. Een perfecte locatie dus om één van onze dinerspellen mee te maken. Uiteraard in combinatie met een culinair menu voor een verrassend lage prijs. En dat allemaal op die unieke plek aan de Markt van één van de meest gastvrije steden van Nederland: Den Bosch.


 

De plaats Den Bosch

Midden in het gezellige Brabant ligt het Bourgondische ’s-Hertogenbosch ook wel Den Bosch genoemd. Den Bosch is naast een van de grootste steden van de Noord-Brabant ook het administratief en bestuurlijk hart van de provincie. Hoewel ’s Hertogenbosch ook wel den Bosch wordt genoemd is de eerste aanduiding toch echt de enige juiste. Ook al is de naam Den Bosch een stuk ouder. ‘s-Hertogenbosch is gelegen aan de samenloop van de Dommel, de AA en de Willemsvaart die samen de Binnendieze vormen. Den Bosch werd al in 1184 een stad met stadsrechten en is al die tijd een belangrijk centrum gebleven. Door de aanwezigheid van de Bisschop in de stad heeft en had ’s Hertogenbosch altijd een sterk katholiek karakter. Er zijn nog steeds veel oude kerken te vinden in de binnenstad.