Restaurant Hof van de Koning in Heerenveen biedt een stijlvolle ambiance om van een dinerspel te genieten. De keuken en bediening serveren tussen de spelronden door een koninklijk menu. Restaurant Hof van de Koning beschikt over verschillende stijlvolle zalen waarvan een aantal ook voor zakelijke bijeenkomsten overdag kan fungeren. Restaurant Hof van de Koning is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A32. Parkeren is gratis.
Moordvlucht Moordspel in Restaurant Hof van de Koning in Heerenveen
"Moordvlucht Moordspel" is het leukste moordspel in Heerenveen. Wij presenteren in samenwerking met Restaurant Hof van de Koning dit hilarische moordspel als originele en betaalbare invulling voor elke gelegenheid. Perfect verzorgd, veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende gezelschappen.
Moordvlucht is letterlijk een dinerspel van hoog niveau want dit uiterst entertainende moordspel speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Captain Dick van Bill en zijn crew verwelkomen jullie op vlucht MV7700 van Singapore naar Sydney. In de businessclass bevinden zich onder andere de Duitse voetbalvedette Karen Schwalbe, dj Lady Blue, volkszanger Rien Rolmees en overjarig pornoactrice Lola Luxembourgh. Tijdens de vlucht wordt Captain van Bill onwel en sterft! Zijn koffie blijkt te zijn vergiftigd! De dader moet één van de crewleden of passagiers zijn. Air Marshall Marshal start een onderzoek maar wordt zelf ook vermoord! De stokoude detectiveschrijfster Miss Marbles denkt met jullie hulp beide zaken echter nog voor de landing te kunnen oplossen.
Ook in combinatie met lunch
Moordvlucht Moordspel in Restaurant Hof van de Koning te Heerenveen wordt standaard aangeboden in combinatie met een diner. Of speel het spel in de middag en maak er een moordlunch van. Niet alle locaties bieden deze mogelijkheden, dus dit is altijd in overleg.
Met spelbegeleiding door spelhost of zelf begeleiden met online e-presentatie
Zelf begeleiden met online e-presentatie
Wanneer je kiest voor Moordvlucht Moordspel met online e-presentatie, begeleid je het spel gemakkelijk zelf. Kwestie van klikken, alles gaat verder vanzelf en je kunt zelf gewoon meespelen. Gemakkelijk, leuk om te doen en geschikt voor kleine gezelschappen. Én flink voordeliger dan de versie met spelbegeleiding door een spelhost.
Spelbegeleiding door spelhost van Dinerspel.nl
Spelbegeleiding kan in de meeste restaurants in België worden geboekt vanaf 12 personen. Deze spelbegeleiding zorgt voor de materialen en geluidset, regelt de timing van het spel en de diner-gangen en praat de boel op entertainende wijze aan elkaar.
Belangrijk: Houd er rekening mee dat niet alle restaurants dezelfde minimale groepsgrootten hanteren, omdat zij een gratis zaal ter beschikking moeten stellen. Het genoemde minimum aantal hieronder kan dus afwijken van minimale benodigde aantal spelers voor een spel. Mocht dat het geval zijn, dan is het mogelijk dat je geen beschikbaarheidsaanvraag kunt doen wanneer jou aantal deelnemers te laag of te hoog is voor deze specifieke locatie.
Informatie over Moordvlucht Moordspel
Restaurant Hof van de Koning
Dit arrangement bestaat uit:
- het Moordvlucht Moordspel;
- een heerlijk drie gangen menu;
- professioneel en exclusief aanvullend audioscript (hoorspel);
- uw eigen aparte dinerruimte;
- een digitale vlieg-ticket als uitnodiging voor de deelnemers
- met of zonder spelbegeleiding van Dinerspel
De drankjes zijn niet inbegrepen.
Waar ligt Restaurant Hof van de Koning ?
Restaurant Hof van de Koning
De plaats Heerenveen
Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp van Nederland. De plaats is in 1551 ontstaan op het kruispunt van de Heeresloot en de Schoterlandse Compagnonsvaart. Hier lag ook de Heereweg, de verbindingsweg Zwolle-Leeuwarden. Het graven van deze twee kanalen gebeurde op initiatief van drie heren: Van Dekema, Cuyck en Foeyts. Op 24 juli 1551 richtten ze een compagnie op met als doel grote stukken land te kopen om aan veenontginning te doen. Vandaar de naam de heeren -van het- veen, oftewel Heerenveen.
In de 19e eeuw ontwikkelde Heerenveen zich doordat, behalve dat er welgestelde burgers waren, er ook veel middenstand kwam. En met het nabijgelegen Oranjewoud wordt de plaats sindsdien ook wel Het Friese Haagje genoemd. Er was echter een obstakel. Door de plaats liep de grens van de twee gemeenten Aengwirden en Schoterland. Pas op 1 juli 1934 werd uit stukken van deze twee gemeenten, en een stukje van de gemeente Haskerland, de gemeente Heerenveen gevormd. Deze geschiedenis vinden we ook terug in het wapen van Heerenveen. Heerenveen werd de hoofdplaats van de nieuwe gemeente Heerenveen.