Miss Murder Moordspel in Café en Brasserie De Rector in Leuven

In Café en Brasserie De Rector in Leuven zijn twee beeldschone vrouwen vermoord! Tijdens Miss Murder Moorddiner dan, niet echt natuurlijk. Kruip in de huid van één van de markante personages uit Miss Murder Moordspel en ga samen met uw medespelers op zoek naar de dader!

In gedachten verlaten we Café en Brasserie De Rector in Leuven en gaan naar Coco Island, het tropische privé eiland van miljardair Bruce Ranson waar dit jaar de Miss World Verkiezingen plaatsvinden. Vlak voor finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela vermoord! De dader moet zich op het eiland bevinden. Tijdens dit humoristische moorddiner zijn de gasten speurders en "acteurs"tegelijk.

Verlies uzelf in het boeiende verhaal van Miss Murder Moordspel en geniet ondertussen van een heerlijk diner bereid door de chef van Café en Brasserie De Rector in Leuven!

Miss Murder Moordspel met lunch of hapjes
Miss Murder Moordspel wordt standaard geboden in combinatie met een diner. Maar u kunt Miss Murder Moordspel ook overdag spelen. In overleg met het restaurant kunt u dan kiezen voor een andere culinaire invulling zoals bijvoorbeeld een lunch of High Tea.


Informatie over Miss Murder Moordspel

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Café en Brasserie De Rector. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

 

Prijzen Miss Murder Moordspel in Café en Brasserie De Rector

Aantal personen Dinerspel + menu + spelbegeleiding
Van 10 t/m 14 personen Diner €26,00 + Spel €29,50 = €55,50 incl. BTW p.p.
Van 15 t/m 24 personen Diner €26,00 + Spel €27,50 = €53,50 incl. BTW p.p.
Van 25 t/m 32 personen Diner €26,00 + Spel €25,00 = €51,00 incl. BTW p.p.

 


Van 10 tot 32 personen
3 tot 3,5 uur
Er is 1 locatie voor dit spel in Leuven

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • het Miss Murder Moordspel;
  • een heerlijk drie gangen menu;
  • professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
  • uw eigen aparte zaal;
  • een digitale uitnodiging voor de deelnemers
  • spelbegeleiding van Dinerspel

De drankjes zijn niet inbegrepen

 

Standaard serveert Café en Brasserie De Rector bij dit dinerspel

Voorbeeld menu €26 per persoon

Voorgerecht
tapa gathering of conference (1 per 4 pers )
* * *
Hoofdgerecht
RUBIA GALLEGA burgers
Of
stoofvlees met westmalle dubbel
Of
pasta pancetta met rucola , pesto , zongedroogde tomaatjes , pijnboompitten
Of
pasta met in basilicumboter gewokte scampi’s , zon gedroogde tomaatjes en courgette
* * *
Nagerecht
Witte chocolade mousse met speculoos crumble
Of
Chocolade moelleux met ijs en verse aardbeien

Waar ligt Café en Brasserie De Rector ?

Oude Markt 4
Leuven

 

 

Dinerspellen in de buurt van Café en Brasserie De Rector


Vraag vrijblijvend beschikbaarheid op

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid aan voor dit spel in Café en Brasserie De Rector. Wanneer uw datum beschikbaar is, plaatsen wij een vrijblijvende optie, welke automatisch na één week vervalt. U ontvangt van ons z.s.m. een berichtje per mail, waarmee u online kunt reserveren. (Behalve om u te kunnen informeren, worden uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt)

Man Vrouw
Versturen

 

 

Café en Brasserie De Rector vindt u hier

 

 

Café en Brasserie De Rector

Café en Brasserie "De Rector" ligt midden in het gezellige centrum van Leuven. Voorafgaand aan uw dinerspel kunt u ´s zomers heerlijk genieten van een drankje op het terras voor de locatie. De locatie beschikt over diverse verschillende diner-ruimtes die perfect geschikt zijn voor onze dinerspellen.

Coke-room

Nee geen cocaïne natuurlijk, de bovenzaal van "De Rector" is geheel ingericht in de stijl van Coca Cola. Deze karakteristieke ruimte is perfect geschikt voor onze dinerspellen. En u mag natuurlijk gerust iets anders dan een colaatje te drinken bestellen. Naast de Coke-room beschikt "De Rector" nog even enkele andere sfeervolle zaalruimten.


 

De plaats Leuven

Leuven is een middelgrote stad welke ligt in Vlaams-Brabant. Leuven ligt ongeveer 30-35 kilometer ten oosten van de Belgische hoofdstad Brussel. Omdat Leuven in het Nederlandstalige deel van België ligt, kent vrijwel geen enkele Nederlander de Franstalige naam Louvain. Leuven stamt, net als veel andere Belgische steden, uit de middeleeuwen. De eerste verwijzing naar het hedendaagse Leuven is de naam Luuanium of Luvanium. Deze naam is teruggevonden in de annalen van de abdij van Sint-Vaast. Op basis van archeologische vondsten vermoedt men dat de eerste mensen al ongeveer 130.000 jaar geleden aanwezig waren in de omgeving van waar  het huidige Leuven zich bevindt. Het heeft echter tot ongeveer 3500 jaar voor het begin van onze jaartelling geduurd totdat de eerste echte permanente bewoners zich aandienden.